Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpie tatuazy

Polecane posty

Gość gość
żeby napisać coś konkretnego trzeba mieć wiedzę, a do hejtów każdy pierwszy sam spadaj skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia

Gość gość
Do tego od tatuazy wieziennych - nie, nie mam wieziennych, bo w zyciu nawet mandatu nie dostalam, ale twoje wybaczenie nie jest mi potrzebne. Mam za do polowe reki wytatuowanej, jak ty to przezyjesz? :D

Gość gość
gość dziś żeby napisać coś konkretnego trzeba mieć wiedzę, a do hejtów każdy pierwszy sam spadaj skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia x Rozmawiałem póki sie ciemniaku o żarty nie obraziłaś. Spadaj ruro. Ps. Mam jeszcze czas do dziewiętnastej więc pisz.

Gość gość
gość dziś Do tego od tatuazy wieziennych - nie, nie mam wieziennych, bo w zyciu nawet mandatu nie dostalam, ale twoje wybaczenie nie jest mi potrzebne. Mam za do polowe reki wytatuowanej, jak ty to przezyjesz? smiech.gif x Możliwe że kogoś innego wziąłem za ciebie ;) Twoje tatuaże to nie jest mój problem tak samo jak nie mój estrogen był przyczyną że na męskich plecach dwa śliczne misiaczki widniały ;) Po prostu nie podobają mi się ludzie wytatuowani. Właściwie to o dziewczyny mi chodzi bo chłopaki to mi się w ogóle nie podobają ;) więc sobie nie myśl.

Gość gość
proszę jaka kultura, ciemniaku, ruro, powiało patologią

Gość gość
tobie się nie podobają i huj z tego, co mnie to obchodzi

Gość gość
co mnie obchodzą żądania jakiegoś smiecia

Gość gość
Nie musi cię to obchodzić. Tutaj jest forum i tu się gada. Nie będę dla waszej przyjemności mówił tego co chciałybyście usłyszeć bo myślę wręcz odwrotnie. x Rura bo jesteś czepialska i upierdliwa. Nie trawię upierdliwych rur i nie mam żadnego obowiązku wykazywać anielską cierpliwość tylko dlatego że ty jesteś płci żeńskiej i zachciało ci się za nigdy niewypowiedziane przeze mnie słowa dziurę w moim brzuchu wiercić. Spadaj ruro.

Gość gość
prostak jesteś i tyle w temacie p.s. miało już cię tu nie być

Gość gość
skoro tu się gada to rozumiem że tylko tobie wolno, bo jesteś facetem, każdy kto ma inny pogląd to rura i ciemniak chciałeś pogadać bo w tym celu wątek założono to pogadałam i też nie muszę raczyć ciebie poglądami które ty byś zaaprobował jesteś niekonsekwentny i chamski, o tym już wspominałam

Gość gość
Moim zdaniem facet musi byc super meski zeby dalej byc facetem z dwoma misiami na plecach. Rownie dobrze to mogly byc tatuaze dla jego dzieci

Gość gość
Musicie sie tak wyzywac?

Gość gość
gość wczoraj skoro tu się gada to rozumiem że tylko tobie wolno, bo jesteś facetem, każdy kto ma inny pogląd to rura i ciemniak chciałeś pogadać bo w tym celu wątek założono to pogadałam i też nie muszę raczyć ciebie poglądami które ty byś zaaprobował jesteś niekonsekwentny i chamski, o tym już wspominałam x Nieprawda. Ja wyrażałem jedynie swój pogląd i absolutnie nikomu nie napisałem że nie ma racji albo że jest ciemniak. To ty zaczęłaś krytykować moje słowa i czepiać się mnie samego i stąd wzięła się nasza późniejsza sprzeczka. A dlaczego cię tak potraktowałem..? Bo nie mam cierpliwości do nikogo a szczególnie bab które mają życzenie mi po głowie skakać gdyż podczas małżeństwa już to przerobiłem i wiem że żadna moja cierpliwość nie spowoduje że ze mnie zejdziesz. Taką jak ty czepialską wesz trzeba strącić i dlatego zostałaś wredną rurą żebyś oprzytomniała i z łaski swojej odwaliła się ode mnie. Zrozumieć bym mógł twoją reakcje gdybyś sama była jakimś kajdaniarzem bo wtedy mój krytyczny tekst byłby bezpośrednio o tobie ale wątpię żeby tak było. A w temacie wątku to ty możesz sobie myśleć co tylko zechcesz i dyskutować o tym z zainteresowaną wypowiedziami autorką. No i na koniec powiem ci jeszcze: Spadaj ruro.

Gość gość
Trafila kosa na kamien....prezentujecie ten sam poziom

Gość gość
gość dziś winny się tłumaczy, podtrzymuję swoją opinię że jesteś prostakiem do tego mało bystrym a wesz to możesz sobie z jajek strącić

Gość gość
Zabawne jest to, ze jak sie ma jeden tatuaz to czesto chce sie wiecej :)

Gość gość
gość dziś a wesz to możesz sobie z jajek strącić x Przecież właśnie to z tobą zrobiłem ;)

Gość gość
Klasa sama w sobie...

Gość gość
Oczekujecie od facetów klasy nawet wtedy gdy po łbie mu skaczecie bo wy jesteście kobiety i macie okres i humory ale jak facet oczekuje że będziecie siedzieć w kuchni jak kocmołuchy to od razu jesteście wyzwolone i twierdzicie że jest wiek dwudziesty pierwszy z którym przyszło równouprawnienie. Albo jedno albo drugie. Jeśli mamy równouprawnienie to dostajecie to na co zasługujecie i wasza płeć nie ma tutaj żadnego znaczenia bo absolutnie nic z powodu tylko tej waszej płci się wam nie należy. Ja właśnie jestem takim facetem który widzi w was równego sobie i uważam że jak zasłużycie na takie potraktowanie jak tu powyżej to właśnie tak potraktować was należy. Chcesz zobaczyć klasę? To sama ją okaż. Chcesz szacunku? Też go okaż bo inaczej dostaniesz pogardę.

Gość gość
Poki co oboje pokazaliscie zerowa klase

Gość gość
Nic mi do tego jak mnie oceniasz. Nie mam zresztą aspiracji abym podobał się wszystkim bez wyjątku.

Gość gość
gość wczoraj "Albo jedno albo drugie" wg ciebie kobieta zasługuje na szacunek tylko jak stoi przy garach i usługuje mężowi :D ok, w takim razie gratuluję poglądów p.s. ciekawe gdzie znajdziesz taką sprzątaczkę kocmołucha i darmową prostytutkę w jednym

Gość gość
"Chcesz szacunku? Też go okaż bo inaczej dostaniesz pogardę." Kto pierwszy nie okazał szacunku wyzywając gościa od tępych rur, stuknij się w łeb, najlepiej przeczytaj 100x to co sam napisałeś, ujęłam ci w cudzysłów

Gość gość
Jest na tym temacie ktos kto chce jeszcze pogadac o tatuazach?

Gość gość
żałosny temat a dziewczyna miała pozwolić się obrażać i przełknąć te wszystkie zniewagi, aby wyjść na kobietę z klasą? trafnie ktoś wcześniej podsumował że prezentowane poglądy są nazistowskie, ale komentarz chyba został usunięty

Gość gość
a co do tego czy chcę porozmawiać na temat tatuaży w tym wątku, to sorry ale nie będę snuć rozważań czy ktoś ma prawo żyć i oddychać tym samym powietrzem co wypowiadający się tutaj gość, czy nie.

Gość gość
Nie musisz odpowiadac na jego zaczepki

Gość gość
gość dziś wg ciebie kobieta zasługuje na szacunek tylko jak stoi przy garach i usługuje mężowi smiech.gif ok, w takim razie gratuluję poglądów p.s. ciekawe gdzie znajdziesz taką sprzątaczkę kocmołucha i darmową prostytutkę w jednym x A czy ty masz to wrodzone czy się tego dopiero uczyłaś że w czytanym tekście widzisz wszystko tylko nie to co zostało w nim napisane? No sama mi powiedz jak z tobą rozmawiać?! Wróć do tekstu i znajdź tam choćby najmniejszy fragment który mówiłby to czego ty sie w nim doczytałaś. Który uzasadniałby tego rodzaju odpowiedź jaką napisałaś. Myśl trochę bo gadanie z debilami jest wku/rwia/jące.

Gość gość
gość dziś Kto pierwszy nie okazał szacunku wyzywając gościa od tępych rur, stuknij się w łeb, najlepiej przeczytaj 100x to co sam napisałeś, ujęłam ci w cudzysłów x A spi/erd/alaj i ty kolejny debilu. Zje/bane matoły widzą ,,czarne'' tam gdzie pisze ,,białe''.

Gość gość
Moze po prostu twoj zart i maniery nie byly na miejscu?