Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu faceci na kafe uwazaja ze kobieta powinna wybrac biedaka i z nim zyc

Polecane posty

Gość gość
prawictwo ty kretynie ale ktoś na ciebie musi pracować żebyś ty się lenił i miał to mięso. I to pewnie rodzice którzy już swoje lata mają albo babcia musi się dzielić emeryturą z takim pasożytem jak ty. Nie myślałeś o tym że ktoś haruje żeby ciebie utrzymać? a co zrobisz jak rodziny zabraknie? nie masz żadnego doświadczenia, chyba kible pójdziesz myć.

Gość gość
nie strosz go bo sie chopok posro

Gość gość
i bydzie śmirdzioł na krzyśle

Gość prawictwo pospolite 193
haruje żeby ciebie utrzymać? a co zrobisz jak rodziny zabraknie? jak ich zabraknie to pojde do pracy.

Gość gość
a umiesz myć kible? bo żeby zarabiać to chociaż to trzeba umieć jak się już nic kompletnie nie umie

a po co myc kible .. Sa inne prace ..

Gość gość
i ty myślisz, że te prace będą dla ciebie dostępne, kiedy będziesz już starym prykiem, a na twoje miejsce będzie sto młodszych?

nie bedzie sto mlodszych bo polska sie wyludnia .. Poza tym w d***e to mam czy bedzie praca czy nie bedzie .. jak nie bedzie to pojde do mopsu

ja nie mam zamiaru dożyć starości .. nie planuje życ 77 lat myśle ze umre jak będe miał 60 lat .. 60 to jeszcze nie jest starośc .. 60 latek moze spokonie pracować fizycznie o ile jest sprawny

Gość gość
a jeśli mops zostanie zlikwidowany, to co zrobisz? będziesz żebrał pod mostem?

Gość gość
nie podszywać się, pedały!!

nie wtedy będe kradł w sklepach jedzenie albo .. rzuce sie pod pociąg jesli braknie mi umiejetnosci do kradziezy hipermaketów

jak nie bede mial rodzicow jak bede mial 50 lat to pojde do pracy jak nie bedzie pracy to pojde do mopsu jak mops zostanie zlikwidowany to pojde okradać sklepy albo rzuce sie pod pociąg czyli możliwosci jest sporo .. nie mysle o nich teraz .. Wyjscia zawsze są

ale na pewno nie będe zebrał pod mostem to jest wykluczone . predzej popelnie samobojstwo albo beede kradl w sklepach niz będe zebrał..

Gość gość
a więc nie tylko lubisz pasożytować na dobrym sercu rodziców, ale i dopuszczasz możliwość dokonywania kradzieży. a może już ci się to zdarzało? można cię oficjalnie nazywać złodziejem?

raz ukradłem kuzynowi takiego żólnierzyka jak miałem 6 lat .. To była jedyna kradzież jaką popełniłem w życiu .. Takiego zólnierzyka mozna kupic w sklepie za 1 zł .. Dokladnie nie mialem zamyslu kradzieży , bo 6 latek nie wie co to jest do konca .. Po prostu sobie zabrałem do domu , bo mi sie spodobał ..

ale moim cełem nie jest kradzież dla kradzieży .. Tylko kradłbym jakbym nie miał roboty . bo obowiazkiem panstwa jest zapewnić pracę .. Rozumiesz mnie ? i nie kradł bym wartosciowych rzeczy . Tylko brałbym jedzenie .

rodzice spelniają to na co mam ochote jak powiedziałem mamie zeby mi dała 2 tys zł na dentyste bo mam sporo zębów popsutych , to mi dała musialem leczyć sie prywatenie bo jestem nieubezpieczony

Gość gość
w takim razie będę cię przezywać starym prawikiem o mentalności złodzieja. ps. ja też miałam 6 lat i wiele rzeczy należących do koleżanek mi się podobało, i wiesz co wtedy robiłam? prosiłam rodziców kupcie mi drugie takie, a gdy nie chcieli to przez jakiś czas było mi przykro, aż w końcu zapominałam o sprawie ;)

Gość gość
nie uda ci się żyć bez pieniędzy czynsz prąd woda itd

ale rodzicom z portela nigdy nie wzięłem ani jednej złotówki .. Nie zdarzyło mi się .. wiec mam mentalnosc fałszywego złodzieja ze tak powiem.. Czyli chce kraśc , ale nie kradnie i nigdy nic nie ukradł hehe dopiero zacznie kraśc jak go sytuacja zmusi

Gość gość
jedzenie też kosztuje. można je wymienić na pieniądze, więc to tak jakbyś codziennie gwizdnął komuś parę banknotów

mam mentalnosc falszywego złodzieja a nie prawdziwego . Powatarzam ci debilu ,ze co innego jak ktos kradnie kilka razy w roku jakies przedmioty i podkrada rodziom pieniadze , a co innego jak ktoś raz na 20 lat wezmie żolnierzyka kuzynowi wiec nie mam mentalnosci złodzieja .. tylko jestem otwarty na kradzież gdyby mnie sytuacja zmusiła , gfdybym musiał chodzic glodny .. lepiej chyba krasc sklepy wtedy niz napadac na ludzi i walic ich w tył głowy

ten debil który napisał chyba nie wie co znaczy mentalnosc zlodzieja niedorozwoju mentalnosc zlodzieja jest wtedy jak masz ochote na rzeczy ktore widzisz w sklepie masz ochote je gwizdnąc a ja nigdy takiej ochoty nie miałem .. NIe maiem nigdy ochoty niczego brac ze sklepów i nadal nie mam ..

Gość gość
mentalność złodzieja ma się wtedy, jeśli uważasz, że wolno ci przywłaszczyć sobie czyjąś rzecz bez jej wiedzy i pozwolenia. osoba, która ukradła cokolwiek komukolwiek to złodziej, a o osobach, które całkiem utrzymują się z kradzieży nie mówimy, że mają mentalność złodzieja, tylko tzw. zawód

masz mentalnosc debila moim zdaniem

Gość gość
a gdyby mnie sytuacja zmusiła do srania do wanny, to mam prawo gwizdnąć komuś muszlę klozetową?

bo wyobraz sobie pajacu ze jak dorosłem , miałem 14 lat i tez widziałem u kuzyna coś fajnego , to mu nic nie zabrałem .. Po prostu debilu dziecko 6 letnie nie d o konca rozumie co to znaczy ukrasc i czym są pieniadze... Wiec trudno nazwać to kradzieżą.. co innego jak cos zwinie 4 latek , a co innego jak 14 latek ... 5 latek nie wie do konca co robi .. RozumiesZ ?

Gość gość
a może porozmawiaj o tym z rodzicami? zagadnij kiedyś co na ten temat sądzą i napisz nam. chcemy wiedzieć czy sam doszedłeś do takich przemyśleń czy to oni wpoili ci takie poglądy ;)

wiec to co zrobiłem nie uwazam za kradzież bo byłem za młody zeby zrozumieć czym są pieniadze .. hehe ale gdy miałem 8 lat i wiecej to nic niczego nie ukradłem nikomu bo wiedziałem co znaczy ukrasc i co znaczy slowo pieniądz i jak sie robią pieniadze., znałem prawo wlasnosci