Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi w rozmiarze 65B, 70A

Polecane posty

Gość gość
Pewnie jest dla Ciebie za stary, poza tym nie szukam dziewczyny na chwilę obecną, może kiedyś? oczko.gif xxxxxxxxx To ile dokładnie masz? :-P hehe

Gość gość
31 skończyłem kilka dni temu, więc już staruszek ze mnie ;)

Gość gość
A dziewczyne/narzeczoną/żone masz? ;-)

Gość gość
A czemu tak wypytujesz? W zeszłym roku zakończył się mój wieloletni związek i jak łatwo się domyślić, na razie mam dość bliższych relacji z kobietami... może kiedyś mi przejdzie, to wtedy dam Ci znać :P

Gość gość
Nie no tak pytam nic nie mam na myśli czy coś :-P hehe "za stary" dla mnie jesteś, więc nie musisz nic mówić :-P

Gość gość
No widzisz :) a małymi piersiami nie ma się co przejmować, bo raz... wcale nie są takie małe, a dwa... ludziom przytrafiają się gorsze rzeczy niż małe piersi, ciesz się że jesteś zdrowa i młoda :) Za jakiś czas będziesz się śmiała z tego że kiedyś był to twój kompleks. Pozdrawiam i dobrej nocy życzę :)

Gość gość
Jak spotkam faceta który mi to na żywo powie, że sa ładne i będzie szczery to na pewno mój kompleks zniknie. I tak mi troszkę urosły jak przytyłam :-) A dziękuje, również dobrej nocki życze :-)

Gość gość
Nie będzie musiał mówić, jak nie będzie się mógł od nich odessać, to sama to zauważysz :P Spadam, bo rano do pracy... dobranoc :)

Gość gość
Mam nadzieje, że taki będzie :-) moje marzenie :-) No papa, dobranoc :-)

Gość Woliii
Drogie Panie! Wiecej wiary w siebie i swoja sexualnosc. Male piersi sa bardzo kuszace i podniecajace. Jedyne co moim zdaniem zle robia dziewczyny z malymi piersiami to noszenie tych okropnych stanikow powiekszajacych. Co Wam to da?? Jedyne co mozecie osiagnac to zdziwienie faceta ktory was rozbierze. Ciekawe czy chcialybyscie zeby facet pod koszulke wkladal sobie pianke imitujaca kaloryfer a do spodni gabke imitujaca penisa?? Tez bylybyscie zdziwione o ile nie rozczarowane gdyby to zdjal do sexu!! Jezeli macie male piersi to ich na sile nie powiekszajcie. Faceci lubia male piersi ale nie lubia byc oszukiwani a wlasnie najwiekszym oszustwem jest push up

Gość gość z 21_42 x 17sierpień
*gość wczoraj gość dziś , 65/86 to jest 60G/65E (28E/30D angielskie), nie jest to biust, na który nie ma staników (sama noszę 30DD), tylko wystarczy kupować w necie usmiech.gif Polecam staniki OnlyHer, Ewa Michalak, Audelle, Agio, Affinitas... - w większości są miękkie albo lekko usztywniane co najwyżej. I sprawdź sobie na "Stanikowej Mapie" czy jednak blisko nie masz jakiegoś normalnego sklepu usmiech.gif x niestety ale w mojej małej mieścinie w żadnym sklepie nie ma rozmiarówek mniejszych niż 70 i praktycznie wszystkie A,B a nawet C są tylko z push up nie stać mnie na jeżdżenie do innego miasta tylko po to żeby kupić sobie stanik, nawet czasu nie mam zbytnio na to. a w necie już zostałam parę oszukana jeśli chodzi o zakupy internetowe (mam pecha do takich rzeczy) i trochę się tym zraziłam, ale mogę ostatni raz spróbować i zamówić stanik w tych sklepach

Gość gość
Woliii dobrze mówi :-)

Gość gość
Uważam, że nie powinnaś się przejmować :-) jak nie będziesz ze swojego kompleksu robić końca świata to nikt nic nie zauważy :-) ostatnio byłam na zakupach w galerii i widziałam faceta zabójczo przystojnego po prostu model, był z jakąś dziewczyną która wyglądała na jego już stałą dziewczyne, bo kupowali różne rzeczy do wyposażenia domu. Była bardzo śliczna, zgrabna, a piersi prawie nie miała. I widać, że są szczęśliwi i mu to w ogóle nie przeszkadza. Doszłam do wniosku (po obserwacjach), że facetom z klasą w ogóle takie rzeczy nie przeszkadzają, bo patrzą w większości na charakter a jeśli chodzi o wygląd to na twarz i ogólnie na sylwetkę. To takie "chłopki roztropki" uważają, że kobieta składa się chyba tylko z cycków. Był nawet taki odcinek "rozmów w toku", że oni kazali swoim dziewczynom powiększyć biust. Była nawet taka co miała duże D, a jemu było wciąż za mało. Więc trzeba trafić na porządnego mężczyznę, to twój kompleks zniknie a takich troche jednak jest :-) głowa do góry :-)

Gość gość
Taki biust sprawia, że kobieta wygląda dziewczęco, zamiast kobieco. To tak jakby ciągle być w okresie dojrzewania :/ Facet nie rzuci takiej laski z tego powodu, ale jakby miała większe to by mu to bardziej pasowało.

Gość gość
Takie piersi to brak piersi

Gość gość
Ja uważam, że brak piersi to płaska klata. Jak troche tego biustu jest, to jest ok.

Gość gość
Operacja to nie jest jakiś kosmiczny koszt, jeśli ktoś naprawdę źle się czuje w swoim ciele.