Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos jednak w tym jest,ze faceci zenia sie z myszami z wygody

Polecane posty

Gość gość
P*********e jak potluczeni a autorka "prawie 35 letnia" to idiotka to kwadratu. Primo ze wyciągnęła takie wnioski, duo ze chwali się nimi na forum.

Gość gość
nie porownujmy naturalnej pieknosci z szara myszka.zakladam ze mysz nie umie zadbac o siebie, bo nie chce ladnie wygladac x Jeśli dziewczyna jest ładna z natury, to będzie ładna nawet i w jeansach, trampkach i swetrze :) Szara myszka nie oznacza kobiety niezadbanej, rozczochranej, brudnej i brzydkiej, to na ogół kobiety skromne, nieśmiałe i trochę zakompleksione. Każda kobieta chce ładnie wyglądać, bo to wpisane jest w jej naturę, niektórym tylko brak wiary w siebie i własną urodę, co niekiedy jest atutem, bo nie ma nic gorszego niż człowiek zdający sobie sprawę z własnej urody i możliwości którą ta uroda mu daje.

Gość gość sisi
Ja nie lubię kiczu..przesady...plastiku..szpanu..nadmiaru biżuterii czy wyuzdanych strojów.Potrafię się wystroić na specjalne okazje ..na codzień jestem sobą i dobrze się z tym czuję.Dbam o siebie jak kazda normalna kobieta.Prysznic..pasta do zębow..mydło szampon ..krem odżywka do włosow..antyperspirant...woda toaletowa.Wystarczy?

Gość gość
18.53.dziękuję to dla mnie komplement.

Gość gość sisi
18.59.racja.

Gość gość
Dbam o siebie jak kazda normalna kobieta.Prysznic..pasta do zębow..mydło szampon ..krem odżywka do włosow..antyperspirant...woda toaletowa.Wystarczy? x I tak powinno być, tylko dodałbym do tego odrobinę tuszu do rzęs, bo nie wiem czy wiecie, ale spora część facetów zwraca uwagę na oczy i wiele od nich zależy, a delikatnie i dyskretnie podkreślone oko może zdziałać cuda :)

Gość gość sisi
A no to zapomniałam dodać że używam maskary i odrobiny podkładu.Czasem na większe wyjscie pomadka i cienie..ale na codzień tylko tydz i fluid.Odrobinę.Dzięki za przypomnienie bez tych dwoch rzeczy nie wychodę z domu.

Gość gość sisi
Na codzień tylko maskara i fluid.Odrobinkę..

Gość gość
Ale z was durne baby ,ja na to patrze inaczej ,czy mie facet czyms zaimponuje zeby z nim byc , jak nic nie ma do wio,do lasu.

Gość prawik26
Właśnie chciałem dzisiaj założyć temat że szukam szarej myszki ale daliście mi do myślenia teraz zastanawiam się co mną kieruje że chcę akurat szarej myszki. Do gość 22:51 kobieta wystarczy ze zaimponować wyglądem a facet.ma tu pole do popisu. Tu nie rozumem kobiet dlaczego zaimponować daje takie rezultaty.

Prawda taka, że faceci bardziej liczą się z kobietami pewnymi siebie a mysz ma wiecznie podkopaną samoocenę. Taką dziewczynę jest łatwo zastraszyć, wpędzić w kompleksy. Im bardziej lubisz siebie i nie spinasz się przy innych, tym większą zwracasz uwagę.

Gość gość
jeszcze raz mowie ze mysz to nie jest zaden brudas, raczej bardzo schludna.tylko jej nie zalezy na wygladzie, wlosy sciete krociutko lub w koku, zero makijazu, ciuchy babciowe, okulary na pol twarzy.nieraz az zal patrzec jak uroda sie marnuje, a wystarczyloby pare drobnych zabiegow lub niczego nie robic (np pozwolic wlosom rosnac)

Gość prawik26
flarracha masz chyba rację z tym zakompleksieniem, chciałbym znaleźć swoją mysz i wydobyć z niej piękno, sprawić żeby uwierzyła w siebie zastanawiam się teraz czy podświadomie nie kierują mną jakieś złe pobudki czy to nie jest z wygody, czy nie chcę w rzeczywistości jej wykorzystać lub podporządkować i to mnie dręczy bo kobiety w stylu szarej myszy rozbudzają moje fantazje, według mnie mysz to też osoba nieśmiała, nie pewna siebie, wrażliwa i o zgrozo z zaniżonym poczuciem wartości a takich ludzi jest najłatwiej wykorzystać, może dlatego że jestem nieatrakcyjny upatruję u takiej szansy a może ciągnie mnie do kogoś kto jest podobny do mnie. Myślę że szara mysz nie chce nieśmiałego faceta tak jak niska kobieta nie celuje w niższych to tak nie działa, z drugiej strony nie wiem czy przebojowa dziewczyna nie byłaby też fajna dla faceta nieśmiałego. W każdym bądź razie chcę być facetem jak najbardziej wartym uwagi mogę być.

Gość prawik26
do gość dziś jak widzę taką zrobiona i podkreślającą swoje atuty pewną siebie dziewczynę to mam wrażenie że ona szuka jedynie super atrakcyjnych facetów podczas gdy w rzeczywistości chyba jest tak że szuka dokładnie takich samych jak szara mysz. Czyli w sumie mam u obu takie same szanse.