Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina ma do mnie pretensje ze nie chce mie dzieci a nie chce ich miec bo

Polecane posty

Gość gość

nie podoba mi sie ten swiat bol cierpienie choroby wszedzie trzeba mieć znajomości, inaczej nawet pracy się nie dostanie mało radości mamy z tego życia, bardzo mało

Gość gość
z takim podejsciem do swiata - hm - moze psycholog?

Gość gość
co rodzina z tego bedzie miala jak bedziesz miec dzieci?satysfakcje ze postawila na swoim?niech sie nie wp.... w nie swoje sprawy

Gość gość
poza tym jakie moze miec pretensje kuzynka ktora moze liczyc ze zapiszesz majatek jej dzieciom jak nie bedziesz miec wlasnych

Gość gość
psycholog? a co on zmieni? skoro taka jest rzeczywistosc

Gość gość
22,29 hah jaki majatek? przeciez ja sie w zyciu niczego nie dorobie;) majatkow nie bedzie

Gość gość
nie przejmuj się :) nie jesteś sama. Ja to zlewam jak mogę, ale czasami to nerw człowieka bierze... i te plotki i domysły "może nie mogą", "może ze sobą nie sypiają", "może ona bezpłodna" Nienawidzę plotek, brzydzę się ludźmi którzy tym żyją i ciężko jest mi zrozumieć swoją własną rodzinę, której potrzebne moje dziecko po to by się pochwalić, dorównać znajomym, sąsiadom i Bóg wie komu jeszcze imponować, że się powodzi, że rodzina się rozwija, no i że szczęśliwa. Bo jak to rodzina bez dzieci to nieszczęśliwa i niespełniona jest.... Takie odnoszę wrażenie....ehhh

Gość alicjatim
Wiesz co ja mam 2 dzieci i jestem w ciazy z 3 dzieckiem mieszkam w niemczech mozna tu usnac legalnie moja rodzina moje siostry jak sie dowiedzialy ze 3 dziecko to poszly same przykre slowa ze nie jest to normalne zeby kobieta w wieku 24 lata miala 3 dzieci ze nie dam sobie rady ze to ze tamto wiec zastanawiam sie od Jakiegos czasu czy faktycznie nie usunac ale Tobie powiem ze jak noe chcesz miec dzieci to miej gdzies to Co oni mowia niech tobie zycia nie ukladaja jak po czujesz potrzebe zeby miec dzieci to bedziesz miec a jesli nie to noe i tyle