Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam na youtube taką dziewczynę która była w toksycznym związku

Polecane posty

Gość gość
Wątpię. Kuzynka miala umożona sprawę, gdy ukradli jej radio za 250 zł z auta bo za mała szkodliwość społeczna. Kolegę ze studiów szantazowal jakiś świr na ulicy,doszło do szarpaniny.Kolega zgłosił to na policję, a że nie miał siniaki i śladów pobicia ,ani świadków (była 23 w nocy a na ulicy pusto) nawet nie przyjęli sprawy.bo brak obrażeń, Policja nie zajmie się tym bardziej jakimiś internetowymi przepychankami z forum.Z reszta prawnicy też kosztują i to sporo.

Gość gość
Akurat niejedna jutuberka już wygrała sprawę z hejterstwem. A widać, że temu hejterowi co założył tamto forum, strach doopsko ścisnął, bo zaraz wszystko w popłochu wykasował haha :D I dobrze, tamto forum to już grube przegięcie. Wolność słowa ma swoje granice.

Gość gość
Jaka Youtuberka wygrała?

Gość gość
Ale co was obchodzi ojciec jej dziecka? Nie macie prawa wchodzic z buciorami w jej zycie, zakladac oszczerczych tematow a juz w szczegolnosc***isac do jej exa!

Gość gość
gość dziś Ale co was obchodzi ojciec jej dziecka? Nie macie prawa wchodzic z buciorami w jej zycie, zakladac oszczerczych tematow a juz w szczegolnosc***isac do jej exa! Przecież ona sama pokazuje swoje życie w internecie. cena popularności.jaka by nie była. zawsze można skasować kanał.ludzie w końcu zapomną. parę miesięcy io po krzyku.nikogo to nie bedzie obchodziło.

ludzie toksyczni nie muszą być zaraz psycholami po prostu mają dużo problemów z sobą i myślą, że inni ludzie to rozwiążą to częsty problem, ja mam w rodzinie ze dwa-trzy przypadki Ci ludzie normalnie zarabiają, na zewnątrz wyglądają normalnie a gdyby posłuchać ich prywatnych rozmów...

Gość gość
Właśnie, która youtuberka wygrała sprawę z hejterami?

Gość gość
Akurat ta osoba, co napisala komenty pod jej wypocinami na temat pewnosci siebie- ani jednym slowem nie urazila Zulianny, tylko zwrocila jej uwage, ze jak jedzie autem, to nie powinna vlogowac. To nie jest znieslawienie. Ale coz, gimbaza jest zaslepiona i kropka. Takze nie wiem, do czego pijecie, szlachetne broniace dzieciaczki? A swiatek Julii i tak powoli sie rozpadac zacznie, jak kolejne klamstwa wyjda na jaw. Takze czekam na panow policjantow za znieslawienie tej niewinnej i poszkodowanej pseudo-mamuski. Hahaha. Juz sie boje☺

Gość gość
Nie rozumiesz chyba. Tu nie chodzi, ze ktos jej napisze uwage, albo skrytykuje, Tu chodzi o lzenie jej, nazywanie zulia, patologia, wyzywanie jej dziecka, zarzucanie jej zaniedbywania go a wszytsko to okraszone slownictwem, ktorego powstydzilby sie nawet lysy dres ze starego bmw.

Gość gość
Eee, ale to sa fakty. Ona pracuje 3 godziny na dzien i to niecodziennie. Dziecko podrzuca do swojej matki co i rusz. W domu porzadku nie ma. Co oba robi caly dzien? YouTube, Snapchat, itp, itd. Sorry, ale nie jest zadnym wzorem. I tak, sama przyznala w jakims fimie, ze jej dziecko nie rozwija sie prawidlowo. Wiec o co te hasla? A to, ze nie pozwala ojcu dziecka go widywac- to jest dla was ok? Albo jak Felix (bo to jest jego prawdziwe imie) wejdzie za pare lat na YouTube i poslucha, jak mamusia o tatusiu sie wypowiada- to dla was tez jest ok???? I my znamy tylko wersje Zuliany (tak sie jej imie wymawia we Francji- gdzie tu zniewaga?)- a jak bylo naprawde- nie wiemy. To, ze wazy 42kg- tez nie jest wzorcem do nasladowania dla jej mlodej publiki. A juz to straszenie policja- po prostu smieszne. Jak chce tylko sluchac ochow i achow na swoj temat- to powinna soba naprawde cos reprezentowac. Nie chce wiedziec, ile czasu poswieca na net- a moglaby isc di jakiejs sensownej pracy i naprawde zadbac o siebie i dziecko, a nie wyciagac rece po kase do panstwa. A tu nowy telefonik, torebka, auto itp- najwidoczniej dobrze zarabia. A i czy ojciec tego dziecka nie placi alimentow????Julka kreuje swoj swiat i mowi tylko to, co jej swiatek potwierdza. Ale ile w tym prawdy??? Zastanowcie sie nad tym. I nie- to nie hejt, tylko moje zdanie.

Gość gość
" Co oba robi caly dzien? YouTube, Snapchat, itp, itd." x jak nawet to co z tego? goowno cię to obchodzi co ona robi. zazdrościsz, bo ty musisz tyrać? i nie masz czasu na rozrywkę? nawet jej wagi się będziesz czepiać? :D a z ojcem to walczy w sądzie, to już ich sprawa. z tego co opowiadała to szanowny tatuś miał w doopie dziecko. nawet palcem przy nim nie kiwnął.

Gość gość
Nie denerwuj się tak.

Gość gość
hah i broken może mieć rację! skoro tak się uwzięła na julkę i pisała z jej ex-em nawet to możliw, że to była lub aktualna lafirydna tego rumuna, oj możliwe... :D

chyba była, bo czego ona może od niej chcieć? aha, no jest cały konflikt o dziecko, może hejterka jest bezdzietna i chce Aleksa wychowywać razem z jego bio-ojcem:O intryga jak w klanie:O

Gość gość
Brokeinside- juz nawet twoj nick mowi, ze z twoja psychika nie za dobrze- takze twoje zdanie nie liczy sie jak dla mnie. A te wulgarne wypociny tego biednego dzieciaczka co lubi z pieskami wspolzyc- no coz, kultura sie klania. Ale tak reaguja wlasnie dzieci na fakty. Widac, ze gimbaza szaleje. Hehehe. Dalej - chce wiecej waszych historii wyssanych z palca w obronie swietej Zulianki. Hahaha

Gość gość
Dlaczego ta dziewczyna nie chroni prywatnosci swojej i rodziny? Hejty hejtami nie byloby ich gdyby nie opowiadala calej Polsce szczegolow swojego zycia ? Brakuje tylko pinu do karty kredytowej. Nie ogarniam tej mody youtubie. Kiedys ludzi trzymali w wiezieniu (za komuny) by wydobyc informacje o danej o sobie teraz ludzie udostepniaja wszystko o sobie w Internecie dobrowolnie z takimi szczegolami o jakich sie nawet Orwellowi piszac 1984 nie snilo. Polecam obejrzec truman show. Znajdz roznice (nie ma).

Gość gość
Brokeinside- za twoje obelzywe slowa i nazwy tez podam cie na policje! Jestem juz w kontakcie z kafeteria- moze zaczniesz uwazac na swoj jezyk w koncu! Juz sie ciesze na twoja reakcje☺

Gość gość
Brokeninside- zal mi ciebie chore dziewcze. W dzisiejszych czasach to nie wstyd isc do psychiatry- zrob sobie dziecko termin jak najszybciej, bo jestes tak nerwowa☺ Moja ty niedorosla psycholozko☺I nie unos sie tak dziewcze, bo ci tylko sloma z butow wypada. Az dziwne, ze jestes tak niedojrzala, mimo ze urodzona w 87 roku. Wspolczuje ci....

Gość gość
Brokeninside- zal mi ciebie chore dziewcze. W dzisiejszych czasach to nie wstyd isc do psychiatry- zrob sobie dziecko termin jak najszybciej, bo jestes tak nerwowa☺ Moja ty niedorosla psycholozko☺I nie unos sie tak dziewcze, bo ci tylko sloma z butow wypada. Az dziwne, ze jestes tak niedojrzala, mimo ze urodzona w 87 roku. Wspolczuje ci....

Gość gość
O kretynki znowu znalazły sobie jakąś ofiarę na youtubie i zazdroszczą jej wszystkiego. Durne kury domowe.

Gość gość
To straszne co te osoby tu wypisuja dlatego jeszcze bardziej mnie przeraza ze Julia naraza na to wszystko siebie, swoja rodzine, swojego synka tylko dla subskrypcji i lapek w gore,podajac te wszystkie osobiste szczegoly. Rece mi opadly jak na ostatnim filmie powiedziala ze teraz bedzie dodawac opis do kazdego filmu z wiekiem siostry brata i nie wiadomi czego jeszcze. Nawet jest data urodzin jej synka na kanale. Dziewczyno ogarnij sie i nie rob tego. Na swiecie jest duzo zlych ludzi ktorzy wszystko co zrobisz obroca przeciwko Tobie! Robisz z dorastania swojego synka show narazasz go na te obelgi! Przeciez mozna bylo o toksycznym zwiazku opowiedziec rowniez bez podawaniabrych sensacyjnych szczegolow o tacie Aeksa/Feliska! A teraz masz pretensje ze takie fora jak to powstaja!To tak jakby nie zamknac drzwi do domu i miec pretensje ze Cie okradziono! NIE OGARNIAM! Jezeli masz jakies peoblemy po zwiazku to od tego sa madrzy ludzie ktorzy Ci pomoga nie youtube ktory tylko sobie nabija kase na Twojej tragedii! Zal mi tylko dziecka bo jedt niewinne a ponosi najwieksza ofiare.

Gość Anilluap
ciekawe skąd te info że ciągnie kasę od państwa :D oh, kupiła sobie nową torebkę i telefon, przecież to takie niesamowite :D zakładam że osoba która się o to czepiała nic sobie nigdy nie kupuje. Oglądam większość jej filmików i nie pierdzielcie że podrzuca Alexa co chwile swoim rodzicom, bo robi to sporadycznie. A szczyt głupoty to już czepianie się o to że waży za mało :D chciała bym zobaczyć twarze tych osób które tak się czepiają Julki. To pewnie jakieś kasztany, które siedzą non stop w necie żeby zobaczyć co tam u Kobus, żeby później się o to czepiać :D czemu nie zajmiecie się swoim życiem żeby było bardziej idealne, tylko szukacie problemu tam gdzie go nie ma? :D

Gość gość
Wy wszyscy macie coś z głową. Zamiast zająć się, ja myślę swoim życiem i swoją rodziną, wypisujecie bzdury wyssane z palca na temat kobiety, która nic złego wam nie zrobiła. Zróbcie cokolwiek, co jest pożyteczne, zmyjcie naczynia, wyprowadźcie psa na spacer, zamiast skupiać sie na życiu kogoś, kto nie zasługuje na wasze hejty. Więc odwalcie sie od życia prywatnego obcej osoby, i zajmijcie sie swoim, jak widać bardzo ciekawym. A jeszcze lepiej, wybierzcie się do lekarza i sprawdźcie, czy z waszym umysłem jest wszystko w porządku, bo po tym, co wypisujecie, nie byłabym tego pewna.

Gość gość
z tego co tu wids to tak naprawde jest wiecej 'fanow' Julii niz jej wrogow. sensacja zawsze sie znajdzie ale czy jej sens jej szukac? Julia tez jest czlowiekiem. Byc moze i mowi troszke za duzo o swoim zyciu ale to jest jej wybor, jesli chce to mowic to niech tak robi. otwarcie powiedziala, ze dostaje pieniazki od panstwa ale postawcie sie w jej sytuacji. Nie dostala zlobka dla dziecka, musi sie nim zajmowac, nie moze pozwolic sobie na prace na palynm etacie. nigdy nie powiedziala, ze jest zmeczona po 3 godzinach pracy ale gdybyscie szli do pracy ktorej nie lubicie tez byli bysciezmeczeni nawet po takim czasie. Julia jest osoba ktora popelnia bledy. mowi dozu i tez uwzam, ze powinna troszke zastopowac ale tak naprawde nie robi nikomu tym krzywdy, to wszyscy inni ja znajduja. a z tego co widze to nawwt broniac jej potraficie ja obrazic, wiec szacunek. synka wychowuje w taki sposob jak uwaza, za stosowny, moze i on rozwija sie troszke wolniej ale to nie zawsze jest winna wychowania, i czy julia nie moze miec pasi tylko dlatego, ze ma dziecko? miejac dziecka dzielimi z nim cale zycie ale nie oznacza to, ze nie mozemy miec pasji i zainteresowan. jest wiele mam youtuberek. zejdzcie na ziemie, bo widac, ze wszytkie tu osoby maja troche za wycoko glowy. i pamietajcie bez obroncow nie bylo by chejterow bo by sie wkoncu tym znudzili :)

Gość gość
Droga koleżanko, Nie wiem, jeśli naprawdę myślałaś, że Julkę stać na zakup nowego IPhone (wydatek rzędu 3 000 zł) stosunkowo częste, o charakterze bardzo konsumpcyjnym zakupy to jesteś w błędzie. Z pensji sprzątaczki? Pracującej na 1/4 etatu? Wiadomo, we we Francji standard życia jest wyższy, ludzie więcej zarabiają itp. Odsyłam: http://www.parabole-asso.org/pl/swiadczenia-rodzinne Kiedyś oglądałam vlogi Julki z przyjemnością. Była wesoła, nie wymądrzała się na tematy, o których nie ma zielonego pojęcia. Jednak ostatnio po jej vlogach "Niepracujące Mamy - siedzimy w domu i nic nie robimy" czy jakoś tak, zasadniczo zmieniłam zdanie. Od jakiegoś czasu oglądanie jej nie było takie same. Moim zdaniem, to troszkę hipokryzja mówić, o tym, że ona pracuje i do tego wychowuje dziecko. Pracuje? 3h dziennie? po 3 razy w tygodniu? Mam chyba troszkę inną definicję ciężkiej pracy. No ale mniejsza. To dzielenie się z całym youtubem swoim życiem. Pokazywanie dziecka. Jak ten mały będzie się czuł jak za kilka lat, jak to zacznie rozumieć? Chcielibyśmy zobaczyć filmy z waszego dzieciństwa i dowiedzieć się, że oglądało Was blisko 100 tys. osób? Julia, proszę przemyśl to co robisz, starasz się, jesteś młoda, zrób coś ze swoim życiem.

Gość gość18998
Moim zdaniem każdy powinien być zadowolony, że Julka ujawniła swoje problemy, mówi o wszystkim szczerze i ma do nas zaufanie. Bo gdyby wszystko ukrywała, również mielibyście wąty. Nie wiem czego chcecie od tej dziewczyny, ale jeśli naprawdę jej nie lubicie to nie oglądajcie jej, nie wypisujcie bzdur. Zapomnijcie o niej i zacznijcie oglądać inny kanał. Nie wiem czy to aż tak wielki problem? W dodatku nie wiem po co marnujecie swój czas, który jest ważny, bo życie jest krótkie na hejtowanie innych osób, na udzielanie się wgl na takim portalu jakim jest kafeteria. Pozdrawiam.

Gość pzdr
To co zobaczyłam zagięło mnie totalnie. Ludzie?!!? Czy wy serio nie macie co robić tylko komentować czyjeś życie? Serio.. zajmijcie się czymś pożytecznym...gadacie o tym że Julka spędza całe dnie na snapie, fb itd a wy co? siedzicie na jakieś śmiesznej kafeterii i komentujecie czyjeś życie. To jest tak żałosne że aż brak mi słów. KAŻDY prowadzi życie tak jak chce, w jednym filmiku mówiła że ma teraz mało pracy bo po tych zamachach w Paryżu ludzie nie przyjeżdżają a co za tym idzie nie ma tyle pracy, więc powiedzcie mi co ona ma na to poradzić? Jasne, łatwiej jest ocenić kogoś, niż postarać się zrozumieć. Jesteście wszyscy siebie warci, naprawdę. Żal mi was. <3