Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu takie mlode gowniary maja ogromne piersi ?

Polecane posty

Gość gość

a ja jestem plaska jak deska i chuda same kosci, inne takie ladne sa nie za chude nie za grube, u mnie w domu nazywaja mnie szkielet a moj przyjaciel powiedzial do mnie chudzina , tyle zre i nie tyje do tego pale duzo jak rzucilam przytylam pare kilo ale i tak znac po mnie nie bylo ze przytylam, szlak mnie trafia jak patrze do lusterka wszyscy mi mowia ze jestem chuda i chuda

Gość gość
bo obecna żywność nafaszerowana jest hormonami i chemią nie jest to naturalne co się obecnie dzieje piersi duże dooopy jak u kobiet po 40 stce i coraz więcej otyłych młodych dziewcząt

Jak dla mnie to dziecko w wieku 10-15 lat nie powinno jeszcze przypominac kobiety. Dla mnie idealem dojrzewajacej dziewczynki w tym wieku jest postac z Alicji w Krainie Czarow z bajki Walta Disney'a. Dzisiejsza mlodziesz tym czasem przypomina Kim Kardashian. :(

Gość gość
Pij mleko cyce ci urosną:-P

Gość prawictwo pospolite 193
e tam piersi .. ważniejsze są posladki i szczupłe uda

Gość gość
pij sperme to cyce ci urosną

Gość gość
W ogóle młode g#wniary obecnie szybko dojrzewają fizycznie. Widzisz taką zgrabniutką, opaloną 14-latkę w krótkich dżinsowych szortach to aż się gorąco robi. Dawniej bardziej przypominały po prostu młode dziewczyny, a nie kobietki.

Gość gość
Dobre geny.

One se tam wkładają kulki papierowe i tyle. A tak to żadna nie ma dużych piersi i to widać na każdym kroku. Same dechy. Chyba że jest stu tonową parówą to ma duże

może i dobre geny ale dobre geny działają wtedy kiedy potrzeba a nie w wieku 13-14 lat.. teraz tego g****a jest napakowane w żarcie, chemia i wgl że 11 latki okresu dostają...

Gość gość
moja 10 letnia kuzynka juz miesiączkuje ,nieregularnie ale jednak :classic_cool: to normalne 10 letni chlopcy onanizują się

Gość gość
Ciesz się ze swojej chudości! To ogromny atut dziś. Ja gruba nie jestem, ale chciałabym być naprawdę chuda i wiem, że wiele kobiet ma tak samo, a wielu facetom się to podoba. Nie wiem, jak inne, ale ja zdecydowanie wolę chudość, niż wielkie cycki :)

Gość gość
wielu facetów przedkłada fajny tyłek nad duże cycki, a o fajny tyłek dużo łatwiej na chudej, niż na grubszej :) w ogóle chudość rządzi!

Gość gość
Wy to durne jesteście. Chudość to nie to samo co bycie szczupłym... yyy szczupłą.

Gość gość
Owszem, nie jest, wiem o tym doskonale. Szczupłość jest dobra, ale chudość jest lepsza - oczywiście, to tylko moje zdanie. Rozumiem, że go nie podzielasz, nie każdy musi.

Gość gość
Wcale im nie żałuj bo to mają po żywności szkodliwej z hormonami a jeszcze jak łyka ją tabletki antykoncepcyjne to organizm rozwala całkowicie. Przez masowanie po okresie piersi się powiększają i unikasz raka. Tak nam doradził ginekolog przy badaniu pochwy bo mąż zawsze jest przy każdym badaniu nawet na fotelu i wspierał porody. Mamy prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu.Ust 2008 r art 21 prawo pacjenta. Mąż zwraca uwagę by po założeniu rękawiczek nie dotykał niczego w gabinecie potem by zakazil pochwe ginekolog. Do tego mammografia często uaktywnia raka.