Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam na youtube taką dziewczynę która była w toksycznym związku

Polecane posty

Gość gość
Nie lubię tej przemądrzałej dziewczyny,z kolorowymi włosami.Odpycha mnie. :o Poza tym,to jest FORUM,i tu się wymienia POGLĄDY do których każdy ma PRAWO.Dobranoc.

Gość gość
Czo?

Gość gość
A na cholere wymieniac poglądy na temat, na który nie ma się zielonego pojęcia? trolololo bez sensu, to że ktoś zaistniał w sieci i się tam pokazuje, nie znaczy że musi być od razu poddawany skanowaniu przez wszystkich ludzi. O boże, to robisz źle, o nie to nie dobrze, zrób tak, zrób tak, idź się zabij, idź się powieś, nie jedź na wakacje, ugotuj to i tamto. Serio? Rady co do życia są potrzebne, ale bez przesady. Niech będą mądre i wtedy kiedy ktoś o to pyta. A tak to jest gównoburza, która i tak jest CHU*OWA bo NIC nie wniesie. Pozdroo

Gość gość
Jak ktoś pokazuje swoje całe życie na yt to chce aby o nim mówiono.

Gość gość
gość 2016.08.01 17:14 Wytłumacz mi jedno, czemu ona pokazuje jakie sobie kupiła majtki i staniki, skoro wie, że znaczna większość jej widzów to 8-14 latki? No w jakim celu? X Ty też masz tyle lat ? lol

Gość gość
1. nie pokazuje całego życia 2. idąc twoją mądrą "logiką" o każdym na yt powinno się mówić w ten sposób, bo przecież się pokazuje publicznie! bo opowiada jakieś historie, bo czasem ma jakąś wpadkę. Od razu trzeba to wyłapać i wytknąć, no nie? Bo ty myślisz "omg jaka ona jest beznadziejna, bo pokazuje to i tamto, opowiada to i tamto, muszę napisać gdzieś o swoim bólu dupy żeby inni wiedzieli, że ktoś jej nie lubi i trzeba zacząć ją krytykować". Hmmm a gówno prawda. Nie lubisz? Nie oglądaj ;) jest masa ytberów, a ty się przyczepiłaś jednego xD żałosne

Gość Joanna 31
Jeśli ktoś interesuje się życiem innej osoby, której w dodatku tak naprawdę nie zna ...plus jej nie lubi...snuje jakieś recepty na cudze życie...kurcze pytanie kim jest taka osoba ? jak bardzo nudne, bądź nieszczęśliwe życie musi mieć, żeby się w ten sposób jakoś dowartościowywać....frustracja nie daje spać, no słabe to jest....albo zbyt mało doświadczeń w życiu....różnie bywa w tym świecie , nie zawsze jest tak też jak sobie planujemy ...myślę, że jak bardziej będziemy pilnować siebie ,swoich spraw i będziemy bardziej życzliwsi o siebie wzajemnie, to będzie to po prostu do nas wracało...a tak coraz więcej frustracji i zawiści .Pozdrawiam wszystkich z bolącą dupką ..więcej dystansu do życia...bo się szybko spalicie

Gość gość
Widziałam ten filmik. I powiem jedno. Jak niespełna 19 latka jedzie na drugi koniec Europy do swojego "chlopaka"który mógłby być jej ojcem, to jest niepokojące. Gdzie byli jej rodzice, przecież musiała się spotykać z nim jako nieletnia. Dalsze odcinki kanału - co to jest?Jakieś pogadanki s kierowane do dzieci, zero treści, skrajny infantylizm.

Gość gość1234567890
jakie wy k***a p******e jestescie

Gość gość
Julio--spadaj stad, rozkraczac sie przed Rura tym razem....Ty dupodajko!!!!!

Gość gość
Znalazłam taki stary wątek, może tu reaktywujmy