Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorrrr

Czemu dzieciaki w szkole na prymusów reagują alergią?

Polecane posty

Gość gość
ta banda nie chciała się z wami zadawać, wy jesteście przecież lepsi usmiech.gif . A, ze trochę się ponabijali, no cóż, cena za cenę, x Nikt wyżej nic takiego nie napisał.

Gość gośćautorrr
: :D

Gość gość
Gościu autorze, serio, serio?no to wyczyn na miarę nagrody nobla :D trafiłaś widocznie na wyjątkowo ociężałych umysłowo, wspólczuję. U mnie wliceum byli i prymusi i przeciętni i dwójkowi, ale takie podstawy to znali, ja też znam takie rzeczy, mimo, że byłam trójkową przeciętniarą. To, ze ktoś miał złe oceny nie oznacza z urzędu, że jest idiotą :) sporo wychodziło na maturach, próbnych, testach niezapowiedzianych i nie zawsze pokrywało się to z ocenami. Agresywni jesteście wy, bo nie wiem, co was to obchodzi, ze inni się nie uczyli? chcieliście się znimi przyjaźnić a jednocześnie uważać ich za debili? Zrozumcie, że szkoła to nie tylko oceny, przedmioty, każdy sobie itp. itd. to też przyjaźnie, wzajemna pomoc, współpraca, gdzie nie ma gorszy, lepszy z czegoś tam, jesteśmy klasą i się wspieramy. Może nie posiadaliście takich umiejętności społecznych mimo tego, ze byliście super w nauce? nie każdy to posiada. Z czego teraz pretensje? Moze jednak mieliście jakieś inne wady, warto to przemyśleć.

Gość gość
Odp*****l się, tępa szmato xx Czujesz się lepiej teraz? :D Kogo ja uraziłam? bo napisałam DOSADNIE? poczytaj sobie posty z poprzedniej strony o wysokim mniemaniu, nieukach i madrościach w stylu "powinno się piętnować nieuków". Bo patrzycie z jednej strony.To normalne, ze ludzie podobni do siebie trzymają się razem - słabsi razem bo ciągle coś poprawiają, przeciętni razem bo się wspierają, zeby jakoś wyjść. To wy powinniście się trzymać z kujonami, czy tylko jedyni byliście w swojej klasie geniusze, a reszta to już tępaki? :)

Gość gośćautorrrr
Ja byłam jedyna :D może z max 3 osoby, co się dostały do najgorszych liceów (było ok. 18), a reszta poszła do techników i zawodówek (do liceów by się nie dostała). Serio piszę o nich:)

Gość gość
Dajcie spokój z wyzwiskami, taki fajny temat był. Nie zwracajcie uwagi, zawsze ktoś przyjdzie i trolluje albo wyzywa :/

Gość gość
Czy ktoś nie może kasować tych wyzwisk? Nie da się popisać przez to :(

Gość gość
Pies cię jebał, dziwko

Chodzi o rywalizację - dzieci już od początku życia niestety mają wpajaną rywalizację. Dlatego są zazdrosne o dokuczają prymusom...

Gość gośćautorrr
Ignoruj "przyjemniaczka":) Już działam i zgłaszam jego komentarz do usunięcia. Dobranoc i buziaki, kujony i prymusy:D

Gość gość
A mi koledzy srali do plecaka

Gość gośćautorrrr
i innym też dobranoc:)

Gość do szmaty obrażającej
S********j stąd, ty wypłochu bez szkoły

Gość gość
No i ktoś rozwalił wątek, już nie wiadomo kto co do kogo pisał.

Gość gość
A ty, cipo,

Gość gość
Ja byłam jedyna smiech.gif może z max 3 osoby, co się dostały do najgorszych liceów (było ok. 18), a reszta poszła do techników i zawodówek (do liceów by się nie dostała). Serio piszę o nichusmiech.gif xxx No, ale później już poszłaś do liceum i tam już było lepiej? nie zawsze się poszczęściod razu, nie ma co wspominać tego złego

Gość gość
Tak, na pewno to wina tej dziewczyny, ze jej grzebali w plecaku i traktowali jak śmiecia. Idź się lecz, ty co to na nią naskoczyłaś.

Gość gość
Czuję się głupsza o to wszystko,co tu przeczytałam:-PSzkoła nie powinna być obowiązkowa,bo większość psuje tam tylko krajobraz i powietrze,przeszkadza nauczycielom i tym,którzy chcą się uczyć.Zawsze mnie bawiło jak różne nieuki stękały jak w kiblu wywołane do odpowiedzi.Zresztą to jest kibel,chodzisz,bo musisz.Teraz wszędzie pełno analfabetów,którzy nawet nie są w stanie zrozumieć co się do nich mówi.Agresywne bydło lepiej od razu do obory,a niech się kształcą ci ambitni,a tępa hołota nie musi.Wiedza powinna być dla wybranych jak kiedyś.

Gość gość
W************e wszyscy do nauki, tępe chuje

Gość gość
s********j k***o

ja się spotkałam z takim czymś że dzieciaki które po prostu kłuły ile wlezie były szanowane przez nauczycieli bo lizali im d**y za przeproszeniem a takie które były inteligentne i wiele potrafiły a nie musiały aż tak dużo się przygotowywać były po prostu olewane a towarzysko całkiem spoko więc może z zazdrości?

Gość gość
Tepe chuje

Gość gość
Mój syn ciągle sra w szkole w majtki, albo ma jakąś wysypkę na fiutexie. Nie wiedziałam od czego to wszystko. Dziewczyny przeczytajcie artykuł http://www.mojelegie.pl/szkolne-zagrozenia- p**dolika/ Jak nie wiecie co waszym guwniakom to na pewno się przyda oczko.gif