Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam na youtube taką dziewczynę która była w toksycznym związku

Polecane posty

Gość Zażenowana czytelniczka
Jesteście żałośni, nie macie swojego życia że tak bardzo musicie interesować się życiem innym? Znajdzcie sobie ciekawsze zajęcia, poza tym po co pisać o czymś co tak bardzo was wkurza i irytuje? Marnujecie sobie tylko czas, kochani ;)

Gość gość
Tylko problem w tym, ze ona na to nie zarobila, bo jej "samodzielnosc" polega na zyciu z zasilkow panstwa.

Gość gość
Widzę , że niektórym dziewczynką (bo kobietami was nie nazwę) się chyba troszkę nudzi , skoro zamiast zabrać się za własne życie , oceniacie osobę , która znalazła sposób na realizowanie siebie , w przeciwieństwie do was ,chyba że wasz sposób to hejtowanie osób , które potrafią ułożyć sobie życie :) P.S podejrzewam ,że gdyby któraś z was spotkała ją na żywo od razu uciekłybyscie ze wstydu :) pozdrawiam :)

Gość gość
,,niektórym dziewczynką,, idź dziecko do szkoły i naucz się poprawnej polszczyzny.

Gość gość
Jestem mega ciekawa, co zrobiłaby połowa z was, gdyby była nieziemsko zakochana w jakimś skurwysynie, który by z was tylko wyzyskiwał xD wszyscy tacy mądrzy się robią jak stoją po tej drugiej stronie co? a jakby już przyszło co do czego to byście tylko pieprzyły jakie to wy biedne jesteście i jak to was wykorzystano i na tym by się zakończyła wasza "siła", którą tak bardzo chcecie tutaj udowodnić. Takie osoby powinno się wspierać i dodawać otuchy za to, ze się nie poddały i jednak coś ze sobą robią! A nie siedzą na dupce w domu, biorą hajs od rodziców i ogłaszają wszystkim jakie to są poszkodowane. Radzę się zastanowić hejterom, którzy tak bardzo pałają nienawiścią do drugiego człowieka :) może jak w końcu znajdziecie się w złej sytuacji to zrozumiecie, o co w tym wszystkim chodzi. Buziaki!

Gość gość
Serio? To źle, że żyje z zasiłków? Wychowuje sama małe dziecko, gdyby poszła do pełnoetatowej pracy wtedy nie miałaby co z nim zrobić - a przedszkole dostał dopiero teraz. Serio to źle, że korzysta z pomocy państwa? Wg was lepiej żeby pracowała całymi dniami a Alexa wychowywali dziadkowie/obcy ludzie?

Gość gość
9:27 Zlituj się to co ona nie wiedziała skąd się dzieci biorą? Po co jechała do tego 44 latka za granicę, lewo egzamin maturalny napisała? Po co się do niego pchala? Tylko mi nie mów o miłości, bo miłość to nie motyle w brzuchu. Normalny człowiek to kończy jakieś studia, licencjata, albo jakieś szkoły uczące konkretnego zawodu. Nie odpowiedzialna i tyle. I nie, nie tłumaczy jej wiek, inaczej wszybkie 18 latki zachodzilyby w ciążę zaraz po maturze że swoimi "ojcami". Bardzo nieodpowiedzialne i tyle.

Gość gość
hahahhaah uwielbiam ten stereotym "normalni ludzie to powinni isc na studia i robic wszystko żeby dostać jakiś gówniany papierek" xDDD uwielbiam takie osoby, którym to wydaje się najbardziej odpowiedzialnym "tokiem". G****o prawda, tyle powiem :)) i tak na prawde Julka nie wspominała o jakiś szczegółach swojego nie udanego związku, ale juz wszyscy sie spieli i zaczeli szperac kto to, co to, zeby móc n*******lać w kogoś swoją "wiedzą" o jej życiu :D idźcie sie zastanowić

Gość gość
A i jeszcze jedno. Nie wiem czy wiecie, ale jak się już skończy to 18 lat, wyjdzie z liceum i tak dalej, to na prawdę często się zdarza, że któraś z waszych kochanych koleżanek zachodzi w ciążę. I co? wtedy je też tak hejtujecie? że nieodpowiedzialne, że złe, że dzieci to dopiero po 20, a najlepiej już po tych gównianych studiach xD rozumiem że ich nie wspieracie i wytykacie im błąd, zamiast pomagać i się cieszyć razem z nimi, że ma małego brzdąca :) i teraz pomyślcie że Julka to taka wasza koleżanka, zakładając z wypowiedzi, raczej starsza od was, która po prostu założyła kanał na yt, ale swoim byciem mamą nie odbiega od wielu dziewczyn, które was otaczają :) pozdrawiam

Gość gość
11:26 Nie nie hejtujemy. Bo one nie zakładają kanału na YouTube i nie kłamią, że sobie SAMEradzą.

Gość gość
11:19 Nie no, po co jej papierek. Hmm Reasumując - tylko matura -ciąża z dwa razy starszym gościem, kij go wie kto on tam jest - samotne macierzyństwo - praca za najniższa stawke bez perspektyw -pomoc od państwa -pomoc od rodziców Masz rację, po co jej papierki. Napisz do niej, żeby w życiu niczego się już nie nauczyła, żeby w życiu nic nie studiowała i nie rozwijała się zawodowo. Uwielbiam takie osoby, dla których studia to tylko papierek:) :D Logiczne Matura Studia, albo szkoła pomaturalna Praca Facet Dziecko A Unię jest tak Matura Facet Dziecko Wszystko od d.... strony. Córce też byś tak poradziła?

Gość gość
hmm córce bym poradziła, żeby miała w d***e inne osoby, które jej źle życzą i robiła co chce :) bo to jej życie, nikt za nią tego nie przeżyje. A przede wszystkim pozdrawiam schematyczne myślenie, że trzeba zacząć od matury, i skończyć na dziecku, i że to jest najlepsza opcja i wtedy coś się osiagnie xD g****o prawda, jest wiele osób którym życie potoczyło się inaczej i nawet nie maja tej matury (która nie jest wyznacznikiem niczego), nie mają studiów a ich osoba jest o wiele lepsza od wielu osób które te wszystkie papierki mają :D więc polecam nie wp*****lać się w życie innych i skoro tak Ci pasuje takie "schematyczne" życie, matura studia praca facet dziecko, to proszę rób tak i nikt nie broni :) ale nie wpieprzaj się w życie innych osób, które od tego schematu odchodzą

Gość gość
14:36 Tak to prawda,nie trzeba mieć matury. Znam dwie osoby bez matury. Facet lat 55 właściwie mieszka już pod przysłowiowy mmostem i kobieta lat 40 na utrzymaniu rodziców, Super perspektywy.

Gość gość
No to kicha. Bo ja znam takich, co po maturze studia, może nawet dwa kierunki, języki, a teraz mają normalne rodziny, dzieci, a sami trzepia gruba kasę, co by było nie możliwe bez tzw papierku :D A ludzi nie drażni to, że ona ma dziecko w tym wieku i że jest sprzątaczka, ale fakt, że głupoty gada i kłamie, jakoby sama sobie radzila i sama siebie utrzymuje. Jak można utrzymać siebie i dziecko, wynajmować mieszanie, kupić samochód, nawet używany, bo jego utrzymanie też kosztuje, kupić sobie nowiutki drogi telefon, kamerę do kręcenia jutuba, jakim cudem można to mieć, jeżeli cały etat to praca co któryś dzień i to tylko po kilka godzin dziennie? To jest fizycznie niemożliwe. Nie wiem, ludzie nie myślą jak jej słuchają czy co? I ona sama to wszystko ogarnia. Sama. Rodziców to powinna po nogach całować z wdzięczności za pomoc, a raczej utrzymywanie. Bo z tego co zarobi to co, opłaci rachunki za telefon, internet, kupi coś do jedzenia, dla psa i tyle.

Gość gość
i już kolejny argument, że nic nie wiecie na temat jej życia. I wogóle o świecie. Rozumiem, że wszędzie musi być tak samo jak w Polsce? Że w innych krajach nie jest lepiej? No to się zdziwicie, bo akurat we Francji jest o wiele lepiej niż w PL. I tak samo jak mówi Julka, ludzie są o wieeeele bardziej życzliwi niż w Polsce. Bo tutaj jest cebula i zacofanie, a jak się komuś układa lepiej niż wam to trzeba go zjechać xD we Francji są inne płace, inne koszty, wszystko jest inne. Ludzie z emerytury są w stanie wyjechać na ekskluzywne wakacje!!! A tutaj?? Tutaj za emeryturę prawie gówno można zrobić, a będzie jeszcze gorzej. Więc skoro nie wiecie nic na temat Francji, to weźcie się nie wypowiadajcie. Możliwe jest, że sobie radzi tak jak mówi, a czy w pomocy od chłopaka czy rodziców jest coś złego? Jeśli mają możliwość jej pomóc, to niech jej pomagają, to w końcu rodzina a w rodzinie trzeba sobie pomagać. Najpierw rodzice nam pomagają i dają hajs na wasze wszystkie "Rozrywki", a potem wy im pomagacie jak mają kłopoty. Normalne. Więc idźcie hejtować kogoś, o kim możecie się wypowiedzieć, znając cały jego życiorys :)

Gość gość
A ja też znam osoby bez matury i radzą sobie z***biście. BO TRZEBA MIEĆ UMIEJĘTNOŚCI A NIE TYLKO PAPIEREK ŻEBY COŚ OSIĄGNĄĆ. Co z tego że skończysz politechnike w wawie, będziesz sie chwalić, przyjmą cie do pracy bo wow politechnika, a tu klops bo nie będziesz miał predyspozycji do wykonania jakiegoś zadania, bo ty tylko byłeś na tych studiach, a co z jakąś zajawką do robienia czegoś i umiejętnościami? No właśnie. Nikt nie mówi że studia są złe, bo niektórzy wyciągają z nich wiele. Ale zdarza się dużo razy tak, że wiele osób idzie na studia bo nie wie co ze sobą zrobić, mają juz ten papierek i palec w dupce, bo nie wiedzą co dalej. Już lepiej jest iść do pracy i się rozwijać, niż pracować ileś lat na coś, co nie daje wam przyszłości.

Gość gość
Nie nudz już. A ja znam z ludzi z mgr co gdyby nie studia to nie mieliby prawa wykonywać zawodu No to studiowałi a teraz żyją całkiem nieźle, zarabiając nieźle sumki. A jak masz kompleks wykształcenia to droga wolna idź na studia i za 5 lat będziesz mieć ten papierek. Idąc twoim tokiem, to i 6 klas by wystarczyło. Niestety niektóre zawody wymagają odpowiedniego wykształcenia. Najważniejsze aby człowiek był potem samodzielny a nie ciągnął pieniędzy od wszystkich dookoła.

Gość gość
Kurde tak słucham i słucham i powiedzcie szczerze, macie 18 letnia córkę i ta córka zaraz po maturze daje nogę do 45 latka. Tak szczerze, bylybyście zadowolone? A dwa - tak studia nie dają 100 szans na dobrą pracę, ale zawsze człowiek ma większe możliwości. Pewne pracę np sprzątanie, praca w sklepie, sortowanie itp mogą wykonywać wszyscy i ci bez matury i ci z mgr, tylko że są zawody niestety wymagające ukończenia studiow. Taki jest przepis i tyle. Dlaczego więc nie stworzyc sobie większych możliwości? Ludzie są tacy i tacy. Są tacy z mgr, co to nie nadają się do żadnej pracy , albo sa leniwi i oczekuja niewiadomo czgoi są tacy , którzy dobrze zarabiają. Pomijam wypadki losowe.To samo ludzie z samą matura lub nawet bez niej, niektórzy jak to się mowi wyszli na ludzi a inni skończyli jako pijaki pod sklepem "pani da 2zł na bulke" :)

Gość gość
No dokładnie, ludzie są różni, nie każdy się nadaje Do studiów. Każdy ma duże możliwości, może robić co chce i na co mu pieniądze pozwolą. Nie ma się co spinac i niech każdy robi co chce. A po co wy się tu tak sracie o kogoś, skoro ta osoba nie jest w waszym życiu, nie będzie i możecie się nią wogole nie przejmować? Po co się napinac i żywic nienawiść zamiast np olać kogoś kogo się nie lubi. Proste i logiczne, to jest jej życie, myślę że wy też byście nie chcieli żeby wam się ktoś wpieprzal w to czego nie chcecie poruszać albo co jest tylko i wyłącznie wasza sprawa. Szkoda że wszyscy mają tak dużo do powiedzenia na temat jakiś wymyslow zamiast na rzeczy które są pewne. Zajmijcie się o wiele ciekawsza rzeczą np polskim rządem który może wam niedługo całkiem spieprzyc przyszłość

Gość gość
No wiesz, nikt się jej nie wpieprza w życie, bo ona wszystko i tak pokazuje na kanale. Nawet jakie majtki kupiła i kubki. A że nieraz wygłasza pogadanki, to ludzie komentują. Zauwaz, że dużo sensownej krytyki jest pisana rzeczowo i kulturalnie, a i tak te osoby wkładane są do worka razem z typowymi hejterami typu "jesteś głupa, puściła się że starym, sprzątasz kible i jeździsz na szmatach". A to nie o to chodzi. Ludzie chodzą do pracy, prowadzą dom , mają dzieci i widzą, że życie nie do końca tak wygląda jak ona opisuje. Powiesz, no tak ale ona mieszka we frnacji tam jest zarobkowo i socjalnie inaczej- zgoda , jakby mieszkała w Polsce to mieszkali by wszyscy z rodzicami, nie stać by ją było na nic. Czyli przez pomoc państwa francuskiego ona sobie "radzi", bo tak naprawdę sobie nie radzi no bo jak? Nie ma pracy na cały etat, bo ma dziecko, ma dziecko, bo pojechała za jakimś starym facetem tak jak stała. Nawet jak by dziecka nie miała, to pracy też by dobrej nie miała, bo nie ma doświadczenia i wykształcenia. W to, że miała miejsce na medycynę w życiu nie uwierzę, wystarczy przejrzeć jej filmiki gdzie mówiła o swojej nauce w Polsce; )

Gość gość
Po co wam tyle tematów do pisania o niej? Nie wystarczy jeden..

Gość gość
Eeee. I tak się zaraz skończy jak dziecko pójdzie do przedszkola a ona na cały etat. Nie bedzie mieć czasu.

Gość gość
Ludziom różnie się układa, ale grunt to iść do przodu i realizować swoje własne cele. Jasne, pokazuje nam dużo bo CHCEMY żeby nam tyle pokazywała. Rozumiem że inne youtuberki nie pokazują takich rzeczy? Wcale nie pokazują pierdyliarda filmików z ciuchami, rzeczami które nakupowały itp. Sami dobrze wiecie, że często robi się filmy pod publike, jak duża część o coś prosi. Co w tym złego że pokazuje nam majtki, skoro nie jest to jedyna laska która to robi? Sexmasterka za to pokazuje majtki na każdy swoim filmiku i co? Może zajmijcie się właśnie taką osobą? Lubię Julkę za to, że w swoich filmikach nie robi z siebie jakiejś lafiryndy jak 3/4 polskiego ytuba. Ja rozumiem rozgraniczenie między hejtem a konstruktywną krytyką, ale kurde, bez przesady ludzie, nie można tak podchodzić do każdej rzeczy jaką powie i zrobi, wyłapywać tylko słowa których nie przemyśli (albo ktoś nie zrozumie) i wytykać jej to. Jak ktoś jej nie lubi i coś mu nie pasuje, to niech po prostu nie ogląda. Nie wierzę, że można śledzić całego ytuba łącznie z osobami których się nie trawi. Raczej ogląda się tych, których się lubi, proste i logiczne. Nie polubimy wszystkich

Gość gość
17:14 Wytłumacz mi jedno, czemu ona pokazuje jakie sobie kupiła majtki i staniki, skoro wie, że znaczna większość jej widzów to 8-14 latki? No w jakim celu?

Gość gość
17:14 Nie wiesz czemu się ją ogląda i krytykuje?ja ci powiem. Jeśli wchodzisz na kanał i ci on nie odpowiada, to go nie oglądasz. Jeśli wchodzisz na kanał, zaciekawi cie, to go oglądasz a z czasem subskrybujesz. Potem oglądasz, oglądasz i coraz bardziej zauważasz jakieś nieścisłości, zmiany i to na dużo gorsze, konfrontujesz co ta osoba mówi z tym, co jest w realnym życiu, aż przychodzi jakiś dzien, gdy mówisz sobie: do pioruna, o czym ona mówi, co się z nią stało, a wydawała się taka szczera i rozgarnieta. No i masz odpowiedź. Nie krytykują ja przypadkowe osoby, ale dawni zainteresowani, którzy dziwią się, że dopiero teraz przejzelii na oczy, ale mają nadzieję, że może jakimś cudem kanał wróci do dawnej formy. Albo i nie wróci. Ra źej na pewno nie wróci.

Gość gość
A co jest złego w pokazywaniu tego? Ja sama często korzystam z tego, że ktos pokazuje coś z jakiejs strony i ja wchodzę sobie i oglądam, ew. kupuje. To jaki jest przedział wiekowy wie głownie Julka, patrząc na statystyki na yt. A do starej formy raczej nie wróci, bo będzie szła do przodu i zmieniała się dalej. Ja nie widzę nic złego w "nowej Julce", która jest szczęśliwa i zadowolona ze swojego życia :) kiedy widzę takie osoby, które pałają energią, ja sama mam jej więcej. Wiadome jest że ludzie się zmieniają i życzyć komuś "nigdy się nie zmieniaj" to najgorsze co może być. A niby dlaczego ludzie się rozstają, przyjaźnie się kończą? Bo ludzie się zmieniają i może nam nie odpowiadać ta osoba, która jeszcze niedawno była kimś innym, Nie widzę w tym nic złego lol

Gość gość
ups zamknęłam wam buzie? :/ smutno

Gość gość
Oo, znalazlam ten temat przez przypadek i z ciekawosci zajrzalam do tej calej Julki. Obejrzalam kilkanascie filmikow z roznego okresu czasu. Rzeczywiscie, sciema jakich malo! Dziewczyna zaraz skonczy 22 lata a znalazla sobie cala rzesze dzieciakow, by klikaly w jej kanal. W sumie calkiem niezla manipulacja malolatami i sprytny sposob na zarobek. Przeciez ta Julka przeczy sama sobie. Jej zyciem jest jej kanal a nie synek! I pewnie z tego powodu to dziecko jest tak wyraznie opoznione! Gdyby Julke ogladaly inne matki od razu by to stwierdzily a tak- malolaty nie kumaja w ogole o co chodzi. Przeciez ona do synka ani razu nie odezwala sie w zaden madry sposob! Zajmuje sie nim tez prymitywnie! Czy wy tego nie widzicie i nie slyszycie? Psa i dziecko traktuje na rowni- jak zywe, takie slodkie zabaweczki! W sumie ona jest bardzo sympatyczna ale glupiutka strasznie! Mysle, ze kazda osoba nawet nieco mlodsza od niej to widzi. A do tego mam wrazenie, ze jej matka tez zauwazyla w jutubowaniu Julki zrodlo pieniedzy i wrecz ja namawia do tej calej checy! Tylko dzieciaki moga sie na to nabrac! A juz ten chwyt: pracuje na 1/4 etatu plus jakis socjal a na tyle ja stac! No tak to juz tylko moga stwierdzic dzieciaczki. Stare auto, skromniutkie(jak na warunki francuskie) _kompletnie bez charakteru domowego zacisza -mieszkanko, biedne zakupy ( i w lidlu mozna bardziej wartosciowo kupowac!) brak madrych rozrywek- ludzie ona potrzebuje pomocy!!! I to konkretnych specjalistow! Z ta zaawansowana niedowaga i juz widocznym opoznieniem w rozwoju synka nie da sama sobie rady! A rodzice, choc pewnie bardzo ja kochaja, tez chyba nie bardzo realnie widza te sytuacje. Kompletnie nie rozumiem wyjazdu na tygodnowy urlop z nowym facetem i podrzucenie synka do rodzicow! Oczywiscie, tak tez mozna ale po co w takim razie oklamywac sie, ze jest sie super mama! Zal mi Julki. Z jej filmow az bije ogromna jej niedojrzalosc! A to, co sama uwaza za takie dorosle, naprawde nie jest zadnym wyczynem, niczym nadzwyczajnym nie tylko dla 22- letniej kobiety, ale i dla dziewczyny, ktora skonczyla 18 lat i chce, by traktowano ja powaznie czyli na miare jej pelnoletnosci!

Gość gość
Cała naga prawda o tej anorektyczce.