Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu faceci na kafe uwazaja ze kobieta powinna wybrac biedaka i z nim zyc

Polecane posty

Gość gość

oczywiscie na najniższym poziomie -nigdzie nie wyjeżdzając na wakacje z dziecmi -chodzac po mopsach -ubierając dzieci w lumpach -z kredytem na 30 lat na mieszkanie 2 pokojowe w bloku Czy oni też wybraliby dla siebie nędzne życie z paskudna kobieta?(nie)

Gość tylko miłość
bo liczy się miłość ty durna szmato, a bogactwo materialne to rzadko miłość. Rozumiesz debilko?

Pieniądze może i samego szczęścia nie dają, ale z pewnością dają spokój ducha aby to szczęście na czymś budować. Brak kasy = kredyty po 30 lat = stres = wyładowanie go na obiekcie bezpiecznym (zazwyczaj partner) = zniszczony związek.

Gość gość
milosc? milosc dla faceta sie liczy jak kobieta jest ladna i dobrze sie ****a

Gość gość
Mężczyźni są bardziej materialistyczni i rozczeniowi

Gość gość
A ja mam kase i zadna mnie nie chce znac malo tego zadna mnie nawet nie chce poznac tylko od razu sa na nie. Ok jestem chudy i mam asymetri zuchwy zwiazana ze skrzywym zgryzem ale to jedyne co mi w wygladzie mozna zarzucic. Widac to po mnie ze mam kase (ubior samochod) ale i tak zadna nie zagada nie zaproponuje kawy itd. No nic chyba musze byc sam ;)

Gość gość
bo faceci na kafe to zyciowe pi/zdy bez kasy, rozumu i perspektyw.

Gość gość
miłość?:D jaka miłośc? w meskiej wersji miłość polega na wybraniu najładniejszej laski, po to aby z nią uprawiać seks i żeby zrobić z niej niewolnice(sprzatanie, pranie inne) tez mi miłość

Gość gość
Widocznie się ciebie boją bo jestes faszysta

Gość gość
ale i tak zadna nie zagada nie zaproponuje kawy ] ja prdl czlowieku trzeba od razu mowic ze sie czeka az ktoras go poderwie :D poszukaj panienko na teczowym forum na o2 , ktos, na tyle meski by pderwac, na pewno sie znajdzie :)

Gość gość
To znaczy masz wysunieta dolna żuchwa przed górną?

Gość gość
Jak się można lizac z taka wadą zgryzu?

Gość gość
Masz forse i nie stać cię na korektę szczęki?

Gość gość
Ale to nie jest tak ze ja tylko czekam sam tez proponuje zagaduje konczy sie tak ze polowa mi z usmiechem dziekuje a polowa zwyczajnie zlewa i udaje ze nie slyszala... Coz musze byc sam ze swoja kasa :)

Gość gość
A nie probowales zagaić do dziewczyny z wadą zgryzu?

Gość gość
Nie bede korygowal czegos co mi osobiscie nie przeszkadza jak inni maja z tym problem... To jest to ich problem.

Gość gość
''faceci'' są tragiczni w naszych czasach tak jak ten z 17:43 chcą żeby to kobieta ich podrywała i zapraszała na randki, szkoda że jeszcze nie bzykneła

Gość gość
17:53 ty czytac ze zrozumieniem nie potrafisz? Napisalem ze tez zagaduje.

Gość gość
skoro czekasz aż to kobieta zaprosi cie na kawe i czekaj sobie dalej :D

Gość gość
Po za tym temat jest o kobietach LECACYCH na bogatych w domysle podrywajacych bogatych... Tak czy inaczej mozna uznac ze kasa akurat jest bardzo malo istotnym elementem podrywu.

Częsty Seks uprawiają tylko przegrane patologie. Tak wiem że na 10 nastolatek 9 uprawia seks z dziadami za kase ale osoby niepełnoletnię nie liczą się w tym temacie. Taka jest prawda ,z normalnych par 20-30 tylko 10% uprawia seks 3 razy tygodniu. Reszta wcale na razie a patologie codziennie .

Gość gość
Wyrazy współczucia dla biedaka z 17:33:-(Powinien się leczyć w Poradni Zdrowia Psychicznego z powodu agresji

Gość gość
kobieta musi miec niska samoocene i skłonnosci masochistyczne, zeby sie z biedakiem zwiazać-zwlaszcza, że teraz ciezkie czasy i kasa jest niezbedna

Gość gość
Mi tam juz wisi to czy bede mial swoja rodzine czy nie majatek i tak mam komu zostawic (chrzesniak) wiec skupie sie na pomnazaniu kasy i chrzesniaka naucze co i jak zeby rodzina byla bogata i lapala sie do pierwszej setki najbogatszych polakow a moze i dalej...

Gość prawictwo pospolite 193
co myślą faceci kafe? Ja własnie nie mam dziewczyny z tego powodu , zeby życ na wyższym poziomie . Jakbym mial kobiete to musialbym tracic pieniadze na randki i dzieci .. a dzieki temu ze sie z nikim nie spotykam nie pracuje i żyje na dobrym poziomie... Mam wszystko czego mi potrzeba.

Gość prawictwo pospolite 193
a żeby życ na dobrym poziomie i nie pracować , to naprawde nie jest łatwe .. Plus jest taki ze zawsze na stole u mnie jest mieso za 40 zł /kg a nie jakieś guwienko z biedronki

Gość gość
A dlaczego niedaczne kobiety na kafe uważają, że zamożny facet powinien wybrać biedaczkę bez kasy i ją utrzymywać? Przecież jak faceta stać to może zatrudnić pomoc domową na godziny i szukać kobiety na swoim poziomie.

Gość gość
bo faceci na kafe to zyciowe pi/zdy bez kasy, rozumu i perspektyw. To samo dotyczy kobiet. Kobiety z kasą, rozumem i perspektywami nie szukają kogoś, kto je utrzyma. bo są niezależne finansowo.