Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

dziewczyny za co nas kochacie? :D i dlaczego tak bardzo? :P

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dobrze powiedziane :) Tylko faceci na kafe tego nie kumają, i ciągle obrażają kobiety za bycie materialistkami i toczą swój jad, jakby atrakcyjny wygląd był atrybutem ducha :D Myślą, że jak są mili, to każda kobieta oczywiście tylko atrakcyjna, powinna otwierać ochoczo przed nimi swe uda :D A to, że to ich jedyny atut - udawana uprzejmość i wrażliwość, a reszta leży i kwiczy, to już się nie liczy :D

Gość gość
@androgen: jeszcze słówko -tak, facet jest w o tyle dobrej sytuacji, że nawet po 40stce może mieć branie nawet wśród licealistek oczywiście pełnoletnich jak jest zadbany i ma "gest"'hahaha Tyle, że taka młoda leży jak kłoda, obciągać knażke nie ma pojęcia, ale ciało młode jest plusem i można ją przyuczyć. Kobieta bardzo traci bardzo na wartości z wiekiem już po 30tce sypie sie, ale zdarzają sie wyjątki zdrowe ale marginalnie. Wnioski: wygląd zew. jest jedynym atrybutem kobiety. ha ha ha

Gość gość
gość dziś Za to facet nie sypie się :D Z tego co piszesz to sam sprowadzasz mężczyzn do portfela :D I tam wasza wartość? :D

Gość gość
13:03 wiesz co, kobieta może w bardzo prosty sposób sprawdzić faceta czy ją tak naprawde kocha. Mianowicie odstawia seks na jakiś czas i jak facet wytrzyma dość długo bez skoku w bok to już jest dobrze bo jednak darzy ją uczuciem. Kolejne symptomy to: o swojej rodzicielce jak facet dobrze wyraża sie i z szacunkiem to jednak swoją połówke też będzie szanował. Z kobietą buduje sie więź emocjonalną co bardzo spaja i każda rozłąka jest tęsknotą, ale to jest wyższy poziom w którym jest zaufanie i tylko niewielu potrafi coś takiego zbudować z kobietą. Pozdrawiam i już nie przeszkadzam. :)

gość dziś Andro nie potrafisz mi odpowiedzieć ,gdzie się tak wpiertalam? Mądralo X Och, wybacz niedopatrzenie. Narzekasz na poziom tematu w którym piszesz. Stąd moja kulturalna uwaga :)

Gość gość
gość dziś Zgadzam się :) Mężczyzna też może łatwo stwierdzić czy kobieta leci tylko na kasę. Nie dawać drogich prezentów i nie zabierać do drogich restauracji czy na jakieś wyjazdy, a czas spędzać wspólnie sam na sam. Jak go nie lubi, to się znudzi i sobie pójdzie :)

Gość gość
Napisałam tylko swoje spostrzeżenie a ty od razu się na mnie rzuciłeś...

slyszysz smof... ja cie kocham... nie zabierasz mnie na wyjazdy, ani do drogich restauracji,ani do klubow (swinger club sie nie liczy) ... a mimo wszystko pozwalam ci chrapac po do uszka. btw pojdziemy dzisiaj na piwo? ;)

slyszysz smof... ja cie kocham... nie zabierasz mnie na wyjazdy, ani do drogich restauracji,ani do klubow (swinger club sie nie liczy) ... a mimo wszystko pozwalam ci chrapac "po" do uszka. btw pojdziemy dzisiaj na piwo? ;)

Gość don adriano
normalnie brazylijska telenowela :p

Gość don lopez
słyszałem ze podobno kobiety lubią bardziej seks niż mężczyzni :p

Gość gość
smof, poinformuj swoją panią że straciłeś wydolność finansową i źródełko dochodu, a przekonasz sie jak bardzo cie kocha "cwaniaczku" wiejski :D tylko scena musi być dobrze ukartowana, bo w twoim wieku tylko kaska trzyma babcie przy tobie :D

Gość gość
don, jedna i druga płeć uwielbia seks nie wliczając "asów" Jednak kobieta bez seksu może wytrzymać długie miesiące, a nawet lata. Facet już nie i będzie po ścianach chodził z braku seksu. Później frustracja i odbija palma. Inna specyfika psychiki poprostu.

Gość don lopez
ale facet zawsze może iść do burdelu :p

Gość don lopez
ja nie musze ja mam za free

Gość gość
Andro Ty też szukaj tych pozytywów ... nawet w niepochlebnych postach.;)

Gość profil psychologiczny
Adriano Lopez ma kompleksy, nie lubi innych mężczyzn, bo czuję się zagrożony /może ma powody?/ Jest niski i widać u niego już zakola lysiny choć nie jest stary. Boi się kobiet, a raczej poniżenia, dlatego wybiera kobiety zwyczajne do bólu, nie ładne i nie posiadające wymagań. Ważne by nie były samodzielne i samowystarczalne, aby on mógł czuć się lepiej. Nie znaczy to, że on jest bardziej samodzielny od nich. Po prostu nie lubi konkurencji. Adriano jest zły na cały świat. Na piekne kobiety za to, że nie może ich mieć. Na przeciętne kobiety za to, że nikt by mu ich nie zazdrościl a on tylko takie jest w stanie przygr****** na mężczyzn, że wożą się drogimi autami/co mu utrudnia życie sexuale, podnosząc wymagania pań/, jest zły nawet na swojego psa, który nie jest rasowy i to go wkurza. Jednak wszystko staje się nie ważne w porównaniu z irytacją spowodowaną przez niewielksc czlonka. Tak naprawdę członek nie jest mały ale jest przeciętny, normalny i tyle samo potrafi. Wiec wyobraźcie sobie te nerwy i upokorzenie, które Adriano odczuwa każdego dnia, będąc od rana do nocy przeciętnym i zyjac przecietnie. A przeciętność to coś czego Adriano nienawidzi najbardziej!

Gość gość
za pokore, mądrość, postawy, spokój , towarzyskość, obrone ważnej odpowiedniej sprawy, indywidualizm... Nie lubie za złe traktowanie osób które moim zdaniem na to nie zasłużyły.

Gość gość
Ciekawe jak długo facet zostanie jak kobieta odmówi seksu :D

Gość gość
Lopez, twierdzisz że masz seks za free. To nieprawda, oszukano Cie młody człowieku. Otóż, z pozoru tylko tak to wygląda, bo nie płacisz oficjalnie za usługi seksualne które dawkuje Ci Twoja panienka, ale płacisz za wszystko inne gdzie zabierasz kobiete, plus prezenty. Nie wierzysz ? Zrób bilans ile wydałeś kasy na kobiete, a doznasz szoku i wyjdzie na to że d***** za kase wychodzą taniej. :)