Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjol

mamy po 30 stce

Polecane posty

Gość gośćjol

1. ile macie lat ? 2. ile dzieci w jakim wieku? 3. pracujecie? lubicie swoją pracę? 4. macie swój dom lub mieszkanie ? czy może budujecie się? 5. macie jakieś hobby? 6. macie fajnych mężów którzy dzielą z wami obowiązki ?

Gość gośćjol
ja jestem mamą po 30 stce 1. mam 32 lata 2. córka 2latka 3. pracuję i lubie moją prace 4. budujemy dom 5. czytanie książek 6. mój mąż gotuje i dzieckiem też potrafi się zająć, dba o samochód i inne męskie obowiązki

Gość gość
ja mam 35 lat i stara się o dzidziusia pracuję ale nie mam umowy na stałe mimo to lubię tę pracę mamy dom nowo wybudowany bez kredytu :) hobby jazda na rowerze , ksiażki, film, rozrywka mój mąż pracuje na 2 etaty w tej chwili i nie bardzo mi pomaga w domu

Gość gość
1. 36 2. 1 rok syn 3. wychowawczy 4 . dom 5. dekoracja wnętrz , fotografia, malowanie 6. mąż pomaga mi w domu , sprząta czasem gotuj***awi się z dzieckiem

Gość gość
1. 37 2. córka 3 lata 3. pracuję, lubię swoją pracę, pracuję na etacie i dorabiam zleceniami 4. mieszkanie, myślimy o kupnie domu, będziemy się posiłkować kredytem 5. rękodzieło, to też jednocześnie moje dodatkowe źródło dochodu 6. mąż fajny, wszystkie obowiązki dzielimy

Gość gość
nie ma więcej mam po 30 stce?

Gość gość
w pracy siedzą :D większość mam po 30-tce pracuje z tego co widzę :D

1. Mam prawie 33 lata 2. Dwie córki 3 lata i 3 miesiące 3. Obecnie urlop macierzyński, pracę lubiłam 4. Mieszkanie 5. Literatura 6. Fajny Mąż, dzielimy się obowiązkami. Jak wróciłam do pracy po pierwszym dziecku to opiekował się małą po powrocie z pracy (a ja wtedy szłam do swojej). Teraz On ogarnia starszą a ja młodszą.

Gość gość
Mam 33 lata, 2 dzieci 8 i 6 lat, praca związana z moja pasją, pasja to rękodzieło i animacja czasu wolnego, mam własny dom i bardzo fajnego męża:D

Gość gość
Kurde po 30 to jednak zupełnie inny standard życia, każda ma własny dom, prace, pasje...

Gość gość
Mam 30 lat, syn 3 planujemy 2, pracuje i w sumie lubie swoja prace, oboje mamy mieszkania jeszcze z czasow sprzed malzenstwa teraz kupujemy 3 wieksze, mam wiele zainteresowan tylko czasu mi a meza mam z******tego.