Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

dziewczyny za co nas kochacie? :D i dlaczego tak bardzo? :P

Polecane posty

za co kocham kocury? za szetlanda na klacie i nie tylko. za traktowanie mnie jak rownego i pelnowartosciowego partnera przede wszystkim w zyciu... za ich inteligencje, swa pewnosc siebie, za odwage, za honor, za calowanie w reke i za cala ta galanterie w stosunku do kobiet... a w lozku, za chrapanie, za zajmowanie bardzo malo miejsca w tymze lozku :) za przebywanie w moim lozku.

Kocham mężczyzn za całokształt, bez nich życie straciłoby nie tylko urok ale i sens, gdyż jak głosi stare porzekadło, kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru:-)

Gość gość
Imperium, kobieta światowa uświadomi nas za co kochają, bo wy nic nie wiecie. :))

Gość gość
Też cię kocham erozja ;)

Gość gość
"Typiary"... ;)

Gość Stanowczy Roman
Przyjedź do mnie Adriano, ja Ci kobiety z głowy wybiję 🌼

Gość gość
Jak sie pomylą, to napiszą ci prawde za co kochają, a prawda jest taka że jak nie będziesz miał $ zapomnij o miłości. :D

Gość gość
naiwni idealiści wierzą w bezinteresowną miłość od kobiety i w ich słowa nic nie warte bo pisane specjalnie aby otoczenie myślało że kobiety są uczuciowymi istotami.:D

Gość gość
Eve nie zapominaj, że jesteś hrabiną-Nie typiarą:-DCiekawy temat. Można siąść i rozmawiać. Chyba aż do rana.Przy dzbanku zimnej wody z kostkami lodu i plastrami cytrynki.Za co kochamy facetów? Ja za wszystko.Za poczucie humoru, za rozrzucone skarpetki.Za dyplomację i zapach męskiej wody toaletowej.

Gość gość
Naj spierdolił już do Imperium na maila?

Gość gość
Naj o betoniarkach gada na temacie obok :D

Gość gość
Wasze jako mężczyzn to nie wiem , macie kilka ale jeśli chodzi o Twoje Lopezie to główna jest taka, że zwlekasz z eutanazją

Gość gość
Och, kafe jest zapobiegliwekokej w przechowalni nikówpelikany łykają mordoklejkiimaginowany demiurg wycina wachlarze scyzorykiem po odpuściekoty chodzą wspaka żony biorą do dóópy tylko kochankówwspaniałe miejsceOch, ufff.

Gość gość
To samo pytanie możemy zadać mężczyznom. Czasami Wielka i prawdziwa miłość, często platoniczna, jest niewytłumaczalna. Czy można kochać aż tak? Okazuje się ,że tak.

gość dziś Jak sie pomylą, to napiszą ci prawde za co kochają, a prawda jest taka że jak nie będziesz miał $ zapomnij o miłości X To zacznij zarabiać, wtedy problemu nie będzie. Z zasiłku nie wystarczy na zaspokojenie nawet własnych potrzeb, a co dopiero kobiety.

Gość gość
Adro dobrze piszesz. Nie masz kasy to nie masz nic.Jakie to prawdziwe.Adriano ty kogucik jesteś.:-D A klapsika nie chcesz za te potyczki słowne?:-PSmof jest akurat ok, może troszkę szanujmy się..W ogole to wcześniej się nie przywitałam ale idę już.Bawcie się chlopaki. 🖐️

prawda w oczy kole? sam napisales za co kochasz kobiety- za cycki, tylek, dlugie wlosy i ladna buzie- czyli za bycie lalka..

Gość gość
Smof dziś :D Okrutny :P