Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma.

Polecane posty

Gość gość
Martusia ja sie juz wyspalem ,tera mysle o twoich cycuszkach:-P

Gość gość
Osobiście uwazam że nie każdy musi wierzyć w Boga.. Jedni uwazaja że istnieje inni że nie.. Ale ja-osoba wierząca nigdy nie obraziłam ludzi, którzy nie wierzą lub tych którzy nie wierzą w to co ja. I oczekuję tego samego od innych.

Gość gość
a wiecie ze ewangelie jezusazostały spisane 60 lat po smierci a np wyprawy i zycie aleksandra wielkiego 300lat po smirci

Gość gość
Katolicyzm?Prosze was biblie zostawmy miedzy bajki.Na serio jak mozna wierzyc,ze powstalismy z 2 ludzi adama i ewy,to jak wziely sie w takim razie rasy czlowieka,skoro biblia odrzuca ewolucje ?? Pomieszanie jezykow na wierzy babel to takze bajeczka.Tak samo arka noego,ktory wzial po parze wszystkich zwierzat na arke.Ciekawe ,bo zwierzat jest ponad milion gatunkow ! Jak mozna wierzyc w te bajki,rownie dobrze mozna powiedziec,ze krasnoludki takze istnieja.Masakra

Gość gość
A wróżki?

Gość gość
MMartha dziś krasnuludki sa usmiech.gif X Jak widać, katolicy mają totalnie nie równo pod sufitem

Gość gość
sama nauka odrzuca ewolucje jako mit młody wiek ziemi Młody Wiek Ziemi Dowody Geologiczne Archeologiczne Stworzenie https://www.youtube.com/watch?v=yvR0AlRQNzY Datowanie za pomocą węgla C14 to fikcja? Przez przypadek zaobserwowano, że rozpad promieniotwórczy pierwiastków radioaktywnych może być zaburzany przez tajemnicze procesy we wnętrzu Słońca. Coś co fizycy uważali dotychczas za za wielkości stałe, jak czas półrozpadu, może nie być wielkością stałą. http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=373.0

Gość gość
katolicy to debile. Najlepsze jest to że nawet nie rozumieją tematu. To tak jakby napisać. Kto jest idiotą niech tutaj napisze... I oni piszą :-D

Gość gość
nie ma dowodów, że Boga nie ma

Gość gość
11:37 o k***a!!!!: tekst roku. Powinieneś nagrodę Jobla dostać. Tępaku na nie istnienie czegoś nie potrzeba dowodów. Uważasz że skoro nikt nie udowodnił że nie ma gumisi tzn że one ustnieją. P*****le co za ograniczenie umysłiwe

Gość gość
ja uwielbiam katoli ich komentarze poprawiają mi humor. Z każdym komentarzem udowadniają swój brak inteligencji, ale mimo tego piszą dalej. Tylko idiota sra we własne gniazdo :-)

Gość gość
kupię roznegliżowane zdjęcia kozy. Propozycje prosze kierować na numer: 503822261

Gość gość
Poczytaj opinie noblistów z dziedzin naukowych nt istnienia Boga :o

Gość gość
11:55 ty jestes tak głupi czy trochę się zgrywasz? Co ma wypowiedź noblistów do boga?? Połowa wierzy, połowa nie. Tak samo jest np ze spawaczami albo budowlańcami. Twoja wypowiedź jest debilna

Gość gość
ale nikt mi nie wyjasnił jak to sie dzieje ze z zmarłych zwłok wydobywa sie olejek lekaze tego nie umieja wyjasnic i ten olejek uzdrawia ludzi chodzi mi o sw charbel

Gość gość
myslcie to naprawdę nie boli. Wiesz ile rzeczy nie potrafiono wyjaśnić 100, czy 500 lat temu. Wtedy to też były cuda a teraz już nie są. Nie jesteśmy u kresu rozwoju nauki i poznania świata. Może za 10-20 lat to ktoś to wyjaśni naukowo i szlak teafi kolejny wasz cud. Musicie zacząć myśleć. Wy wolicie żyć w ciemnocie i wszystko czego wasze małe móżdzki nie rozumieją przypisywać jakiemuś bogowi. Nie wiem czy to bardziej głupota czy choroba psychiczna.

Gość gość
ale nikt mi nie wyjasnił jak to sie dzieje ze z zmarłych zwłok wydobywa sie olejek x przestań, bo rzygnę

Gość gość
12:40 Zalosny jestes szatan ma cie w garsci i nawet nie jestes tego swiadom głupku. Wez się za siebie nim będzie za późno.

Gość gość
tylko ze kiedys to było kiedys, teraz my zyjemy teraz nauka na najwyszym poziomie a skad wiesz ze wyjasni wyjasni te cuda

Gość gość
Jezus umarł dla Ciebie na krzyzu.