Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaganiacz

bardzo lubie ten kawalek

Polecane posty

Gość gość
his infernal majesty dziś coś ostatnio pudłujesz to nie ja :) K-ce

Gość gośćM
Cappuccetto dlaczego nie odpisałaś pewnemu panu w pewnym wątku? Po co mówisz, że chcesz pisać i uciekasz? To chamskie, zdecyduj się - albo nie zawracaj ludziom głowy albo odpisuj jak się podejmujesz!

Gość gość
To tępa picza ta Kapucyno coś tam. Chodziła od wątku do wątku, zaczepiała a później jak widać nawet facetowi nie odpisała. Za takie coś to powinien być ban co najmniej. Jak dla mnie to typowe attention whore.

Po co mam odpisywac obcej osobie? Mam swoich znajomych nie to co Ty :) I kafeteria nie jest calym moim zyiem zalozylam to sobie aby cisnac beke z samotnych prawiczkow ;) Zazdro?

Ja nie ale napisz do osoby o nicku: Wredny Malpiszon - Ona bardzo lubić czarny kut/as :). Z pewnością będzie zachwycona...

Gość gośćM
http://f.kafeteria.pl/temat/f4/mam-32-lata-i-nigdy-nie-bylem-w-zadnym-zwiazkukobiety-sa-zenujace-p_6310842 Temu facetowi. No tak, ale po co w takim razie piszesz do różnych ludzi (nie jeden raz, bo widziałam tutaj już więcej), że porozmawiasz skoro potem spierdzielasz? Zastanów się trochę co robisz. Albo mówisz tak, poznam, popiszę i odpowiadasz albo nie rób tutaj zamętu, bo szybko stracisz opinię normalnej osoby.

filip nie umiesz czytać? ja być ciepły chłopak czyli pedał. ja uwielbiać męskie du/pa. a ty mieć beautiful face. ja chcieć ci wylizać twój small dick.

Gość gośćM
Po prostu my nie lubimy odstawiania takiej szajby, ludzie tutaj podają konkretne opcje. Chcę poznać, odpisuję, nie chcę to nie chodzę i nie zawracam innym doopy w tym celu. Czy coś w tym jest nielogiczne? Skoro piszesz jedno a robisz drugie świadczy, że jesteś niezrównoważona, bardziej niż te prawiki z których ciśniesz bekę.

Jestem tutaj od 2 dni. Pisalam z tym panem ale pozniej mi zniknela ta rozmowa i nie wiedzialam jak wrocic z powrotem :) Rozumie juz pan? To nie jest tak ze go chcialam wystawic bo wiem jakie to uczucie tylko po prostu nie wiedzialam jak wrocic do tego tematu ;) Aby nie bylo wiecej takich problemow prosze mi jedynie wyjasnic jak mam wrocic do tematu na ktorym bylam gdy ten znika? :)

Gość gośćM
Tam masz podany jego mail i odezwij się do biedaka, bo cały dzień nas katował prośbami o to. Nie wiem czy teraz jest na kafe.

Gość gość
Nie pisz do niego bo to nieudacznik sprawdz szafe

Gość gośćM
Nie da rady wrócić, trzeba po prostu co jakiś czas przejrzeć wątki w których się pisało. Wejść na swój profil i od ostatnich postów można się przekierować. A i naprawdę przystopuj trochę z robieniem z siebie attention whore;)

Gość gość
CappuccettoRosso jak naprzyksza ci sie ten pan to daj znac zajmie sie nim prokuratura