Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

dziewczyny za co nas kochacie? :D i dlaczego tak bardzo? :P

Polecane posty

Gość gość
srof dupku nie kopie się leżącego

Gość gość
Uf...i chlupy na ścianachi lustrzana igraszkai odgłosy za szkłemi pioruny na łodygach ramionzapobiegliwi mają najlepiejrogi chowają w zaciśniętych dłoniach.

Gość gość x
A wiecie ,że wy tutaj wcale nie jesteście tacy mądrzy za jakich chcielibyście ,żeby was brano? Czasem żałosne są te wasze pseudo inteligentne rozmowy...

Gość gość
Przyznam się, że też kliknęłam w nicka ;) Bo nie wierzyłam... ;)

Gość gość
@androgen ale nie tylko ja wiem, że kobiety kochają tego który potrafi zarobić $ problem tkwi w tym, że kobiety nie mówią tego i ściemniają o wnętrzu które mają w głębokim poważaniu tak naprawde i naiwniak wierzący w słowa kobiet zachodzi w głowe czemu żadna go nie chce, a inny koleś zalicza jedną za drugą i kobiety kochają go bo ma $ i jest przystojny. Założyciel tematu też niezłe ziółko,bo sam przyznał sie że kocha za sam ładny wygląd, a później coś p*****lnął o charakterze aby c*****o nie wyglądała jego miłość do kobiet. :D

Wniosek? Nie dawać się oszukiwać. Moja kobieta mnie kocha za to, że jestem przystojny, inteligentny i mam poeniądze. I tej wersji się trzymam :) BTW, co zrobi facet bez pieniędzy z piękną kobietą? Pojedzie z nią autobusem do baru mlecznego na zupę?

Gość gość
Gdzie się wp*****lam?

Gość CzwarteImperium
Byczek ma nowy temat. :) Kochamy Was za wszystko. Ogólnie chodzi o "byczy" interes i waszą pozycję społeczną - "na buhaja na swobodzie" . :P

Gość gość
Sam się lopez rzucasz o byle co, nie projektuj tego na innych :P

Gość don lopez
a mnie za co kochasz imp ? :P

Gość CzwarteImperium
Lopez. Ciebie kocham za twoje bycze pomysły. :D Masz talent. ;)

Gość gość
gość dziś Chłopcze a mężczyźni kobiety kochają może za wnętrze i dobro, wrażliwość? :D A cycuszki tyłeczek i ładna młoda buzia jest zupełnie bez znaczenia dla was :D Jesteście bardziej puści i prymitywni od kobiet, a jak zwykle projektujecie swoje wady na nie :D

Gość don lopez
no widzisz imp :p czyli jednak mnie kochasz :D

Gość CzwarteImperium
To miłość na pograniczu z nienawiścią. :P Ja kocham wszystkie "zwierzęta". 😴

Gość gość
@androgen no wiem, ale wnioski są przerażające, bo jak stracisz $, podupadniesz na zdrowiu, zachorujesz i ucierpi Twój wygląd to raczej porzuci kobieta takiego faceta. Wnioski kolejne:rzuci Cie jak będziesz jej niepotrzebny, czyli kocha jak jesteś jej potrzebny. Kobieta jest pasożytem i liczy sie dla niej zysk z faceta i dbałość o jej własną d**e. Dobra, wystarczy bo mnie zabiją. :)🖐️

Gość gośćinformatyk
Chciałbym z nieprzyjemnością donieść że kolega adriano jest twórcą tematów obrażających naja(nie żebym za ujem przepadał) oraz całkoem świerzy obrażający kotkę;) pozdro

Gość gość
gość dziś Nie bój się nic Ci nie zrobią :D Za to faceci jak kobieta zbrzydnie i zachoruje, to zostają do końca :D Nie wymieniają na młodsze i ładniejsze :D A oglądają się za brzydkimi o pięknym wnętrzu :D Hipokryta jesteś jak każdy facet :D

Gość CzwarteImperium
Adrian, nie wolno obrażać Naja i Kotki. :( Nu,nu,nu paluszkiem.

Gość don lopez
ja też kocham zwierzątka :p szczególnie takie na dwóch nogach z cycuszkami :p

Gość gość
12:38 facek pokocha cie za ładny wygląd. jak ucierpi twój wizerunek zewnętrzny i stracisz urode swój jedyny atrybut, ulegniesz wypadkowi i będziesz niepełnosprawna, to rzuci cie. przykro mi. wnioski: kobiety dbajcie o wygląd aby być kochane. faceci: też dbajcie o wygląd, zarabiajcie $, podwyższajcie swój status społeczny i kobiety będa was kochały, a cała reszta poczucie humoru, dystans, itp. to tylko małe dodatki mile widziane. Reasumując:ruсhаjсiе sie póki macie zdrowie, dobry wygląd, $ bo na jak stracicie te rzeczy to nikt was nie tknie nawet kijem. hue hue hue :D

Gość CzwarteImperium
Na dwóch nogach z kaczuszkami? A to przepraszam. ;)

Gość don lopez
ja nikogo nie obrazam. Jeśli już to z mojego nicku. Więc wypraszam sobie tego typu aluzje wobec mojej osoby. Pozatym ociera się to o pomówienie. . Więc nie pozwolę sobie na tego typu niesubordynacje gdyż forum musi zachować merytoryczny porządek oraz zachować subiektywność i poszanowanie dla wszystkich jego użytkówników

Gość gość
Andro nie potrafisz mi odpowiedzieć ,gdzie się tak wpiertalam? Mądralo :D