Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma.

Polecane posty

Gość gość
Kurwo odetnij się j****a!!!

Gość gość
no katole robimy zrzutke jako ateista się dorzuce :-)

Gość gość
A ja mam pytanie odnośnie Boga, możecie mi coś powiedzieć o tym śnie? Jestem w kościele, jakby sam nie jestem pewien czy byli w nim ludzie. Klęcze i trzęse się daleko od ołtarza, odwrócony tyłem, czuje strach i przerażenie, modle się i mam wrażenie że Bóg jest na mnie wściekły, opierdziela mnie dosłownie.. nie słyszałem tego ale takie poczucie i widok jego olbrzymiej twarzy z wyrazem gniewu.

Gość gość
19:20 jesteś moim idolem :-)

Gość gość
w tamtych czasach było tysiace bogów perskich egipskich babilonskich rzymskich mozna ddo woli wybierac był tylko jeden problem nie robili códów i dla tego wkuzyli sie na jegzusa i zaczeli przesladowac zabijac wyznawców jezuhsa i to robili przez 370lat to ze cuda robił to miało jakis wpływ ale zabranił cudzołozenia i homoseksualizmu takie tam bzdury

Gość gość
,,gość dziś A ja mam pytanie odnośnie Boga, możecie mi coś powiedzieć o tym śnie? Jestem w kościele, jakby sam nie jestem pewien czy byli w nim ludzie. Klęcze i trzęse się daleko od ołtarza, odwrócony tyłem, czuje strach i przerażenie, modle się i mam wrażenie że Bóg jest na mnie wściekły, opierdziela mnie dosłownie.. nie słyszałem tego ale takie poczucie i widok jego olbrzymiej twarzy z wyrazem gniewu.'' XXXXXX Masz wyrzuty sumienia. Z pewnoscia dawno nie byles u Spowiedzi Swietej?Jesli tak to idz i wyspowiadaj sie. Modl sie i ufaj.Jezus Cie kocha.:)🌼

Gość gość
21:23 szatan cię kocha

Gość gość
,,gość dziś 21:23 szatan cię kocha'' XXXXXX Zastanawiales sie kiedys czy nie jestes opetany? Cierpisz na koszmary,masz wstret do sacrum?Potrafisz wlozyc reke do wody swieconej?

Gość gość
psychpatą to akurat ty jestes. Bo jak nazwac idiotę który wymyslił sobie jakiegos boga i oddaje mu czesc. Jestes idiotą a twoja woda sw to jest k***a zwykla woda . Chyba że masz na mysli wóde :-)

Gość gość
Modlitwa – egzorcyzm 🌼🌼🌼🌼 W imię Boga w Trójcy Świętej Jedynego, Ojca, Syna i Ducha Świętego, uchodźcie duchy złe z tego miejsca, abyście nie widziały, nie słyszały, nie niszczyły, nie wprowadzały zamieszania do naszej pracy i planów. Nasz Bóg jest waszym Panem i rozkazuje wam, idźcie precz i nie wracajcie tu więcej. Amen. Mocą Bożą, mocą Twoją, Najwyższy Panie, uczyń nas niewidzialnymi dla naszych wrogów. Amen.

Gość gość
ale nie martw się szatan cię kocha :-)

Gość gość
21:37 to forum przeklnął twoj bóg. Tutaj rządzi szatan. A skoro piszesz tutaj i przesiadujesz to szatan się tobą zaopiekuje. I twoją rodziną też. :-D

Gość gość
21:37 w imie św. Trójcy starożytnych Gumisi. Tamiego, Berniego i Samiego rozkazuję ci wyruszyć na zamek Iktorna i walczyć z ogrami. :-D

Gość gość
Nie boje sie szatana,gdyz jestem blisko Boga.Szatan nie dorasta Bogu do piet.:) Czytam codziennie Biblie i modle sie

Gość gość
Szatan was zagładzi prędzej czy później (do ateistów).

Gość gość
Pokornie proszę Cię, Panie, abyś ze względu na Twoją dobroć i miłosierdzie powstrzymał gromy Twego gniewu na nieszczęsnych grzeszników i udzielił im łaski nawrócenia i pokuty. Ty, Panie, przez Autora "Pieśni nad Pieśniami" powiedziałeś, że "jak śmierć potężna jest miłość" (Pnp 8, 6), dlatego z całym żarem proszę Cię: spojrzyj okiem niewypowiedzianej dobroci na tych braci i siostry, pociągnij ich ku sobie i złącz nierozerwalnymi więzami miłości. O Panie, niechaj znowu powstaną ci, którzy prawdziwie umarli. Ty, który swoim potężnym głosem wyprowadziłeś z grobu śmierci Łazarza, zawołaj na nich mocnym i potężnym głosem i przywróć im życie. Spraw, by na Twoje słowo porzucili swoje grzechy i mogli wraz ze wszystkimi odkupionymi sławić bogactwa Twego miłosierdzia... Ty sam, Panie, wiesz, jak wciąż wielu żyje z dala od Ciebie, źródła wody żywej; jak wciąż sprawdzają się Twe słowa, że "żniwo jest wielkie, a robotników mało", że już jest dojrzałe żniwo na polu Kościoła! Oby ono nie zmarnowało się z powodu braku robotników! Oby nie zagarnęli go emisariusze szatana, którzy są tak aktywni! Nie dopuść do tego, o najsłodszy Boże, ale okaż swą litość i wejrzyj na nędzę oraz potrzeby duchowe współczesnych ludzi, i odpuść grzesznikom winy, i wprowadź ich na drogi sprawiedliwości i pokoju, prowadzące do Twego królestwa życia i nieśmiertelności. Który żyjesz i królujesz na wieki wieków. Amen. /sw.o.Pio/

Gość gość
szatan rządzi waszym bogiem :-) wasz bóg to jego sługa. Szatan wywołuje wojny i robi co chce. Wasz bóg ciotka siedzi na chmurce i tylko się przygląda bo się boi i nie potrafi nic zrobić :-) wasze dusze należą do szatana :-)

Gość gość
Jestes chyba naprawde opetany. Mozesz zadzwonic,w kazdym wojewodztwie do Kurii,tam cie dalej pokieruja.Powiedz,ze chcesz rozmowy z egzorcysta.

Gość gość
21:47 buhaha. Mamy rozumieć, że twoj bóg nic nam nie zrobi bo go o to poprosileś. Prisimy cię o to byś pomodlił się do swojegi boga żeby w nas cisnął tym piorunem albo czyms. Ty jestes tak głupi że brak słow. Twoj bog nic nie robi bo go nie ma a nie dlatego że ty go prosisz.

Gość gość
21:51 dorzucisz się do tej świątyni Matki Boskiej ze stodoły?

Gość gość
21:52 Ile masz lat? Na pewno niewiele. Jeszcze swoje w życiu przeżyjesz i będziesz srał się o łaskę Bożą. Też byłem jak Ty potrafiłem powiedzieć Bóg to ku.. i nie zostało to bez odpowiedzi.

Gość gość
o Wielki Św. Gumisiu. Ześlij deszcz soku z gumijagód i utop wszystkich tych innowierców którzy wierzą w jakiegoś boga chrześcijańskiego!!!!!

Gość gość
O Jezu Zbawicielu, Panie mój i Boże mój, Który poprzez ofiarę krzyża odkupiłeś nas I zwyciężyłeś szatana, Proszę Cię o uwolnienie mnie Od wszelkiej obecności diabelskiej I od wszelkiego wpływu szatana. Proszę Cię o to w Twoje imię. Proszę Cię o to przez Twoje rany. Proszę Cię o to przez Twoją krew. Proszę Cię o to przez Twój krzyż. Proszę Cię o to przez wstawiennictwo Maryi. Niepokalanej i Bolesnej Twojej Matki. Krew i woda, które wypływają z Twego boku, Niech spłyną na mnie, Aby mnie oczyścić, wyzwolić i uzdrowić. Amen. Przez rany Chrystusa, całą mękę Jego zachowaj mnie Boże Ojcze od zła wszelkiego.