Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie w to ze zła karma zawsze wraca?znacie przypadki takie?

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie wierzylam w to nigdy ale niestety okazalo sie ze to prawda.. moj wujek caly czas nasmiewal się ,że jego koledze urodzil sie rudy syn a oboje z zona byli czarni i potem okazalo sie ze wujkowi mojemu tez sie urodzila córeczka i ruda cała..a wujek to blondyn i ciotka tez.. potem wujek smial sie ze jakis gosc nie ma zeba na przodzie i za dwa miesiące on stracil tego samego zeba.. takie przyklady moge mnożyć... cos w tym jest ze zla karma wraca..wierzycie tez w to??

Gość gość
To prawda, że czasami trzeba bardzo długo czekać, aż zło wróci ale moim zdaniem to kiedyś zawsze się stanie. Też czekam dopiero, aż "życzliwych" w końcu coś trafi. Przypadki, że karma wróciła to znam raczej drobne. Też mam wrażenie, że najbardziej ja obrywam za bycie w porządku i nie robienie nikomu nic złego. Ale spokojnie, pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy.

Gość gość
gość 2013.11.02 Karma istnieje. Wyrzadzałem innym krzywdę i sam taką otrzymałem. Śmiałem się z więzieniów i nie akceptowałem ich sam tam trafiłem. Naśmiewywałem się z brzucha kolegi a byłem przystojny. Dziś sam mam brzuch a on jest przystojniejszy ode mnie. Mógłbym wymieniac i wymieniać. Nie krzywdzcie innych bo to do was wróci ze zdwojoną mocą. Uwierzcie mi , nie krzywdzcie innych

Gość gość
Uważam, że to co wraca na pewno, to krzywda wyrządzona najbliższym. Z moich obserwacji wynika, że mężczyznom którzy zdradzali lub porzucili żonę/partnerkę, zaniedbali dzieci nigdy nie wiedzie się najlepiej a jeśli to krótko, bo nie żyją zbyt długo.

Gość gość
To dziwne ale panie cieszące się mężem odbitym innej lub bardzo pożałowanym przez porzuconą poprzedniczkę dość wcześnie są wdowami :o

Gość gość
gość dziś Nie wierze w karme, nie sprawdza sie. Ja od dziecka bylam dobrą osobą, uczciwą, pomocną, wręcz naiwną, kazdemu pomagała czesto finansowo i bezinteresownie, nigdy nikogo nie biłam, nie obrażalalam, gdy cos mi sie nie podobalo wolalam krytyke zachowac na siebie, siebie traktuj***ardzo krytycznie i co ? no i jajco, cale zycie mam pod górke, mam 22 lata a czuje sie jak stara baba. .....xxxx Spokojnie, tez tak miałam a od około 28 roku zycia wszystko sie odmieniło.

Gość gość
Bzdury. To wszystko jest losowe, jedni nie zrobili nic złego i ciągle dotykają ich jakieś cierpienia. Inni robią zło na każdym kroku i zawsze im się upiecze.

Gość gość
O zywiscie,ze wraca. Predzej czy pozniej,ale wraca. Niekoniecznie w tej samej "dziedzinie" niemniej to,co zrobisz komus zlego wroci do ciebie.

Gość gość
Nie zrobili nic zlego...no tak,nikogo nie skrzywdzili. Ale moze tez nie podejmuja decyzji. Moze pozwalaja innym na wszystko. Moze na odwrot,chca sami "ustawiac" rzeczywistosc. To tez wraca.