Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz ideał dziewczyny lub chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Mój: -szatyn -średni wzrost -naturalnie umięśniony -można z nim porozmawiać, inteligenty, mądry, dobry, miły, czuły, opiekuńczy, romantyczny, nawet jak nie rozmiawiamy to żeby się nie nudzić :-)

Gość gość
a jakiego koloru ma być zbroja? Bo biały koń to już wiemy :)

Gość gość
gość dziś a teraz powiedz z jakimi do tej pory byłaś w związku i a jakimi latałaś:P pewnie za zupełnie innymi

Gość GośćM
Musi mi się podobać (nie mam jednego konkretnego typu urody, musi się chyba czymś wyróżniać. Poza tym, wcześniej kochałam się w krótko ściętym blondynie w okularach, 174cm wzrostu przypakowany z tendencją do tycia, teraz w chudym brunecie, włosy na kilka cm, sam ma 182cm wzrostu, unika sportu), Dalej, żeby był ideałem, to poza tym wyglądem, którego nie da się z góry założyć, ale ma mnie pociągać, to jeszcze musi być zabawny, wesoły, stanowczy (nie on ma rządzić, ale jeśli coś uważa, to już niech się tego trzyma, a nie taka chorągiewka), być silny, zwłaszcza psychicznie, musi mnie szanować, kochać, chcieć mieć ze mną dzieci, cenić wierność, starać się o mnie i o nasz związek przez całe życie (bo jeśli tylko ja będę o nas walczyć to to nie ma sensu, musimy oboje), być wyrozumiały, nie wymagać bym była idealna. Nie wiem co jeszcze.

Gość gość
Gośc z 19:47 Nie byłam jeszcze w żadnym. Tylko poznawałam samych czarnych.

Gość GośćM
aaaa... i zapomniałam dodać, że jak wszystkie tu kafeterianki powinien być posiadaczem 22 centymetrowego pytonga :)

Gość GośćM
Podszywie, co cię zabolało w moim opisie, bo nie rozumiem?

Gość gość
Inteligentny, zabawny, z ciekawymi zainteresowaniami, ponadprzecietnie wysoki, dlugowlosy i zamiast konia - motor

skromny, spokojny, poukładany, rozmowny, miły, ciepły Co do wyglądu nie mam swojego typu. Poznaję wielu facetów ale większość to typowi lanserzy:O Sama jestem spokojna i szukam kogoś takiego.

- minimum 180 wzrostu - ciało niczym heros ) - może być brzydki z twarzy byle miał pociągające rysy dla mnie ( blizny tez bym zaakceptowała) - inteligentny, z***biście spostrzegawczy i nie podatny na manipulacje

Gość gość
NiceCherry źle doświadczenia masz ze związków z samcami alfa dlatego teraz szukasz bety? Amaterasu 226 o ją pierdołe ale z ciebie puste próżne dziewczę:o

no właśnie nie próżne - po prostu wiem czego chce ;) pociągaja mnie mężczyźni o niezwykle silnych osobowościach a tu padło pytanie o ideał więc wiadomo, że wole atrakcyjnego mężczyznę z tymi cechami niż ,,pospolitego,, najlepiej od 30 do 35 lat trzydziestolatkowie działają na mnie jak magnez

Nie byłam jeszcze w żadnym związku ... także doświadczeń brak. Tłumaczę to sobie, że jeszcze mam czas bo jestem przed 20 ... chociaż koleżanki wszystkie dawno sparowane i po kilka związków za sobą, właśnie z takimi alfami. Mnie krzykacze i lanserzy nie interesują, jestem introwertyczką i potrzebuję spokojnego.

Gość gość
Amaterasu 226 dziś dziś W takim razie jestem twoim ideałem

Wysoki, tak 180-185, niebieskie oczy, blondyn albo rudy, smukły, delikatnie umięśniony, dobrze ubrany, dobrze wykształcony, zabawny, oczytany, z podobnym nastawieniem do świata.

Gość gość
NiceCherry biedactwo, zdecydowanie potrzeba ci dorodnego kootasa we wszystkie 3 dziurki:)

gość dziś -wiesz ilu boskich 30 latków chadza po tej ziemi ? :P - chodzi o to coś, bodziec, który sprawi, że będę się czuła z nim niezwykle zjednoczona coś co pojmą tylko nieliczni

Uwaga !!! Bo życzenia się czasem spełniają :-) Jak czarownice z eastwick :-p

Gość gość
dziś nie wspomniałaś nic o niedomykającym się portfelu je/b/ana zdziro !!

nie wspomniałaś nic o niedomykającym się portfelu je/b/ana zdziro !! x sama dobrze zarabiam, więc sponsor to nie jest coś, co by mi było do szczęścia potrzebne.

Gość gość
@NiceCherry, jesteś spod znaku raka, czy ryb?

Gość prawik26
NiceCherry "jestem introwertyczką i potrzebuję spokojnego. " a ja myślałem że szare myszy nie chcą nieśmiałych

Jestem Wagą i tak, jako nieśmiała osoba wolę nieśmiałych i spokojnych ludzi. Takich mam przyjaciół mało ale sprawdzonych, i takiego chłopaka szukam. Na pewno nie typ gwiazdora co to nie ja;)