Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem ładna? proszę o szczere opinie

Polecane posty

Gość gość

czy jestem ładna? proszę o szczere opinie

Gość gość
Fajny kroliczek :)

Gość Invicta93
Kochana,ładna i wartościowa dziewczyna nie powinna zadawać tego typu pytań.Sama musisz być pewna,przekonana o swojej wartości.Jeśli Ty sama dostrzeżesz w sobie piękno,nauczysz się je wydobywać z samej siebie,eksponować to co najlepsze,inni je też dostrzegą.Kiedyś też popełniałam ten błąd,nie wierzyłam w siebie,w swoje predyspozycje,możliwości.Szukałam potwierdzenia dla swojej wartości w zdaniu innych ludzi,w pochwałach itd.To błąd,działa jedynie na chwile.Trwałe zadowolenie osiągniesz jedynie poprzez akceptacje siebie.W pełni,nie tylko zalet,ale i wad.Bo wszyscy je posiadamy.Pozdrawiam. :))

Gość gość
dziewczyna ze zdjęcia to żywe gooowno i tyle w temacie

Gość gość
jeśli tak wyglądają wszystkie kafaterianki, to jestem załamany. Fiku np nie będzie się musiała przebierać na helołin

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość gość
upasiony wieprz:D

Gość gość
ale słonica :o

Gość gośćiyh
bardzo ładna twarz tylko musiałabyś zrzucić troche kilo i zmienić styl ubierania

Gość gość
Czego chcecie, fajna buła, rżnąłbym

Gość gość
otyla,do bani te wlosy,ogolnie mniej niz przecietna.Samotnosc masz murowana,bo watpie by sie facet za toba obejrzal.Szczerze:D

Nie rozumiem dlaczego w was tyle jadu ludzie. Myślicie, ze co ona czuje czytając te wpisy? Za każdym komentarzem ścisk w żołądku. Trochę się zastanówcie. Nie jesteś jak dziewczyny z okładek, ale myślę że zdajesz sobie z tego sprawę, jednak nie wszystkim mężczyznom takie kobiety właśnie się podobają. Gdyby wszyscy wyglądali tak samo, świat byłby nudny. Z pewnością znajdzie się ktoś komu się spodobasz bo nie jesteś wcale szpetna, po prostu nie wyglądasz jak modelka, ale jak już wyżej wspomniałam, nie wszystkim się takie podobają. To kwestia gustu. Pozdrawiam

Gość gość
Kto jest taki tepy,ze musi wstawiac na okraglo zdjecie tej brzydkiej debilki ? :O

Każda kobieta jest piękna, tylko niestety nie każda potrafi się odpowiednio ubrać i umalować, ale gdybyś trafiła w dobre ręce to zapewne nie jeden mężczyzna by sie za Tobą obejrzał

Gość gość
ale ty dziewucho musisz byc zakompleksiona ze fotke wtrzucasz na forum i szukasz akceptacji:D,mi sie nie podobasz,wygladasz na taka zahukana,upasiona gimnazjalistke z ktorej wiekszosc ma beke:D

Gość gość
Zrzucisz pare kilogramów i będzie fajna laska z ciebie. A tak z ciekawości, ile masz lat?.

Gość gość
nie, ale laczki masz ładne

Gość gość
Izyda, przecież dziewczyna sama domagała się szczerych odpowiedzi

Gość gość
przecież to Noxelia

Gość gość
Oczywiście że jesteś ładna. Naturalność - tego brakuje dzisiejszym kobietom. Nie przejmuj się złymi opiniami, niech pokażą swoje zdjęcia jacy to oni są "ładni". Co do kg, myślę że źle nie jest, są o wiele więksi ludzie. Z resztą nie lubię wieszaków :D // dziewczyna, 17l, 156cm i 53kg

Gość gość
dokladnie to noxelia,ona na serio jest wstretna,to zdjecie chyba sprzed paru lat,ale ogolnie wyglada na niezbyt rozgarnieta:D

Gość gość
To jest "dość ładna" bo ona pisała że z twarzy jest 7/10, tylko że ma masywne uda :D

no tak właśnie wyglądają kafeterianki :) Dla nich przeciętniak jest super ciachem. Nic dziwnego że wzieli mnie tu za projekt

Gość gość
Co to za plastikowe klapki? Nie stać Cię na porządne kuboty?!

Gość Wiki10
Masz bardzo ładną buźke, i nie przejmuj się złośliwymi komentarzami, bardzo ładna z ciebie dziewczyna