Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewelina_94

Mamy na Luty 2016

Polecane posty

Gość gość
Up up

Teraz tu na ktg miał dobre tętno. Tak mi się wydaje przynajmniej. Po badaniu gin nic nie wskazuje teraz na poród wiec może będą wywoływać. Tydzień do terminu. Jedno wiem sama już ze szpitala nie wyjdę :)

Gość Kasia 85
Domi to juz spokojnie mozesz rodzic :) Bedzie dobrze :)

Nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje się na drugie dziecko ten szpital mnie psychicznie wykończy. Być 5 razy w nim masakra a 4 razy od nowego roku; / ale nie mam co narzekać mają niektóre dziewczyny zapewne gorzej. Wiem jedno ze nie żałuję że będę miała synusia juz nie mogę się doczekać :)

Gość Kasia 85
Domi nie dziwie sie ze szpital Cie dobija skoro wychodzac z niego myslisz zapewne juz tu nie trafie chyba ze bede rodzic a tu tyle razy jednak wczesniej wiec oby to byl Twoj ostatni raz i byscie juz razem wyszli Ja pije kawke i za godzinke jade na ktg kompletnie nie wyspana bo do 3 nie moglam zasnac

Gość gośćania
My wyjdziemy po 16:00. Ja dziś trochę spalam wiec mam się lepiej. Piersi podrażnione, czekam aż mąż dowiezie nakładki może coś to pomoże. Domi wiem że szpital może wykończyć zwłaszcza jak jest już po

Gość gość
Up

Gość gośćIlona
My czekamy na wyniki bo synek troche zolty sie zrobil :( oby wszystko okej bylo Ania to super ze wychodzicie! :D Domi nie martw sie bedzie dobrze juz prawie jestescie razem oddzielnie ;D

No ja jutro prawdopodobnie bd miała zakładany cewnik foleya ale najlepiej by było gdyby zaczelo się samo do jutra

Gość Kasia 85
Aniu fajnie ze wychodzisz Ilona moze bedzie dobrze i was juz dzis puszcza Domi pewnie ze lepiej by sie samo zaczelo moze tak sie uda Ja po ktg wiem tylko tyle ze jest dobrze i nastepne w niedziele

Lekarz powiedział ze najlepiej przez noc rzeby się coś zaczęło wiec mam nadzieje ze obędzie się bez tego cewnik a

Gość gośćania
Domi przede wszystkim się nie stresuj bo to blokuje oksytocynę. Już co ma być to będzie. I myśl o dziecku. Na pewne rzeczy nie ma sie wpływu.

Nie czuje strachu jak na razie ani się nie stresuje. Zobaczymy jak w nocy będzie ze spaniem:) bardziej to mam nadzieje ze się samo do jutra rana zacznie. Ale od leżenia nic się nie zacznie

Gość gość Ola86
Domi nie ma stresu, ja też mam dosyć szpitali ale dziś już o tym nie myślę, mi chcieli to założyć ten cewnik ale nie założyli i żałuje bo przyspieszyło by to poród. Także głowa do góry po wszystkim się od razu zapomina bo człowiek się tak cieszy. Zaczyna się nowe życie "po" ciąży :)

Gość gośćania
cześć, ja też juz w domu. Połozna była i udało sie go ladnie przystawić więc myślę, że to wystarczy żeby sie najadł i ta laktacja sie rozbuja. x Domi, dziewczyny jak tam?

Gość Kasia 85
Aniu to fajnie Olu u Ciebie moze tez uda sie przystawiac mala :) Ja w domu maly nie szykuje sie jeszcze na ten swiat

Mi chyba czop śluzowy odszedł z krwią wiec się może coś zacznie przez noc :)

Gość Kotulina
Fajnie ze jesteście już w domu. Ja tez w domu tyle ze w dwupaku:) nastawiłam sie na czwartek urodzić:) Domi silą umysłu wywołasz ten poród:)

Tylko strasznie dużo tej krwi i nikt mnie nawet nie zbadał; /

Gość Kasia 85
Domi jak sie czujesz mam nadzieje ze ktos sie toba zainteresowal kotulina to jestesmy we dwie :)

Zaraz mnie ktoś może zbada doszło mi jeszcze ciśnienie 150 na 100 boje się ze coś z lozyskiem

Gość Kasia 85
Domi daj znac co u Ciebie czy urodzilas czy wszysto w porzadku Olu jak tam karmienie idzie Ewelina odezwij sie co u Ciebie Kotulina czy mi sie wydaje czy zostalysmy we dwie w dwupaku

Gość gośćIlona
Domi juz blisko... ;D ja juz wychodze do domu w koncu ;D no u mnie cesarka byla w 38 tc i lozysko bylo juz stare. Ale nie u kazdego tak jest. Lozysko okolo terminu juz tez sie starzeje :)

Gość gośćIlona
No ja juz mam nawal pokarmu i troche ciezko to ogarnac... :/

Ilona fajnie ze juz do domku; ) ja leżę z cewnikiem faleya na początku bolało podbrzusze teraz ucichlo i nie boli

Gość gośćIlona
A oksytocyne ci podadza? ;)kotulina a u Cb jak tam?

Kasia, Ilona u mnie nic nowego. codziennie skurcze przepowiadające i bóle w podbrzuszu co jakiś czas, ale nic poza tym. Kasia zostałyśmy same:) ale Ty we wtorek do szpitala jeśli nic nie będzie. Domi trzymaj się tam już wkrótce mały będzie z Toba:)

Nic nie mówili o kroplowce. Może samo się rozkręci bez kroplowki dopiero mam to ok 4 godzin i coś mnie plecy pobolewaja wiec jestem dobrej myśli:)

Gość Kasia 85
Kotulina no do szpitala ale ja dalej zero skurczy bynajmniej nie czuje a Ty juz jakies masz wiec masz postep Domi oby Ci sie rozkrecilo dobrze ze u was w miare w porzadku i nic sie nie stalo :)

Gość gość
Up

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować