Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 14, 2015 Nasz kochany prezydent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Pie/rdo/l się z tymi je/ban/nymi złodziejami politykami. Nie znasz żadnego z nich a agitujesz jakbyś pół życia z ch/uj/em przeżyła i przysłowiową beczkę soli z nim zjadła. Tym czasem napatrzyłaś się na wyreżyserowane wystąpienia i zdebilowaciałaś dokumentnie. Pięć minut pomyślałabyś i wiedziałabyś że wszystko co widzisz jest nieprawdziwe. Że to spektakl który ma ogłupić i tak głupią jak ty kretynkę i umożliwić złodziejowi ryja do koryta wsadzić i chłeptać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 No lepiej bym tego nie ujęła jak przedmówca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 14, 2015 Na żywo z nim gadałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Gdyby nawet była to prawda to nie znasz sk/ur/wy/sy/na. Zdajesz sobie sprawę z tego że agitujesz na rzecz kogoś o kim absolutnie niczego nie wiesz? Czy chodź raz myślałeś o tym w ten sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 14, 2015 Akurat należę do młodzieżówki Prawa i Sprawiedliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 *myślałAŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Phibes 0 Napisano Sierpień 14, 2015 Nic te partie dobrego nie zrobiły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 skoro mu ta jego zaufała i on to spełnił, wiec tak naprawde jest pod jej władzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Tylko Prawo i Sprawiedliwość dziś Akurat należę do młodzieżówki Prawa i Sprawiedliwości x Ico? Wydaje ci się że współrządzisz z kanciarzem do którego promocji się przyczyniasz? Co ty masz trzy lata żeby takich rzeczy nie rozumieć? Ja tez głosowałem na tego konkretnego śmiecia ale nie dlatego że naiwnie wierzę iż jest wart tego by żreć za moje pieniądze tylko dlatego że poprzedni sku/rw/ysyn wart był kuli w potylicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 14, 2015 To ocenisz go po 5 latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Ciebie tu oceniałem a nie jego. Bezmyślnie agitujesz na rzecz zupełnie nieznanego ci polityka. Jesteś jedną z wielu bezmyślnych łatwowiernych naiwnych głupich polaków przez których mamy to co mamy czyli polityków którzy bezkarnie robią co tylko zechcą wbrew woli niemalże stu procent narodu. Wychodzę więc już nie odpiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Lepszy "zupelnie nie znany polityk " prezydent Andrzej Duda niż dobrze znany byly Komorowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 również jestem zadowolony z nowego prezydenta i jego żony cała rodzina reprezentuje się wspaniale nasz prezydent jest najmłodszym prezydentem na świecie i do tego bardzo postawny z niego facet :) w koncu mamy jakąś konkretną parę prezydencką jesli o wygląd chodzi bo o patriotyzm identyczny był Pan Kaczyński :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach