Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basen

grubas na basenie

Polecane posty

Gość basen

Chce zaczac chodzic ba basen. Nigdy nie bylam, plywac nie potrafie. Ale mam nadzieje szybko to nadrobic. Na basenie nigdy nie bylam, bo jestem zwyczajnie gruba. Wstydze sie. Kupilam jednak czarny jednoczesciowy kostium. Brzuch zakryty ale uda i posladki widoczne. Ale ciagle sobie powtarzam ze lepiej zobaczyc tlusciocha na basenie niz na kebabie. Boje sie mimo wszystko wytykania czy jakiegos obrazania ze wzgledu na moj wyglad na basenie. Mam slaba psychike troche przykrosci mnie juz spotkalo z tego powodu. Od miesiaca jestem na diecie, ale efekty sa male. Bo do zrzutu nam ok 30 kg.

Gość gość
Jak się będziesz przejmować ludźmi to nie zmienisz nic! Pozytywnie i do przodu! Ludzie zawsze znajdą sobie coś do gadania, także zacznij uczyć sie dystansu;)

Gość gość
Taki mam zamiar. Chce cos robic. Ale boje sie reakcji ludzi. Niech sobie mysla co chca na to wplywu nie mam. Ale myslicie ze beda miec odwage mnie wysmiac w twarz? Zapadne sie pod ziemie:(

Gość gość
to po chuj tyle żresz. Najpierw się odchudź. Nie każdy ma ochote pływac z waleniami w basenie.

Gość gość
wieloryby na basen nie wpuszczają proponuję oceanarium

Gość basen
No wlasnie i o to chodzi... ludzie maja takie myslenie. Teraz juz nie zre, jestem na diecie. Ale dieta to nie wszystko. Basen moze mi pomoc. Boje sie identycznej reakcji jak te dwa posty eh. I ciagle odkladam ta wizyte. :(

Gość gość
Olej te gnidy. Ja mimo ,, normalnego ,, wygladu tez miałam wiele okazji spotkać takich w swoim życiu ale pamiętaj ci co się czepiają i ublizaja mają większe problemy od ciebie. Dowartościowuja się obrażając innych. Bądź mądrzejsza i idź dalej do przodu. Buziaki :-*

Gość gość
Nie przejmuj się. Lepiej już usłyszeć, że jesteś za gruba niż jak ja bym miała usłyszeć "że taka płaska deska po co stanik nosi" czy coś w tym stylu. Ty troszke schudniesz i będzie ok, a ja nic nie zrobię (chyba, że operacja).

Gość gość
Też bym chciała chodzić na basen ale sama się wstydzę :(

Gość gość
Przecież to jacyś idioci napisali!!! Przejmujesz sie komentarzami patologi!!!!??? Przecież oni nie wiedzą jak basen wyglada bo poza swoją drewnianą norę nie wychodzą! Żaden człowiek, który ma trochę rozumu nie wyśmiewa się z innych! Bo jak się idzie na basen to miło spędzić czas, a nie oglądać innych!!!! Proponuję Ci jechać na wakacje za granicę! Tam od razu pozbędziesz się kompleksów. Potężne niemki, angielki, norweżki z cycami wywalonymi leżą i się niczym nie przejmują! Mam kumpele waży około 110 kilo nigdy nie miała problemów z wyjściem na plażę! Śmieje się z wszystkich do około, którzy mają z tym problem, bo to oni go mają ona nie!!! Do boju i nie przejmuj się!!!!

Gość koleciara
Ja zaczełam chodzić w styczniu tego roku jakoś 1-2 razy tygodniu po około 50 min pływania kupiłam strój w rozmiarze 46!!! jeszcze 4 lata temu nosiłam 38 a bluzki nawet 36. Tak więc kupiłam ten nieszczęsny strój , wyglądałam potwornie ale chodziłam razem ze swoim facetem, który bardzo mnie wspierał.Wmawiałam sobie zawsze że jestem chora na otyłość i jestem tutaj żeby się z tego wyleczyć :) Ważyłam 96 kg ! przy 173 cm wzrostu i 24 lat! Od 4 maja jest na diecie i teraz ważę jakieś 83kg ... Samo chodzenie na dało tylko tyle że kondycja mi się poprawiła i mogłam z palcem w doopie zacząć codzienne treningi w domu na orbim gdy przeszłam na dietę. Ostatnio kupiłam sobie monokini w rozmiarze 42 :) - zawsze miałam bardzo proporcjonalną sylwetkę i mimo dużej wagi płaski brzuch i mały biust - więc teraz wyglądam na znośnego pulpeto-paszteta :D

Gość gość
No no no to sie nazywa dystans do siebie ,, pulpeto- pasztet,, już Cię Lubię ;-p.

Gość gość
ale ją pocieszacie. Same tłuste lochy tutaj siedzą i wzajemmie sobie słodzą. Tłusty człowiek to debil nikt normalny tak się nie zaniedbuje

Gość gość
idz na ten basen, tylko najpierw zadzwon żeby obniżyli poziom wody, bo jak wejdziesz to się wyleje

Gość gość
Ja też bym chciała chodzić na basen, ale tak samo sama się wstydze :-(

Gość gość
ja się tak załątwiłam w ciągu 4 lat - dzięki temu że kupiłam samochód heheh a no i jedzenie na mieście odkąd poznałam mojego lubego, ale rok temu kupiłam rower i samochodu mniej używam. Tak czy siak sam wysiłek fizyczny poprawia tylko kondycję - żeby schudnąć trzeba jeść mniej i tyle - ja dopiero zaczełam chudnąć na diecie mimo że diametralnie zmieniłam mój tryb życia sporo wcześniej. Tak więć trzymam kciuki za Ciebie , zaiwaniaj na ten basen i powiedź sobie że idziesz tam na terapię a nie relax i faktycznie machaj tymi łapkami żeby spalać.

Gość gość
Sami jesteście debilami. Na basenie (w wodzie) praktycznie nie widać jaką kto ma figurę, zwłaszcza jeśli samemu właśnie się pływa a nie siedzi i gapi na ludzi :). Nikt nie zwraca na to uwagi. A basen jest świetnym pomysłem dla otyłych osób, bo nie obciąża stawów i nie powoduje szybkiego zmęczenia jak np. siłownia czy bieganie.

Gość koleciara
a nie masz koleżanki jakieś w podobnej sytuacji ?? Ja w sumie miałam ale moje nie mają tyle samozaparcia żeby codziennie ćwiczyć ;/ ale na basen możesz chodzić z rodzeństwem mamą cy chłopakiem/mężem.

Gość gość
grubi ludzie to bezmózgi. Tylko debile są grubi

Gość gość
wypowiadajacy sie tu ludzie sa po prostu okropni. Chodzilem swego czasu na basen i widzialem przeroznych ludzi, takze otylych ale nigdy nie pomyslalem o nich zle. Wezcie pod uwage taka rzecz, ze kazdy ma inna przemiane materii i tkanka tluszczowa u kazdego odklada sie inaczej. Nie widze nic przeciwko ludziom chodzacym na basen ktorzy sa jak to sie mowi "troszke wieksi od reszty" Ludzie!!!!!! troche tolerancji do cholery jasnej!!!!!!!!!!!

Gość gość
poprzedzajac moj poprzedni post, tak wiem... Wy wszyscy wygladacie jak Dicaprio i jestescie dumni ze swojego wygladu. Ale dajcie szanse innym, zeby nie bylo, mam 175 wzrostu ,jestem mezczyzna i waze 68 kg

Gość koleciara
jest tak jak sama mówiłaś - lepiej zobaczyć pulpeta w basenie niż w budzie kebabem! A i jest te bardzo fajna sprawa - ja coprawda już się nie załapałam bo było w połowie "sezonu" a zapisy tylko na początku... Chodzi mi o aqua aerobik - tam przychodzi sporo kobiet z nadwagą - zawsze to raźniej jak ma się wspólnego wroga!

Gość gość
autorko, ja chodze od jakiegos roku regularnie na basen, tez mam sporo jeszcze do zrzucenia i powiem ci ze ludzi na basenie naprawde nie obchodzi jaka kto ma figure, bo maja kilka dlugosci do pokonania kraulem czy grzbietem i nic ich wiecej poza tym nie obchodzi, no sa tez i tacy ktorzy przychodza posiedziec w wodzie i pomoczyc tylek :) ale ja tam zawsze wole sie troche poruszac,w koncu za to place :P

>>>Chce zaczac chodzic ba basen. ... Boje sie mimo wszystko wytykania czy jakiegos obrazania ze wzgledu na moj wyglad na basenie. Mam slaba psychike troche przykrosci mnie juz spotkalo z tego powodu. ...<<< x Nie przejmuj się PÓŁGŁÓWKAMI z Kafe. x Takie BYDŁO, jak oni, siedzi w domu, sącząc przez słomkę najtańsze piwo i nawet na basen nie ma z kim pójść. Tutaj jest odważne, bo myśli, ze nikt go nie rozpozna, a w świecie rzeczywistym, spuszcza oczy pod siebie i wstydzi się odezwać. x Jest mała szansa by takie g_wno odważyło się, obrazić Cię w świecie realnym :D. x Głowa do góry i na basen marsz :D .

>>>grubi ludzie to bezmózgi. Tylko debile są grubi<<< x To niemożliwe. x Przecież WSZYSTKIE DEBILE z tego forum, x twierdzą, że są chudzi :P :P :P.

Gość gość
a to na basen wypada tylko chodzic w towarzystwie?:D ja chodze sama i nie mam kompleksow z tego powodu

Gość gość
tylko nie skacz do tego basenu, bo zalejesz wokół wszystkich

Gość gość
misio wiadomo skąd taki nick i dlaczego bronisz tłusciochow.

Gość gość
Ja jestem szczupla, ładny tylek, smukłe nogi - tak mówią inni a sie wstydzę strasznie. Gdzieś się ruszać musisz. Nie ma co się bać. Olej głupie komentarze, najważniejsze ze chcesz się ruszać. Tak to w Polsce jest gruby źle, len itp, a jak się zaczyna ruszać to od razu po co się pcha, wieloryb. Nie wiem gdzie mieszkasz ale chyba poznym wieczorem lub kolo południa jest mniej osób