Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam na youtube taką dziewczynę która była w toksycznym związku

Polecane posty

Gość gość
P*****lnijcie się wszyscy w łeb i to porządnie

Gość gość
Radze sie zastanowić nad tymi bredniami, które wypisujecie. Na yt Julka upublicznia filmiki trwające kilka/ kilkanaście minut, a z tego co mi wiadomo doba ma 24 h więc skąd informacje ze zaniedbuje dziecko, spędzając większość czasu na swoich social mediach. Często snapuje tylko gdy Alex śpi, to jej czas wolny może spędzać go w dowolny sposób a wam nic do tego :) Zastanówcie się co byście zrobiły na jej miejscu, gdyby ktoś zaczął rozgrzebywać to co było, bezradnie usiłując was pogrążyć. Skoro tak bardzo nie pasuje wam jej styl życia to po co go śledzicie? To, że jest youtuberka nie znaczy, że możecie bezkarnie wchodzić w jej życie z buciorami. Mam nadzieję, że policja pomoże Julce się z tym uporać, pozdrawiam

Gość gość
Nikt już nic nie pisze od jakiegoś czasu nic złego,na temat waszej idolki-panny psychofanki.Tylko wy walicie te idiotyczne posty o rzekomym szkalowaniu i najeżdżaniu na świętą Juleczkę

Gość gość
Ogarnijcie się z tymi durnymi komentarzami. Jak nie lubicie to nie oglądajcie. Julia może popełniła pare błędów w swoim życiu (jak każdy, bo każdy popełnia błędy), ale teraz jej szczęśliwa. Osiągnęła wysoki szczebel w swoim życiu i stara się jeszcze go podwyższyć. Jak macie coś do niej to napierw spójrzcie na samego siebie.

Gość gość
Wysoki szczebel - wykształcenie średnie, zycie na socjalu, dziecko bez ojca. Ale wysoki szczebel to chyba pojęcie subiektywne :D pozdrawiam, miłego dnia :)

Gość gość
Boże to jest tak żałosne. Myslicie ze kiedykolwiek dojdziecie gdzies wypisując takie rzeczy ? Zastanawia mnie co przeciwnicy Juli chcą osiągnąć. Jak mozna wypisywać takie niepotwierdzone rzeczy zeby tylko sprawić komuś przykrość,ośmieszyć go ? Zastanówcie sie co robicie ,bo ten świat zmierza do nikąt.

Gość Imagi
Zajmijcie się swoim życiem dobrze? Jesteście żałośni ( NIE WSZYSCY) . Nie każdy jest idealny,a z pewnością nie wy. Julia jest wspaniałą silną kobietą. Mało która kobieta dałaby sobie radę w takiej sytuacji. Ciekawe co byście wy powiedziały gdybyście byli w takiej sytuacji. Mam pytanie. Po co ją oglądacie jak wam się nie podoba? by ją krytykować? chyba naprawdę nie macie własnego życia,albo wam się kompletnie nudzi.Osobiście nienawidzę takich osób jak wy,którym tylko w głowie krytyka osób,których nie zna się osobiście. Ponieważ to żałosne i dziecinne. I szkoda na was słów czy nerwów. Jak to Julia powiedziała na Snapie.

Gość gość
Nie wiem, ja ją nie obrażam. Skoro tak ja podziwiacie, to chyba macie słabych idoli i hierarchie priorytetów w zyciu. Życzę Wam zatem takiego zycia jak Julka - samotnie wychowujące dziecko, lecz szczęśliwe, uzależnione od państwowych pieniędzy :)

Gość gość
Z drugiej strony mi tej Julki tez szkoda. Popełniła wiele błędów w zyciu, nadal popełnia i nie potrafi wyciągnąć wniosków. Wstawia filmy i zdjęcia swojego małego dziecka... Szkoda, jeszcze raz szkoda. Ku przestrodze wszystkim.

Gość gość
Ale wy wszyscy jesteście żałośni, o rany xD weszłam tu pierwszy raz, bo byłam ciekawa o co tak na prawdę jest ta caaaała drama, którą tutaj tak ładnie tworzycie. Ale już wiem! Na prawdę nie macie swojego życia i pragniecie hejtować czyjeś :) komentowanie życia innych ludzi jest już tak codzienne i normalne, że to aż szok. Ci którzy jej nie lubią- niech nie oglądają jej filmów. PROOOSTE. Zluzujcie wszyscy majty i znajdźcie sobie jakąś inną, NA PRAWDĘ dramę. Zajmijcie się tym, na co macie wpływ. Wybierzcie sobie gimnazja/licea/studia. Uczcie się czegoś. A pisanie tutaj zostawcie w spokoju bo wam to nie idzie i tyle. A jeśli chodzi o straszenie policją- ojoj no niestety albo stety jest takie prawo i każdy z nas, który jest publicznie obrażany (czy jest osobą publiczną czy też nie) ma prawo zgłosić to i oskarżyć taką osobę o znieważanie własnego mienia. I nie ma co tu się usprawiedliwiać głupimi tekstami że przecież policja ma o wiele ważniejsze rzeczy do roboty- oczywiście na pewno ma ważne sprawy ALE takimi rzeczami również się zajmuje i osoby, które prowadzą takie hobby jak obrażanie kogoś z nudów w necie niestety mogą ponieść surową karę :) a to, że jesteście jako "gość" nie jest niestety żadnym argumentem, bo 1. to co jest wstawione do neta zawsze tu zostaje 2. można łatwo znaleźć kogoś po jego IP, NAWET osoby niezalogowane. To żaden problem. Więc skończcie te dyskusje, jakieś głupie teksty, zakładanie coraz to nowych tematów i co tam jeszcze wam się marzy. Idzie lato, wakacje dla niektórych, polecam zostawić kafeterię :)

Gość gość
Poprawka- może nie wszyscy, ale jednak znaczna część. Ci, którzy zajmują się czyimś życiem w tak beznadziejny i chamski sposób, którzy chcą wyciągać jakieś "brudy?" na jej temat. Dajcie spokój, przecież to głupota :)

Gość gość
Proszę szukaj mnie po moim IP, zawiadom policję, wskaż, w którym miejscu zniesławiłam działalność Julii, bądź ją samą. Ty też skorzystaj, że lato idzie i może przestań umoralniać nas "złych" Pozdrawiam :)

Gość gość
Moja droga (niewiadoma). Może gdybyś przedstawiała się pod każdym postem byłoby łatwiej, tak to każdy może sobie napisać za kogoś innego :) i nie w moim interesie jest zawiadamianie, po prostu uświadamiam gdyby tacy użytkownicy chcieli się jeszcze o to kłócić. Nie zamierzam być drugą Julką, ale po tym właśnie jestem w stanie stwierdzić jak wielki ból d**y masz do osób które stają po jej stronie. To trochę przykre, zważając na to że Ty z pewnością także nie jesteś idealna a w swoim życiu popełniasz błędy. Może po prostu nikt ci tego nie wytyka tak jak ty (bądź ktoś inny bo przecież nie wiadomo kto jest kim) robisz to tutaj :)

Gość gość
Świetna analiza! Zgaduje, studentka psychologii! :)

Gość Julka kobus jest najlepsza
Ja pierdziele wiele z was nawet nie wie co ona przeżyła i to jest przykre, Julka traktuje Youtube ( nas jej widzów ) jako przyjaciół, znajomych i chciała się nam zwierzyć, nic w tym dziwnego, kolejna sprawa po co Wam oceniać życie vlogerki, jak Wam coś nie pasuje to odpierdzieliło się od niej. Życie samotnej matki jest bardzo trudne zwłaszcza bez pracy na pełen etat i bez możliwości zostawienia dziecka w żłobku. Dlatego logicznym jest to ze trzeba sobie jakoś radzić. Bardzo jej współczuje ale i tak jest moja idolka i staram się na niej wzorować, bo jest to mega pozytywna osoba, a poza tym ambitna i ma przeslodkich chłopców, życzę jej powodzenia i niech jej się wiedzie jak najlepiej, bo na to zasługuje , ja będę oglądać jej filmy, bo są mega pozytywne

Gość gość
Kundla i bachora...ale chłopcy.Współczuję idolki 15 latko

Gość afrdsyhrdy
Cytuje :"Nie wiem, ja ją nie obrażam. Skoro tak ja podziwiacie, to chyba macie słabych idoli i hierarchie priorytetów w zyciu. Życzę Wam zatem takiego zycia jak Julka - samotnie wychowujące dziecko, lecz szczęśliwe, uzależnione od państwowych pieniędzy usmiech" Serio? A czy kobieta która sama wychowuje dziecko to coś złego przepraszam? Lepiej żyć z facetem który niszczy Cię każdego dnia, manipuluje tobą, ale co tam, bo przecież ważniejsze jest żeby 'być'....Życzę Ci abyś znalazla się kiedyś w takim związku i zobaczysz wtedy jak to jest. Łatwo jest oceniać, trudniej zrozumieć :) takie to polskie

Gość gość
Sprawa jest juz na policji usmiech.gif jak myslicie, dlaczego ten spamer, ktory specjalne formum nawet zalozyl i sie tu nachalnie reklamowal, usunal je w poplochu? Bo sprawa jest w toku, to kwestia czasu, ale winni zostana ukarani. usmiech.gif Ciesze sie, ze Julia to zrobila, moze da przyklad innym.

Gość gość
Straszak

Gość gość
Jaką trzeba być gnidom by nazwać dziecko bachorem, nie podoba się co robi i jak żyje Julka to na jaką cholere oglądacie. Można wyrazić swoje zdanie, ale to też ma swoje granive. No ale żeby dowalić sie do psa i obrażać dziecko to już jest wielka przesada.

Gość gość
gość dziś Jaką trzeba być gnidom XPolska język trudna język.Jakim trzeba być niedouczonym dzieckiem,żeby nie umieć napisać prostego zdania w ojczystym języku :D

Gość gość
gość wczoraj Rozsądny, wyważony głos, bez obrażania.

Gość gość
gość wczoraj Weź, dziecko, słownik ortograficzny i sprawdź, jak się pisze "naprawdę". A potem ochłoń i zastanów się, zanim kolejny raz szkodliwie uogólnisz. Nie wszyscy tu piszący obrażają Julię.

Gość gość
"Człowiek człowiekowi wilkiem" Brak słów. Nie ma sensu tutaj nikogo pouczać, ponieważ hejterzy należą własnie do grupy "toksycznych ludzi". Takim osobnikom nie da się przemówić do rozumu, bo w ich przekonaniu to własnie oni sa najmądrzejsi i oni wiedzą wszystko najlepiej. Człowiek mądry ma świadomość,że może się mylić, natomiast głupi nigdy nie zrozumie,że jest idiotą. Nigdy nie życzyłam nikomu źle,ale wierzę,że te osoby,które chciały urazić Julkę, dostaną od swojego życia jakąś niemiłą niespodziankę,która nauczy ich szacunku do drugiego człowieka. Jula jest silna, każdy wasz negatywny komentarz uczy ją dystansu do ludzi i umacnia ! Także nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziękować wam kochani hejterzy <3 Mam nadzieję,że to poniżanie drugiej osoby, sprawiło,że żyje wam się lepiej. Pozdrawiam środkowym palcem.

Gość gość
post z godziny 12;05.,,Jula jest silna,każdy wasz negatywny komentarz uczy ją dystansu do ludzi i umacnia!,,Joanno Kobus,idź lepiej do pracy[zamiast produkować idiotyczne posty na kafe!]żeby zarabiać pieniążki na swojego wnuka :D .Twoja córunia to słaba mameja.Silna pewna siebie kobieta,nie wyje w filmiku z powodu zgubienia telefonu.Druga córunia,też jakaś taka lekko nie zrównoważona,bo w tym samym filmiku o zgubionym telefonie,drze się jak...kopnięta przez konia w główkę... :o żal mi Was wszystkich.Patologia.

Gość gość
Czy wy nie macie za grosz szacunku do drugiej osoby potraficie tylko krytykować i śmiać się z innych.Kazdy człowiek popełnia błędy i wy poprostu Julie zazdriscicie jej nadmiaru radości. I ciepłej miłości poprostu sami popełniliście błędy a to ze Julka wyszła na prostą to poprostu nie możecie z tym wytrzymać czemu jej się udało a mi nie pomyślcie czasami o innych w dobrym sensie a nie tylko o tym ze o musze jej coś złego napisać żeby jej też zrobiło się smutno tak.jak Mi nie macie za grosz szacunku do drugiej osoby

Gość dziewczynaosw
Osoba, która zakłada tutaj tematy bardzo zazdrości Julce. Zazdrości, że mimo wielu przeciwności życiowych potrafiła sobie ułożyć życie. Komuś może nie podobać się jej figura, jej włosy, jej pies - każdy ma prawo do własnego zdania. Ten "hejt" jednak idzie w jej kierunku z każdej strony, co widać - zazdrość. Możliwe, że jest to dziecko (15 lat), któremu najzwyczajniej w życiu się nie układa. Przykro mi z tego powodu. Możliwe, że osoba ta była też w takim związku lub w nim tkwi. Kierowanie przykrych słów do Julki to tylko zagrywka. Wypowiadanie każdemu jego błędów ortograficznych czy stylistycznych to typowa zagrywka nie do końca jeszcze dorosłej osoby, bardzo nietolerancyjnej. "Bachor", "kundel"? Współczuje przyszłości tej osoby. I to bardzo. Oczywiście do mnie też polecą teksty, bo piszę prawdę. Także powodzenia! Mimo, że moje życie wygląda zdecydowanie inaczej to i tak Julka będzie moją idolką za to, że można żyć dalej w ciężkich chwilach, nawet jeżeli wyglądają one zupełnie inaczej. I Julka, nie martw się!

Gość gość
Post z 12;55 ;)Nie wiem kto to Joanna, ja mam na imię Weronika i nie jestem mamą,babcią ani ciocią Julii. To bardzo mądre nazywać człowieka niezrównoważonym tylko z tego powodu,że płacze. Rozumiem,że ty nigdy nie płaczesz? Każdy inaczej reaguje na daną sytuację. Jedni idą się komuś wygadać, drudzy (tak jak ty) wyżywają się na innych a inni zamykają się w sobie. Julka lubi wyrzucić emocje z siebie I BARDZO DOBRZE ! Tak robią normalni ludzie i nie ma w tym żadnej oznaki braku siły. Jak już mówiłam, Julia nie jest moją córką,ale w moim przekonaniu jest świetną mamą :) I w przeciwieństwie do cb drogi hejterze potrafi panować nad swoimi emocjami. Pokazuje,że jest dojrzałą osobą bo przede wszystkim nie wdaje się z wami w żadne dyskusje.

Gość gość
gość dziśNaucz się najpierw pisać stylistycznie i po polsku,a potem pisz...ale powtarzam!Najpierw DO SZKOŁY!!!! :o Bo ten bełkot jest niezrozumiały!

Gość gość
Wydaje mi sie ze jest to dosc ciekawe zjawisko pos wzgledem psychologicznym. Robienie z siebie ofiary zebu ludzie podziwiali, zeby byc w centrum uwagi. Sa ludzie ktorzy lubia stwarzac tak zwana drame z niczego bo wtedy innym robi im sie zal i wtedy skupiaja cala uwage na danej osobie tzw. drama queen. W zyciu osobistym unikam takich ludzi bo wysysaja ze mnie energie i mam wrazenie ze proboja mna manipulowac grajac na mych emocjach w celu osiagniecia jakichs tam korzysci. Cos na zasadzie dziecka ktore placze zeby zwrocic na siebie uwage.Normalnie jakby mnie cos takiego spotkalo jak te pomowienia na kafeterii to bym nic nie mowila tylko zrobila z tym porzadek a takie ciagle wspominanie o niej sprawia ze ludzie sie emocjonuja jakby to chodzilo o Smolensk co najmniej wchodza tu jedni i drudzy i marnuja swoja energie na to niewazne co sie mowi byle sie mowilo. To tak ja te filmiki o toksycznym zwiazku ludzie tego nie ogladaja obiektywnie tylko przez pryzmat wspolczucia zaciekawienia emocji tworzy sie drama again ofiara jest w centrum ogladalnosc sie nabija a ludzie juzbpotem widza dana osobe przez pryzmat tego filmu i przymykaja oko na rozne negatywne rzeczy i patrza jak na idola .90 procent to komentarze o podziwie ze dana osoba tak bardzo daje sobie rade nie zauwazajac mase innych rzeczy, a przeciez kazda matka przechodzi to samo i duzo nie ma takiej pomocy jak ona. Wystarczy ze kazdy popatrzy na wlasna mame albo babcie ktora wychowala dzieci w PRL gdzie brakiwalo wszystkiego a i tak ludzie dawali sibie rade.