Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuki

Czy korzystałyście z usług wróżek?

Polecane posty

Gość cuki

Hej, mam do Was pytanie, ponieważ dużo moich znajomych z pracy korzysta z usług wróżek na internecie, a ja, jak na razie tego unikam. Korzystacie z wróżek on-line? Dzwonicie? Jestem ciekawa po prostu, jak to wygląda, to jakaś moda teraz? :) Ja sama mam kilka pytań, ale się boję zapytać o radę obcą osobę ;)

Gość gość
tak, korzystam. I jestem bardzo zadowolona, mam nawet swoją ulubioną wróżkę, nazywa się Nanette, zawsze wszystko mi sie sprawdza.

Gość gość
ismo Święte mówi nam bardzo wyraźnie , że wróżenie z kart jak również wróżenie z ręki jest szataniczne . Wróżki i czarodzieje według Pisma Świętego są wysłannikami samego Lucyfera - Diabła . Każdy jeden człowiek , który jest skłonny do wróżek , horoskopów i magii jest czcicielem Diabła i Szatanizmu . Horoskopy i przepowiadanie przyszłości jest niezwykle popularne wśród narodu polskiego . Prawie wszystkie wydawane magazyny i czasopisma zamieszczają horoskopy . Ludzie mają ogromny pociąg do wróżbitōw , ponieważ ludzie chcą znać przyszłość . Ludzie nie zdają sobie jednak sprawy z tego , że za każdym razem , kiedy kontaktują się i czytają horoskopy , kontaktują się z duchami nieczystymi , kontaktują się z demonami . Przepowiadanie przyszłości w postaci horoskopów , białej czy czarnej magii jest trucizną dla duszy ludzkiej , jest kontaktem ze złymi duchami . Wróżenie z kart , czytanie książek na temat duchów nieczystych lub też oglądanie filmów na podobny temat jest surowo zabronione . Pan Bóg Wszechmogący karci surowo tych wszystkich ludzi , którzy interesują się światem pozagrobowym . Pan Zastępów nienawidzi człowieka oddającego się magii i wróżbiarstwu . Wielokrotnie Bóg zsyła nieszczęście na takiego człowieka po pewnym czasie . Kontakt ze złymi duchami w postaci horoskopów i magii wielokrotnie kończy się samobójstwem i śmiercią . Pan Bóg Wszechmogący dopuszcza , aby złe duchy opanowały takiego człowieka i weszły w niego . Wróżbiarstwo jest od samego Szatana i jest jedną z form szatanizmu . Każdy człowiek, wcześniej czy później, ponosi przykre konsekwencje wróżbiarstwa. Im dłużej z tego korzysta, skutki są mocniejsze. Osoby, które bywają u astrologów czy wróżek same przyznają, że można się zwyczajnie zasugerować. Że można doprowadzić do pewnego wydarzenia dlatego, że zostało ono wcześniej wywróżone. Z pewnością wróżbici i astrologowie mogą nam powiedzieć sporo interesujących rzeczy o nas. To oprócz wszystkiego dość często ludzie błyskotliwi, ciekawi, głęboko znający ludzką naturę i mający sporą orientację w świecie duchowym. Nie mogą jednak znać pełnej przyszłości. Mogą przekazać jedynie skrawki wiedzy posiadanej przez duchy. Dziwię się pewności wróżących. Bo przyszłości nie znają żadne duchy ani aniołowie, ani demony. Tylko Bóg. Pełnego rozeznania przyszłości nie mogą mieć nawet najlepsi przepowiadacze. Skuteczność wróżb neguje prorok Zachariasz "Posążki bóstw natomiast mówią tylko brednie, wróżbici widzą tylko kłamstwa, i złudne są sny, które wyjaśniają" - 10,2.

Gość gość
^up, tak, tak... tabletki już wzięte?

Gość OSACZONA  PRZEZ  WRÓŻKĘ
Piszę, aby ostrzec, że wszelkie formy okultyzmu mają nie tylko zły, destrukcyjny, ale wręcz wyniszczający wpływ na człowieka. Tarot, runy, pogańskie karty tzw. anielskie, senniki, horoskopy, numerologia, aury, jak nawet yoga, feng-shui, tai-chi, bioenergoterapia, homeoterapia, wahadełka, amulety, pierścienie, biżuteria ezoteryczna i wszystko co się z tym wiąże, prowadzi do zła. Pamiętajcie, że tarot to narzędzie szatana, narzędzie zniewolenia, manipulacji, ubezwłasnowolnienia i destrukcji. Kobieta, która nazywa się wróżką, przy pomocy szatańskiego tarota szuka sobie ofiary, jaką mu zamierza złożyć.

Gość gość
Jeszcze nie zwariowałam,he he.Trzeba byc desperatem,by pytac karty.

Gość gość
Krótko i na temat: wróżenie i korzystanie z usług wróżek zalicza się do I stopnia satanizmu.

Gość gość
Mi matka wrozyla i mam zycie zniszczone. Jest to prawda tylko dlaczego zostalem ukarany jak nie bylem swiadom z czym to się wiaze dlaczego ukarano mnie a nie moja matke dlaczego????

Gość gość
Idz do egzorcysty,ale nie swieckieo,lecz z Kosciola.Czasem wystarczy modlitwa o uwolnienie.:)Powodzenia.

Gość gość
juz takie modlitwy byly nade mna odprawiane nie osobiscie ale jednak ale dalej jest lipa

Gość gość
trzeba być p*******m żeby korzystac z usług kogos takiego jak wróżka. Tylko tępe osoby to robią

Gość gość
mnie moja tepa stara zmuszala niemal sila.. d***** nienawidzę jej

Gość gość
Nie i nie zamierzam.

Gość gpść

korzystam dużo i polecę niewiarygodną wróżkę jest przesympatyczną osóbką posiada ogromną wiedzę dzwonię do niej często ale nie tylko ja wiem bo znajomi tez dzwonią i tak jak ja zawsze otrzymują wyczerpujące odpowiedzi na swoje pytania teraz  również zamierzam skontaktować się z nią zobaczę co mnie czeka w przyszłym roku wróżka Ewa tarotewa@wp.pl