Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpie tatuazy

Polecane posty

Gość gość

pol biedy jesli podziargane jest mlode cialo, ale jak sie skora zestarzeje wyglada to czasem dosc brzydko. wczoraj na plazy laska chyba po 2 ciazach z wydzierganym kwiatkiem na posladku i w zamalych gaciach mnie po prostu dobila... skora obwisla nieco i ten pomarszczony kwiatek na doopie

Gość gość
Poza ta plaza nikt tego nie oglada, wiec w czym problem

Gość gość
mi też się to nie podoba, niezależnie czy młode ciało czy stare, wygląda to szpetnie i patologicznie, teraz jest akurat moda na to, pobędzie jeszcze 2 lata a potem płacz i lament, co zrobić z tym goownem, wczoraj widziałam patusa, miał mnóstwo tatuaży, a i nie miał koszuli niestety , jeden napis był czcionką gotycką oczywiście "BANDITA" :D

Gość gość
jak to w czym problem? ta akurat miala na posladku, ale mnostwo ludzi na na widocznych czesciach ciala teraz. strach myslec jak beda wygladaly np skrzydla pokrywajace pol plecow i cale ramiona za 40 lat

Gość gość
Jak skrzydla na starych plecach. To nie twoj problem przeciez

Gość gość
Możesz mieć takie zdanie, przecież nikt Cię nie zabije. Ludzie w Polsce są w miarę tolerancyjni.

Gość gość
Ja mam tatuaz ktory za 40.lat bedzie czarna plama...ale ja bede stara baba wiec w czym problem

Gość gość
dzieki ze moge miec takie zdanie kazdy robi ze swoja skora co chce ale chyba nie kazdy przewiduje konsekwencje takich dzialan

Gość gość
Niektorzy po prostu nie przemuja sie glupimi i malo znaczacymi konsekwencjami

Gość gość
Ja 42, żona 29 i właśnie zaczęliśmy się tatuowac już mamy po 2 teraz wyjeżdżamy na wakacje i po powrocie jeszcze po 2

Gość gość
Ja kiedyś widziałem faceta z dwoma kosmatymi misiami na plecach i myślę że gdyby hojna natura jeszcze choć trochę mu estrogenu dala to by sobie serce i strzałę na czole wysmarował. Też nie trawię tatuaży i to nie tylko u dziewczyn ale u facetów też i nie ma dla mnie znaczenia nawet wiek. A jak widzę tatuaże więzienne to od razu bym jakiś sąd i kata najchętniej wołał bo od razu mam zdanie że przed oczyma mam kogoś kto nie ma żadnego prawa żyć i moim powietrzem oddychać.

Gość gość
Tak mnie rozbawiles, ze wciagnelam sporo twojego powietrza :D

Gość gość
Jak nie masz więziennych tatuaży to ci wybaczam ;)

Gość gość
też mam tatuaż i wątpię aby każdy się tak znał, czy to więzienna dziara czy nie, no sorry że się k***a nie zabiję to nie takie proste

Gość gość
właśnie takie mam wrażenie że niektórzy nie dają mi prawa być tam gdzie oni i to pokazywać, to łamanie praw człowieka, ja też się wzdrygam jak widzę cwaniaczka i więzienne dziary ale skoro swoje odsiedział to nie mów że nie ma prawa oddychać czy żyć, bo kary śmierci w pl nie ma

Gość gość
Skoro tak to nie życzę sobie abyś nadal oddychała ;)

Gość gość
do kogo ten wpis? to przyjdź i mnie zabij skoro sobie nie życzysz i tym samym staniesz się kryminalistą, nawet bez tatuażu nim będziesz

Gość gość
To że nie ma kary śmierci wcale nie świadczy że istnieje społeczne przyzwolenie na to żeby przestępcy żyli wśród nas. Najlepszym przykładem jawnej niezgodności obowiązującego prawa z wolą narodu jest podniesienie wieku emerytalnego do 67 lat. Prawo swoje a niechęć do śmieci swoje. Nawet chęć zamiecenia śmieci do pieca bym powiedział bo ja sam nie miałbym niczego przeciwko prawu które skazywałoby na spalenie każdego kto popełni przestępstwo kryminalne. Polityków i księży oczywiście też. Zresztą gdyby ludzie byli mądrzy to już dawno restrykcyjne prawo dla najcięższych przestępstw by na politykach wymusili a nie dali sobie wpierać jak w niemca cholerę że to niehumanitarne.

Gość gość
gość dziś do kogo ten wpis? to przyjdź i mnie zabij skoro sobie nie życzysz i tym samym staniesz się kryminalistą, nawet bez tatuażu nim będziesz x To był żart. Wypuść powietrze bo nie ma czym oddychać.

Gość gość
każdego kto ma tatuaż bo o tym piszesz a ja mam się skulić w kącie i nie oddychać bo jakiś patol sadysta tego oczekuje, jeszcze mi powiedz żebym się zabiła, jest na to paragraf- to podżeganie do samobójstwa, a skoro prawo masz sobie za nic to niczym się nie różnisz od kryminalistów

Gość gość
trzeba było się kształcić, może mógłbyś prawo ustanawiać, bo póki co samosąd ci pozostaje, chyba nie muszę mówić co to oznacza zadziwiające że ludzie którzy tak chętnie nazywają innych kryminalistami sami mają z nimi tak wiele wspólnego, choćby światopogladowe

Gość gość
*światopoglądowo

Gość gość
gość dziś każdego kto ma tatuaż bo o tym piszesz a ja mam się skulić w kącie i nie oddychać bo jakiś patol sadysta tego oczekuje, jeszcze mi powiedz żebym się zabiła, jest na to paragraf- to podżeganie do samobójstwa, a skoro prawo masz sobie za nic to niczym się nie różnisz od kryminalistów x WIĘZIENNY!!! Tego już nie doczytałaś? Posiadanie takiego tatuażu oznacza że odbyło się wyrok. Posiadanie niektórych z nich oznacza jeszcze więcej. A ty masz motylka i sieczkę w głowie bo nie rozumiesz co do ciebie mówią. Ten paragraf to sobie wsadź.

Gość gość
doczytałam ale mam wątpliwości czy każdy się zna, nie doczytałeś?

Gość gość
A co takiego mówią tatuaże, skoro tak się na tym znasz to mnie oświeć, kto wie czego się dowiem o sobie, w końcu mogę mieć jakąś zaszyfrowaną wiadomość w rysunku i żyć w nieświadomości

Gość gość
Ja rozpoznam i twojego motylka napewno do więziennych tatuaży nie zaliczę. A skoro doczytałaś i rozumiesz tekst to po co rżniesz matoła? Nie znoszę pisać erraty do prostych zrozumiałych dla przedszkolaków tekstów.

Gość gość
Motylki i misie oznaczają głupotę. Nie zawracaj mi głowy.

Gość gość
widzę że masz dużo czasu i chętnie odpisujesz, pomińmy misie i motylki, co oznaczają konkretne wzory? przykłady poproszę

Gość gość
Spadaj jędzo.

Mnie to ani ziębi ani grzeje, sama nie mam i nie zamierzam, bo nie lubię żadnej nienaturalnej ingerencji w ciało, ale u kogoś to zależy jaki tatuaż, gdzie i czy po prostu komuś pasuje, niektóre są wieśniackie jak disco polo, a niektóre ciekawe i kunsztownie zrobione. Raz poznałam gościa z dużym tatuażem na ramieniu, jeszcze się chwalił, że dość świeży, był na nim łaciński napis. Niestety z błędem, jak mu powiedziałam, że ktoś mu źle to napisał, to oczywiście nie chciał wierzyć, cóż, siara jak nie wiem, jeśli się robi w obcym języku to lepiej najpierw się upewnić, czy to znaczy to, co chce się, żeby znaczyło. A jak ktoś się nudzi to jest np. blog, na który ludzie podsyłają autorowi swoje tatuaże po japońsku, chińsku itd. i pytają, co znaczą. Często po prostu nic nie znaczą.. Wpiszcie sobie hanzismatter w wyszukiwarkę i włącznie pierwszy wyświetlony link, tutaj robi mi się spam więc nie wklejam.