Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewelina_94

Mamy na Luty 2016

Polecane posty

Gość Kasia 85
Hej dziewczyny :) Domi to dobrze ze masz to juz za soba i ze bylo ok :)

Gość gośćania
domi to super, że masz już to za sobą. Ja dzisiaj w końcu jestem wyspana - mąż kupił mi poduszkę dla ciężarnych i powiem Wam, że jestem mega zadowolona. Chyba się z nią nawet po ciąży nie rozstanę :) Niestety mały jakoś się tak ułożył z przodu i chyba postanowił wypchnąć mi brzuch, trochę to bolesne. A tak w ogóle to robie rogaliki drożdżowe z czekoladą i jabłkiem :)

Gość Kasia 85
Cos cisza dzis

Gość Kasia 85
Mmmm Aniu zjadla bym smaka narobilas :)

Gość gośćania
No coś cicho. Ja miałam dzisiaj dzieci siostry, obiad i rogaliki na głowie więc nie miałam czasu poleżeć. Potem pojechaliśmy na zajęcia do szkoły rodzenia i dopiero co wróciliśmy. Były dzisiaj zajęcia na piłkach i matach z metod łagodzenia bólu i to jest kawał ciężkiej roboty do wykonania również dla partnera. Nawet się nie spodziewałam bo tyle się mówi o tym jak kobiety mają ciężko urodzić, a tu się okazuje, że faceci angażujący się w poród lekko też nie mają. A za tydzień plan porodu.

Hej :) u mnie chyba cukier w normie tylko morfologia coś nie taka jak trzeba i mocz ;/

Gość Kasia 85
Domi to brze ze cukier w normie a z tamtym moze nie jest tak zle po wizycie bedziesz wiedziec Aniu zazdroszcze Ci tej szkoly bo zawsze cos fajnego mozna sie dowiedziec ja chodze tylko do poloznej tez ciekawe rzeczy mowi o porodzie tez ma cos byc ale wiadomo to nie to samo jak taka szkola i z partnerem mozna isc

Gość gośćania
Z mężem fajnie bo po pierwsze to nowe doświadczenie dla pary, a po drugie można potem pogadać, wymienić się poglądami, obserwacjami itd. No i czuję, że to nasza ciąża a nie moja a on łaskawie czeka na finał ;) Od razu wyjaśniam, że nie mam nic do dziewczyn, które chodzą same! Ja się czuję lepiej z mężem po prostu.

Gość Kasia 85
Rozumiem Cie bo tez bym chodzila ze swoim Lubie gdy idzie ze mna do lekarza i widzi usg jest tak jak by blizej tego wtedy bynajmniej w moim odczuciu czesto tez rozmawia z malym choc czasem mowi mu glupoty :) ale dzieki temu wiem ze ze mna po czesci przezywa wszystko co sie dzieje

Gość gośćania
Domi ja tak ale to zależy jak się mały ułoży

Gość Kasia 85
Hej dziewczyny :) Ja czuje malego tylko w okolicach pepka lub ponizej nad czulam moze ze trzy razy tylko

Gość gość Ola86
Hej. Nogi mi włażą do d... Zrobiłam dziś 20 km po mieście, upiekłam pasztet, zrobiłam obiad i leżę... Od 3 tygodni mam cukier w normie ani razu nie przekroczyłam normy choć nawet czekoladę podjadam. Cieszę się bo tzn że cały czas jadłam prawidłowo no i nie dostane insuliny. W piątek wizyta. Waga stoi w miejscu ehhh... Ostatnio na wizycie nawet spadła i tak sobie stoi...

Gość Kasia 85
Ola to Ty dzis pracowita pszczolka :) Ja mam wizyte w srode za tydz zobaczymy jak tam moja waga i malego

Gość gość Ola86
Kasia wykorzystuje moment że lepiej się czuje od jakiegoś czasu;) zmiana ginekolog dobrze wpłynęła mi na psychikę i ozdrowiałam :P a tak serio to nie pojmuje jakim trzeba być burakiem żeby wmawiać pacjentowi choroby po to by częściej przychodził do gabinetu. Wogole zastanawiam się czy nie zgłosić tego że mi badań nie robił jakiemuś rzecznikowi praw pacjenta. Pytanie czy mam teraz ochotę w ciąży się z nim użerać na nowo. P.S. Mąż w domu bo nie pisałam ;)

Gość Kasia 85
Olu to super ze masz swojego kochanego w domu :) Co do lekarza to dobrze ze cie wyslal do szpitala i dzieki temu go zmienilas i jestes spokojna :) a jesli chcesz go zglosic to masz racje musisz sie zastanowic czy bedzie Ci sie chcialoz tym wszystkim teraz uzerac

Gość gość Ola86
Hej. No właśnie teraz w ciąży nie bardzo chce mi się z nim użerać na nowo. Grunt że dzidzia zdrowa sobie poradziła i teraz mam lepszą opiekę. Też na NFZ. Tzn że jak się chce lekarzowi to można. Dobrze że udało mi się dostać do pani doktor bo ona prywatnie ma odległe terminy a tu jakaś pacjentka wypadła.

Gość gośćania
Ola to super, jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Dziewczyny czy Wy też nie możecie ubrać stanika? Ja już nie mam pomysłów co tu zrobić??? Normalny stanik z fiszbinami jak siedzę to strasznie mi się jakby wpija nad brzuchem a pod piersiami mimo, że kupiłam nowy z szerszym obwodem. Sportowy, który mam to samo. Wczoraj kupiłam taki miękki, bezszwowy ale nie da rady w nim siedzieć bo jest to samo. Mam mały biust ale mimo wszystko teraz chciałabym mu zapewnić jakieś wsparcie. Tylko jak skoro z każdym to samo???

Gość domi22
mi nawet brak stanika nic nie daje bo już brzuch duży mam i tak ciężko siedzieć.

Cześć dziewuszki:) ja nie mam takiego problemu z uciskaniem pod biustem, ale czuje ze piersi nie mieszczą sie już w nim tak jak jeszcze miesiąc temu, muszę sie rozejrzeć za jakimiś stanikami. Mam problem z bólem biodra wogole nie mogę spać z bólu bo to po lewej stronie boli akurat i na lewym boku nie daje rady najlepiej na plecach, ale to nie jest wskazane:/ Wczoraj tez robiłam rogaliki drożdżowe pysznie:) Kupiłam tez wczoraj włóczkę i będę robić kocyk dla malutkiej choć nigdy nie dziergałam:) zobaczymy jak mi pójdzie :)

Gość Kasia 85
Hej dziewczyny Co do stanika nie pomoge mi tez juz sie zaczyna wbijac ale ja sobie czasami robie kilka godzin przerwy tzn nie nosze co jakis czas i jak na razie pomaga :)

Gość Kasia 85
Kotulina powodzenia w dzierganiu :)

Gość gość Ola86
3,5zl kosztuje przedłużka do stanika ;) w pasmanterii np :D

Dzieki Kasia:) jak sie pomyśli o świętach to chciałoby sie żeby maleństwo było już z nami, ale z drugiej strony ograniczenia żywieniowe by były karmiąc piersią a w święta to trudne;)

Gość gośćania
Oj niech jeszcze sobie siedzi w brzuszku :) Z ta przedłużką to nie zdaje egzaminu bo to wysoko brzuch powoduje, że tak się ten stanik wbija. Myślałam, że jak będzie elastyczny taki bezszwowy o sportowym kroju to tak nie będzie ale jest to samo bo się roluje nad brzuchem i jest to samo :( Kupiłam taką elastyczną bezszwowa koszulkę na ramiączkach i może ona "przytrzyma" trochę ten biust na miejscu i będzie to jakoś wyglądać np. na wizycie u lekarza czy innym wyjściu...

Gość Kasia 85
No masz racje by skozystac na swieta z dobrego jedzonka bo pozniej niewiadomo kiedy bedzie mozna :)

Gość Kasia 85
Aniu oby Ci sie udalo z ta koszulka

Gość gość Ola86
Myślałam że pomogę u mnie to się sprawdza bo sam biust mi jeszcze nie ruszył wręcz zmalał... Co mnie wcale nie dziwi skoro nie tyje i jakoś też nie martwi przy moim rozmiarze :D

Gość Kasia 85
Olu mi osobiscie wczesniej to by pomoglo bo piersi co prawda troszke urosly ale miseczka ta sama zostala staly sie pelniejsze i pod biustem rozmiar sie zmienil ale teraz to juz i miseczka poszla do gory

Gość gośćania
Ola mi na początku biust się powiększył. Zwłaszcza w wakacje jak było gorąco to musiałam kupić większy rozmiar miseczki i obwodu. A teraz znowu wrócił do poprzedniego rozmiaru. Tylko ten brzuch wysoko.... x x x A co u Was dzisiaj? Byłam na spacerze bo ciepło tylko wieje. Obiad mam więc chyba tylko jakieś szybkie ciasto ukręcę bo mam mieć gości na kawę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować