Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie olał

Polecane posty

Gość gość

Strasznie mi przykro z tego powodu :( olał mnie tak z dnia na dzien po roku spotkan, sypiania ze soba... Jak ja mam to teraz znieść i sobie z tym poradzic? Przez niego w ogóle już nieraz płakałam , smutno mi strasznie :(

Gość gość
"Przez niego w ogóle już nieraz płakałam" x czyli to twoja wina widziałaś symptomy ale go nie kopnęłaś w dupsko więc on cię kopną nie płacz nad czasem bo go nie wrócisz znajdź sobie innego

Gość gość
mnie też olał .....i nie moge sobie z ty poradzic ......a

Gość gość
Jestem do wziecia:-P

Gość chłopak22latawawa
Z dziewczyną szukamy koleżanki do trójkąta

Gość gość
17:42- a moze i masz troche racji, jakbym byla bardziej jakas taka stanowcza w tej relacji moze byloby inaczej, a ja bylam za miekka :( Wiecie co jest najgorsze? Że teraz to sie czuje całkiem beznadziejnie, nie widze poprostu nadziei dla siebie na ta chwile :( wiem, ze po deszczu zawsze wschodzi słonce, ale jest mi teraz naprawde cholernie cieżko, strasznie smutno

Gość gość
Ale napiszcie , jak mam sobie dac z tym rade :( Bo jest mi bardzo, bardzo zle, rok z nim byłam, a on tak z dnia na dzien sobie odpuscił nie wiem czy poznał inną, czy sie znudził, czy ja cos zrobiłam nie tak,ale dobre mialam przeczucie, ze na ostatnim spotkaniu cos było nie w porzadku