Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introligator

smutny mąż

Polecane posty

Gość Looi
bdg, ja tylko odpowiedziałam za Intro. Osobiście Twoja niestosowność, a raczej niestosowne pytanie wcale mi nie przeszkadza. Mimo wszystko, zawsze warto nad sobą pracować;)

Gość Looi
ja i Pani z Krakowa (jak sądzę) czekamy!

Gość Looi
Tak, zawsze byłam przewodniczącą, naświetliłeś tę cechę jako moją wadę. Widocznie też muszę się czegoś nauczyć;) dajesz z tą opowiastką;)

Gość z krakowa
bdg :)

Gość Looi
Ale sam przyznasz, ze przewodniczący, to najbardziej ogarnięte osoby w klasie...hm?

Gość Looi
bdg wykasuj tę rybkę, bo Intro się w****i

Gość Looi
wkur/wi zaje/bistość cenzury na Kafe jest wprost za/jebista

Gość Looi
tak, czy tak się wkur/wi. Nie byłam kujonem, moje oceny to wyłącznie zasługa chęci poznawania świata i "wiedzenia" więcej. Poza tym uważam, ze polskie szkoły kształcą debili, którzy cieszą się, że mają napisane na papierku: bdb, bdb, bdb, cel, cel, bdb... Kogo to obchodzi? A przepraszam, zapomniałam - cały świat.ahhhh

Gość Looi
Z perspektywy czasu tak właśnie uważam;) Zresztą sami nauczyciele pozostawiają wiele do życzenia. No dobra bdg, robota-zając, wiesz o co chodzi;) Poza tym Intro się wkur/wi na mnie, nie na Ciebie.

Gość Looi
Podejrzewam, ze Kraków się zlituje;) a Warszawa... no cóż, w Warszawie pada deszcz. Gdy konieczność istnienia trudna jest do zniesienia W korytarzu i w kuchni pada też Przyklejona do ściany zwijam mokre dywany Nie od deszczu mokre lecz od łez...

Gość Looi
...gdyż wkurw/ienie się Intro mam pewne.

Gość Looi
O jeżu jak Ty pchasz!

Gość Looi
Zakładam, że jesteś bardzo inteligentnym człowiekiem i dokładnie wiesz, o co mi chodzi. Wiem, że wiesz.

a tak w ogóle lool, intro :) Zdążyłam w pracy przywitać się tylko z bdg, nie żebym go wyróżniała ale ostatnimi czasy bdg dzielnie dotrzymywał mi towarzystwa :) W Krakowie lipa z pogodą, wieje, pada i do tego temperaturka taka że można dostać hipotermii :(

Gość Looi
A co do ocen z wf-u też mam wiele zastrzeżeń Bdb z wfu, ale wiesz, że sprawności fizycznej nie da się wyrobić, ukształtować czy nauczyć. Sprawnymi się rodzimy albo nie. Sprawność fizyczna to w dużej mierze zasługa naszych uwarunkowań genetycznych – a na to przecież wpływu nie mamy. Jak więc można oceniać kogoś za to, na co nie ma wpływu. Także Twoje 'pchanie', to nabyta umiejętność, czy wyuczona? oj, może nie odpowiadaj... hihi