Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny! ma któraś z Was super przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Ja własnie takiego mam , ale naprawde nie jest kolorowo. Wszystkie baby sie za nim ogladaja. Było to fajne do czasu, ale zaczyna mnie to męczyć

Gość Psychodelirium_
Mój eks - że się za nim oglądały to mi nie przeszkadzało, ale był z niego troszkę narcyz, to było śmieszne a i nieco irytujące zarazem.

Miałam, mi też nie przeszkadzało gdy się oglądały za nim. On akurat patrzył tylko na mnie, co było bardzo miłe dla mnie :) Ale miał problemy sam ze sobą. Niska samoocena, uważał się za gorszego. Cały czas trzeba było mu tłumaczyć i go komplementować. Starałam się jak mogłam pomóc mu i uwierzyć w siebie, ale się nie dało. Strasznie mnie ten związek wymęczył psychicznie.

Gość gość
Ja kiedys jako nastolatka byłam z takim, byl troche starszy, sportowiec, ogladaly sie dziewczyny za nim, usmiechaly, wszyscy byli dla niego mili, on wiedzial o tym ze sie podoba, nie wiem co we mnie widzial, bo jestem zwyczajna...no ale po kilku miesiącach okazalo sie ze mnie zdradzil, nie raz a dwa, z dwiema roznymi :O fajnie jest byc z ciachem ale to ogromne ryzyko, teraz wiem ze tacy faceci rzadko są wierni a nawet jesli to znajdą się suki ktore beda chcialy sie z nim zabawic albo odbić

Ja jestem szczęśliwą posiadaczką nietypowego gustu, więc nawet jeśli znajdę wkrótce faceta (singielka, póki co z wyboru :D), to raczej nie mam się o co martwić.

Fangirl_12 jaki masz ten gust? Większość mężczyzn z którymi się spotykałam czy byłam nie byli ponoć atrakcyjni. Tak mi koleżanki mówiły. Dla mnie osoba musi mieć to coś, nie musi być przystojny.

Podobają mi się starsi faceci, więc raczej żadna ,,znajoma" nie odbiłaby mi takiego (jak już wspomniałam, singielka z wyboru, więc i tak nie ma za bardzo co odbijać :D), kręci mnie raczej męski typ urody, a wiadomo, dzisiaj wśród starszych nastolatek/młodych kobiet (z którymi najczęściej zdradzają faceci) panuje raczej moda na mężczyzn w rurkach, okularach przeciwsłonecznych, vansach itd.

Właśnie, to coś! To nie jest ,,tylko gadanie", nic nie pociąga mnie bardziej niż naprawdę dobry humor i inteligencja.