Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedostepnośc wcale nie działa na facetów

Polecane posty

Gość gość
facetom nie mozna pokazac ze nam bardzo zalezy na nich x I to był podstawowy powód dla którego rozstałem się ze swoją dziewczyną, też nie pokazywała że jej zależy i w końcu miałem tego dość. Dopiero po rozstaniu zaczęła się starać, ale mnie już przestało zależeć, bo ile można było czekać i się starać?

"Są dwa typy ludzi, pierwsi to ci którym zależy na stałej relacji, zaufaniu, lojalności i potrafią się przywiązać i pokochać na serio. I drugi typ, ludzie goniący całe życie za nieosiągalnym, żyjący krótkotrwałymi emocjami, żyjący marzeniami, potrafiący się jedynie zakochać na chwilę i oni szybko się nudzą, po czym znów gonią za kolejnymi emocjami. " X zgadzam sie w 100%. ten drugi typ reprezentuje także masa kobiet, m.in. takie własnie, które grają, olewają, a potem biegają za króliczkiem czyli... niedostępnym facetem. bo taki szczery, kochający i wierny będzie dla nich "zbyt dobry" i "nudny". w sumie więc zawsze trafia swój na swego :P

Gość gość
No właśnie bardzo ciężko trafia się na tych niewłaściwych, bo ludzi którzy potrafią budować trwałe, stabilne relacje jest dziś cholernie mało, niby każdy chce, ale jak przychodzi co do czego, to emocje i tak biorą górę i człowiek szybko się nudzi. Takie po prostu czasy, dziś zbyt duży mamy wybór, zbyt dużo pokus i zbyt wiele oczekujemy od życia. A człowiek aby byś szczęśliwym nie potrzebuje wcale dużo.

a co do tej panny, która olała i potem goniła sportowca - większosc ludzi których znam i uprawiają sport, to są bardzo zrównowazone, stałe w uczuciach osoby, przeważnie w szczęśliwych związkach partnerskich, a potem małżeńskich. X więc załozenie, ze wszyscy sportowcy "gonią króliczka" jest mniej więcej tak sensowne jak to, że wszyscy blondyni to geje.

Gość gość
większosc ludzi których znam i uprawiają sport, to są bardzo zrównowazone, stałe w uczuciach osoby, przeważnie w szczęśliwych związkach partnerskich, a potem małżeńskich x Dokładnie, osoby regularnie uprawiające sport są systematyczne, bardziej cierpliwe i wiedzą że na efekty trzeba poczekać, regularne uprawianie sportu jest bardzo monotonne i nudne, dlatego tak mało osób go uprawia, bo wolą poimprezować.

"Takie po prostu czasy, dziś zbyt duży mamy wybór, zbyt dużo pokus i zbyt wiele oczekujemy od życia." X a ja uwazam, że należy dużo oczekiwac, ale też dużo od siebie dawać. wspólnie też mozna czerpać z życia bardzo wiele i wcale nie uważam, że duże oczekiwania to coś złego :) to raczej coś, co nas napędza, rozwija i pozwala być szcześliwym, nieustannie odkrywającym coś nowego człowiekiem :)

" regularne uprawianie sportu jest bardzo monotonne i nudne, dlatego tak mało osób go uprawia, bo wolą poimprezować." X wcale nie jest nudne, chyba że robisz ciągle to samo ;)

Gość gość
piszą zbyt wiele oczekujemy, miałem na myśli to, że ludzie od partnerów oczekują spełnienia każdej zachcianki, że partner będzie tą osobą która będzie nas zabawiać, że będzie to istota doskonała, bez wad i problemów. Jak patrzę dookoła to ludzie rozstają się z idiotycznych powodów, facet zostawia dziewczynę bo ta nie robi mu loda, dziewczyna zostawia faceta, bo ten na zabrał ją na wakacje, albo poszedł z kolegami na piwo... jeśli takie bzdety są powodem rozstania, to ile warta jest taka miłość?

Gość gość
wcale nie jest nudne, chyba że robisz ciągle to samo x Dla kogoś kto sport uprawia nudne nie jest, nawet jeśli robi się to samo, ale dla większości nudne to jednak jest, dlatego nie ćwiczą :)

Gość gość1141
Tak.mowicie ze wszyscy sportowcy? A co powiecie na nasza reprezentacje polska w pilke nozna. Ten ktory mi sie podoba jest pilkarzem. I kiedys nylam w zwiazku z jednym pilkarzem duze, ale to duze dziecko. Myslalam ze ten taki nie bedzie, ale jednak. Pilkarze to inny stan umyslu. :/

"piszą zbyt wiele oczekujemy, miałem na myśli to, że ludzie od partnerów oczekują spełnienia każdej zachcianki, że partner będzie tą osobą która będzie nas zabawiać, że będzie to istota doskonała, bez wad i problemów." X w takim przypadku polecałabym związek z dżinem z butelki tudzież złotą rybką :D t

Gość gość
To teraz wytłumacz to tym, co przez całe życie szukają ideału i jeśli ktoś od tego ideału z własnej głowy odbiega choćby trochę, to jest już przekreślany, bo być może nowe partner będzie lepszy i tak na okrągło do usranej śmierci.

Gość gość1141
Idealnym przykladem takiego sportowa "zrównowazonego"jest Radek Majdan pilkarz. Znam wielu piłkarzy i stwierdzam (szkoda ze dopiero teraz)ze to takie duze dzieci. Mam kolege ltory gra w kregle zawodowo, kolege ktory gra w tenisa, biega oni wszyscy są rzeczywiscie bardzo poukladani, zdyscyplinowani i rozsadni ale piłkarze nożni to ciezko charakter.

Gość gość
Bo piłka nożna rządzi się swoimi prawami, ogólnie sport zawodowy również. Piłkarzem zostaje się nie dla samej gry w piłkę (poza wyjątkami) tylko dla kasy i sławy, a po co facetowi kasa i sława? Aby mieć dostęp do najładniejszych kobiet :) Dlatego zawodowi i bogaci sportowcy to d****arze na ogół, ogólnie ludzie sukcesu mają problem z wiernością, bo po co tkwić w monotonnym związku z jedną osobą, jak co tydzień można mieć kogoś nowego.

dziewczyno, reprezentacja to nie sa sportowcy, to są CELEBRYCI. czyli w ogóle inna kategoria ludzi i zachowań. a jak juz jesteś przy majdanie, to czy kazda ladnie spiewajaca dziewczyna zachowuje sie jak doda? :D odpowiedź znajdz sama.

Gość gość
Zabalka dobrze mówisz, podpisuje się pod kazdym Twoim postem, ci faceci którzy lubią gonić kroliczka to niedojrzali emocjonalnie chłopcy, i w takie dziwczyny też celują, których ta niedostępność będzie kręcić, i które będą bawiły takie gierki.Prawda jest taka, że każda szanująca się kobietą ze zdrową samooceną, nie poleci na jakiegoś macho, który będzie ją zwodził czy nie odpisywał, olewał, po to by zdobyć jej zainteresowanie, tak też dzieje się na odwrót,normalny facet wyczuje taka która bawi się wtakie gierki i powie dziękuje, proste

Gość gość
a po co facetowi kasa i sława? Aby mieć dostęp do najładniejszych kobiet x Dokładnie, wszystko co robią faceci to robią to głownie z powodu kobiet, facet z natury jest leniwy (kobieta również) ale i tak goni za pieniędzmi, władzą lub sławą, on nie robi tego dla siebie, on doskonale wie, że dzięki temu będzie miał większe powodzenie. My ludzie jesteśmy zwierzętami, zachowujemy się niemalże identycznie jak niektóre gatunki, nawet powody mamy te same, stąd te zabawy w gonienie króliczka, to zwykły taniec godowy mający za zadanie sprawić aby dwoje ludzi poszło ze sobą do łóżka.

Gość gość1141
U jestem zaskoczona myslalam, że zaraz zostane konkretnie zjechana. Pilkarzy widuje codziennie bo pracuje w zakladach bukmacherskich i serio oni maja bardzo wysoko zadarte nosy, zero pokory tulko ciagly popis przed kolegami. Oni chyba serio podryw traktują jak grę.

Gość gość
To stereotyp, a że większość piłkarzy to d****arze, to nie wina gry w piłkę, tylko osobowości. Jak ktoś wyżej napisał, są dwa typy ludzi, tych którym zależy na budowaniu poważnych i trwałych relacji jest zdecydowanie mniej niż tych dla których w życiu ważne są prymitywne emocje i adrenalina, stąd w każdej grupie "zawodowej" przewaga zwykłych *****czy. Identycznie jest u kobiet, większość aktorek, piosenkarek, sportsmenek i ogólnie celebrytów, to osoby bardzo niestałe w uczuciach.

Gość gość
Niedostępność nie działa, ale duże cycki owszem :P

Gość gość
facetom nie mozna pokazac ze nam bardzo zalezy na nich x I to był podstawowy powód dla którego rozstałem się ze swoją dziewczyną, też nie pokazywała że jej zależy i w końcu miałem tego dość. Dopiero po rozstaniu zaczęła się starać, ale mnie już przestało zależeć, bo ile można było czekać i się starać? xx no popatrz, u mnie wręcz przeciwnie. Facet mnie rzucił jak zobaczył, że za bardzo mi zależy...nawet bezpośrednio to powiedział, że byłabym za bardzo zaangażowana...także jednak bezpieczniej trzymać faceta na dystans...bo jak raz facet zobaczy, ze ci za bardzo zalezy to bedzie cie traktowac jak goowno...niestety ale tak to juz z wami jest panowie, tacy wlasnie jestescie.

Gość gość
wszystko w odpppppowiednim czasie