Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basen

grubas na basenie

Polecane posty

>>>a to na basen wypada tylko chodzic w towarzystwie? ja chodze sama i nie mam kompleksow z tego powodu<<< x DEBILE z forum nie mogą :(. x Mają jeden mózg na spółkę i wszędzie muszą poruszać się grupami. x Nie zauważyłaś, że najgłupsze bydlęta, jakie widujesz na ulicy, ZAWSZE poruszają się w grupie :P ?

Gość gość
Zawsze się zastanawiałam, po co ludziom towarzystwo na basenie. Wszystko jedno, chudym czy grubym.

Gość LadyHardcore
Jak widzę niektóry wypowiedzi na takich tematach to myślę sobie jedno: ludziom się w d****h poprzewracało od tego dobrobytu - więcej tolerancji dla bandy pokazowych homosiów niż dla ludzi grubych. Przykre. Autorko - trzymam za Ciebie kciuki. Ja tam się nie przejmuję opinią innych w sferze mojego wyglądu. Nie ma zakazu bycia grubym, ale też nikt nikogo nie zmusza, żeby się na Ciebie patrzył ;) Olej to, bo głupie komentarze pochodzą od ludzi ograniczonych, a z takimi nie ma co zaczynać dyskusji, bo sprowadzą Cię do swojego poziomi i pokonają doświadczeniem. Poza tym basen to nie tylko ćwiczenia, ale frajda. Ja bardzo lubię chodzić na baseny, nad jakieś stawy, jeziora, zalewy, żeby tylko popływać :D A jak ktoś się śmieje ? Ma problem sam ze sobą, bo widocznie sam siebie nie akceptuje i się wyżywa na tych, którzy wyglądem odstają od reszty. A to tylko dlatego, żeby się dowartościować w myśl zasady "może ze mną nie jest tak źle ?".

Gość gość
"Nie zauważyłaś, że najgłupsze bydlęta, jakie widujesz na ulicy, ZAWSZE poruszają się w grupie" no ok, z tym sie zgodze, w grupie maja najwieksza odwage i dostaja malpiego rozumu, na basenie tez sie czasem z tym spotykam

>>>Zawsze się zastanawiałam, po co ludziom towarzystwo na basenie.<<< x Żeby ratownika wezwać zdążyło :D x i rzeczy przypilnowało :).

Gość gość
ja w zasadzie co 10 min zatrzymuje się na chwilę jakieś 3-4 minuty i zawsze fajnie z kimś znajomym pogadać np technice pływania - żeby spojrzał jak to wygląda z jego perspektywy itp.

Gość gość
Technice pływania.. No ty bardziej powaznie traktujesz pływanie niz przeciętny plywacz basenowy;)

Gość gość
Technice pływania.. No ty bardziej powaznie traktujesz pływanie niz przeciętny plywacz basenowy;)

Gość gość
LOL, tłuścioch na basenie :D

Gość gość
takich problemów nie bedzie jesli po prostu zrobisz sobie swój włąsny basen! W http://astralpool.pl/ moga wykonac swietny projekt. Świetna rzecz.