Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćniegość

zagrajmy jeszcze raz...

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe co powiedziałaby córka szarika gdyby przeczytała wpisy tatusia. Czy byłaby dumna z popisów jakie popełnia tu? Jak myślicie? Może trzeba jej wysłać screena. Koleżanki też chętnie poczytają czym zajmuje się tatuś, czym się odżywia ;)

Gość gość
Szarik bierze kasiorę z pisanie tekstów. Jest już zmęczony, więc nie potrafi już niczego wymyślić poza agresywnymi komentarzami. Alkohol też robi swoje. Teksty są coraz gorsze. Panie niech pan przestanie, to przecież skandal jest podobne zachowanie.

Gość gość
Wychowywał się bez ojca. I to są skutki. Masz możliwość zdobyć namiary na córkę.? Zrób to , wyślij.

Gość gość
Gowno prawda. To szwabski pachołek. Nie pisze żadnych tekstów dla kasy Szuka zainteresowania swoja osoba! I tylko w taki sposób może to osiągnąć, bo nic sobą nie reprezentuje. Dopóki będzie to dostawał, będzie to robił. To typ bez klasy, honoru. To zreszta widać . Najlepsza metoda olac gnoja. Nie reagować absolutnie na nic.

Gość gość
Szarik nie ma dzieci, to "niemłoda" już panna. Ale jeszcze ma siłę, żeby pisać. Pisz, pisz, pisz słodka pani.

Gość gość
Bierze kasę. Nie ma ochoty, żeby znaleźć inną pracę. Tu większość tematów jest moderowanych przez takie osoby. One często piszą same ze sobą. Tworzą sztuczne dyskusje.

Gość gość
Mylisz się . To niestety marny twór faceta.

Gość gość
Nie spekulujcie bo on zaraz pęknie z dumy. O to mu właśnie chodzi. A ja wiem co piszę. Zdenerwował mnie i miarka chyba się przebrała!

Gość gość
Mylisz się. I przyjmij to do wiadomości.

Gość gość
Panie wszystkowiędzący, nie znasz się to nie gadaj.

Gość gość
Pani szarik, musi trochę odpocząć, bo pomysły się kończyły. Nie będzie wypłaty. Bez wypłaty jak tu żyć ?

Gość gość
Heniu, nie rób już z siebie kretyna. Już wystarczająco się skompromitowałeś.

Gość lda
nie ma o czym tu pisać! nie ten poziom

Gość gość
bo tutaj się gra,spadaj Ida i twoja banda

Gość gość
Henryczek Wilk, czyli szariczek osiągnął swój cel. Rozpieprzył kolejny topik, a raczej nie pozwolił mu zaistnieć! Tu nie jest duszno, tu cuchnie psem.

Gość mózg szarika
Ja nie mam nic do ukrycia...hahaha Bo psa się nie szczuje chyba że...hehehe https://www.youtube.com/watch?v=Wu4oy1IRTh8 Prawnie to forum jest The End. Taka moja rola. Danke Anke Nazwisko zobowiązuje,czytaj więc swoje i sepleń już.

Gość gość
Pora cie poszczuć innymi , prawdziwymi"psami". Gorzko pożałujesz. Pilnuj swoich suk i interesu , bo nie znasz dnia ani godziny Henryku Wilk.