Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest Spamerka Ciotek

Polecane posty

Gość gość
jestescie jak zdarta plyta to fakt chcecie cos udowodnic na sile i w d***e macie to czy czyjs temat przez was bedzie rozpieprzony tak bardzo brakuje publiki na arce ze zrobicie wszystko zeby tylko ktos spoza waszej grupki to czytal

Gość gość
Gość 10-33 Dokładnie.

Gość gość
mam w nosie to że was spamuje, inni mogą swobodnie pisać ale wam to po prostu zawistne baby nie pasuje, dlatego weszłyście na tę piaskownicę, do eldżi itd

Gość gość
Podobno jak ktoś kogoś nie lubi to problem leży w tej osobie.Nie w nas. Poza tym to forum jest dla każdego niezależnie od płci, wieku, statusu społecznego i orientacji seksualnej.Spamerka to ktoś kto ma bardzo dużo wolnego czasu.Nadmiar energii aż rozsadza, stąd te spamy. Siedzi od rana do nocy i wkleja elaboraty o koszalińskim parku. Może to jakis nauczyciel, który ma wakacje? Ale wrzesień już niedługo.Ciz standardowo 🖐️ Nie widziałam Cię przy temacie o lodach :-D

Gość gość
Zaczyna się. Zaraz wejdzie Muszysko i napisze kto co i kiedy napisał :( Spadac na arkę, skończcie robić syf

Gość gość
pomysl Ciz, jak napisze to z niebieskiego to w mig mam przez was temat rozwalony, zalozycie osobny temat dyskusyjny czy jestem spamerem lubie osoby z ktorymi sobie czasem pisze, nie potrzeba mi waszego syfu 🖐️

Gość gość
Ciężko im przyjąć do wiadomości, że są tu tak znienawidzone :D

Gość gość
no ciezko :D takie gwiazdy ERO

Gość gość
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść :P Nie odpowiadajcie na ten post proszę :)

Gość gość
To Smof tak spamuje!

Gość gość
Wszyscy dobrze sie bawią widząc jak ciotki skaczą jak wszy na grzebieniu :classic_cool: :D

Gość gość
Forume jest dla każdego ale pozostaje faktem, że kiedy was nie było był spokój.Należy poszukać powodu.Nie wszystkie "ciotki" to zło wcielone,pewnie że nie..Jednak są wśród was osoby bardzo destrukcyjne,chwiejne emocjonalnie,niegodne zaufania.Bez ników ale kto czyta forume ten wie.To powoduje złe emocje.

Gość gość
Ciekawska i zaintrygowana dziś gość dziś pomysl Ciz, jak napisze to z niebieskiego to w mig mam przez was temat rozwalony, zalozycie osobny temat dyskusyjny czy jestem spamerem lubie osoby z ktorymi sobie czasem pisze, nie potrzeba mi waszego syfu lapka.gif x nie mierz mnie swoją miarą. Jeśli nie potrafisz KULTURALNIE zwrócić komuś uwagi, to nie jest to mój problem. Myślisz,że jak mi ktoś napisze (ze swojego nicka) jakąś uwagę (oczywiście grzecznie i bez wyzwisk), to ja pójdę mu/jej rozwalać temat? pechowiec.gif Ty myślisz, że ja mam umysł 12-latki, jak ty? (bo piszesz, ze jak ktoś zwróci komuś uwagę, to ta osoba "zakłada innym tematy" , więc sama byś tak pewnie zrobił/a) x tak wlasnie mysle a ten desant jak to ktoras z was ladnie okreslila daje do zrozumienia co do waszych zamiarow tutaj

Gość gość
przypominam GOSC NIE JEST JEDNA OSOBA!

Gość gość
Skoro na przekór wszystkim i wszystkiemu tu tkwicie,to proszę nie płakać,tylko na klatę przyjmować bez komentowania.Takie kopiowanie postów i odpowiedzi po pół strony też wymagają czasu i też nic z profilem działu do czynienia nie mają.

Gość gość
Nudne to wasze udowadnianie,że żaba ma futro.

Gość gość
Jest na kafe wiele działów, że gdyby się umówiły by tam pisać - nikt by ich nie znalazł. Ale im chodzi to by mieszać tutaj. Na Arce nudno, desant na kafe nieudany, biedne Ciotki :D:P:P

Gość gość
Nara. Bez odbioru

Gość gość
Raczej powierze nad kafeterią psujecie,rycząc chórem że to fiołki,na których siedzi mucha śmierdziucha. Ja p*****leeee...cizia ty im więcej do spowiedzi tu przystępujesz,tym ciekawiej.:-D Nie rób przerwy zbyt dużej.:-)

Gość gość
Moszna Śmierdzioszna :P

Gość gość
Tylko wy macie spam i hejt ślepa jesteś?

Gość gość
Ciekawe jest co innego :) Jak ich niby nie ma, to jest pelno wpisow jak to za nimi teskania, jak kochaja :D a jak waruja tutaj jako zalogowane to ciszaaaa :D Oczywiscie, kochaja ich goscie :P

Gość gość
Nie odpowiadać????Ha ha ha!!!Naucz mnie jak to robi taka kobieta z klasą jak ty.Ja nawet muszką śmierdziuszką nie jestem.:-D:-D:-D

Gość gość
Nie wierzę że odeszły stąd choćby na moment

Gość gość
jakas wklejka to jeszcze nie spam :P oczywiscie przeciez wiesz, bo tu bywasz, choc podobno zadna z was tu nie zagladala w czasach swietnosci arki :D

Gość gość
No jeszcze raz się skuś na odpowiedź i nie zapomnij się pożegnać. Dochodzisz w ten sposób?

Gość gość
Hejti nikt ci nie odpowiada i sie nudzisz?taniec na glowach ciotek uprawiasz?ubierz niebieska sukienke i napisz mu maila to moze sie z toba zabawi.w tym kolorze moze nie poznaje.

Gość gość
Cizia jak chcesz się spowiadać,to pisz wcześniej,niech się skoncentruję.Kiedy będziesz dopiero?Jutro?Przypomnę ci godzinę następnego posta.

Gość gość
Spami chodź,bo się znów zasmrodziło.:-D

Gość gość
Hejti :D wylogowane cioteczki 👄 czyste jak lza :D