Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolelibyscie samotna matke czy poschizowana stara panne w podobnym wieku?

Polecane posty

Gość gość

faceci, czy wolelibyscie : samotna matke, atrakcyjna, srednio wymagajaca, byle by facet utrzymal ja i dziecko, latwo idaca do lozka czy stara panne, dziewice w tym samym wieku, niesmiala, ktora nie umie ot tak uprawiac seksu na zawolanie?

Gość prawictwo pospolite 193
starą pannę, bo dziewica jest lepszą kandydatką na dziewczynę

Gość gość
Starą pannę oczywiście.

Gość gość
Starą pannę :-)Dziecko własne albo wcale:-P

Gość gość  on
starą pannę

Gość gość
w rzeczywistosci jest inaczej :) stare panny czesto zostaja starymi pannami, a matki zawsze kogos znajduja, sa chyba bardziej kobiece albo tak nie przerazaja facetow, bo popelnily bledy, wydaja im sie bardziej ludzkie

Gość gość
Wolałbym osobę bezdzietną, a jeżeli jest nieśmiała, to tylko plus dla niej.

Gość gość
samo "utrzymywałby mnie i dziecko" odstrasza. Ja sama potrafię utrzymać siebie i dzieciaka, a jak się wiązać to tylko z jakiegoś konkretnego powodu (czy to milosc, czy choćby dobry seks) a nie pasożytować na naiwniaku:P

Gość gość
No oczywiście, że starą pannę. Może być nawet poschizowana. W końcu wyjdzie na ludzi. A samotna matka to już w ostateczności.

Gość gość
Ani jedna ani druga. Jak mam kogoś sponsorować to gorącą 18 a nie mamuśkę z dzieciakiem po nie wiadomo kim. A stara panna... Sorry, cenię swoje zdrowie psychiczne

Gość lekarz z Wroclawia
" jak się wiązać to tylko z jakiegoś konkretnego powodu (czy to milosc, czy choćby dobry seks) a nie pasożytować na naiwniakujezyk.gif" zadne z powyzszych nie jest "konkretnym powodem".

Gość gość
lekarz z Wroclawia dziś ależ jest, przynajmniej dla mnie głównym powodem do związku z kimś. Dzieciaka mam bo chciałam, wybrałam najlepsze geny jakie mogła i jakie były w zasięgu ręki. Dziecko utrzymam sama, nie jest mi potrzebny mężczyzna, poza własnie do seksu... a byc może kiedyś mnie strzała amora trafi.

Gość gość
Oczywiście, że starą pannę

Gość prawictwo plus
Jakie to są najlepsze geny?

Gość gość
Jakie to są najlepsze geny? xxxx Miejscowego badboya który rozdaje swoje nasienie na lewo i prawo

Gość gość
uuu znowu kompleks badboya....

Gość gość
Nie mam kompleksów, na temat ani swój ani mojego dziecka. Ojciec jego nie wyglądał skrajnie , jak Tadzio Norek czy Karolek Krawczyk.. Jest inteligentny i dobrze zbudowany. Przez co nie wychowam kolejnego bezmózgiego przygłupa robiącego za 2000zł m-c .. Instynkt macierzyński odzywa się u większości kobiet, mój został poskromiony nim stałam się podstarzałą zrzędą. Nie muszę na siłe szukać nasienia, byleby mieć dzieciaka..

Gość gość
Wybrałbym pannę bez przebiegu, nieśmiałość nie jest problemem, przy odpowiednim facecie się otworzy a dziewictwo to atut kobiety.Matki z dzieckiem bym nie brał, bo poza dodatkowym balastrem, przebiegiem pewnie miałaby gorsze ciało po porodzie niż jej rówieśniczka dziewica.

Gość gość
Wole stara pannę z kotem niż mamuśkę z dzieckiem.

Gość gość
Większość facetów mając do wyboru kobietę po przejściach i nieużywaną w tym samym wieku i porównywalnej urody wybierze dziewicę.

Gość gość
Takie dobre te geny a dały dyla i olały swojego potomka?

Gość gość
gość dziś on nawet nie wie że urodziłam jego dzieciaka :p nie potrzeba mi się urzerać całe życie!

Gość gość
samotna matkę z dwojga złego, ale tak naprawdę nie wybrałbym ani jednej ani drugiej

Gość gość
Nie utrzymywałbym cudzego dzieciaka ani nie rozważałbym poważnego związku z kobieta latwo idaca do łóżka. Wyleczyłbym dziewicę z jej schiz i kompleksów, sprawilbym, ze pokochalaby seks ze mną.

Gość gość
W imię swojego popędu skazać dzieciaka na dorastanie bez ojca?

Gość Laura2777777
Autorko, ja myslę, ze samotnym matkom pewnie, ze jest trudniej ( pewnie Ty jestes taka samotna matka dlatego pytasz), ale na pocieszenie Ci napisze, że znam takie co w końcu znalazły partnera co pokochał ich i dziecko więc głowa do góry, będzie trochę ciężej, ale znajdziesz w koncu odpowiedzialnego faceta, może celuj w takich trochę starszych 35 roku zycia, ustawionych, to nie beda sie bali odpowiedzialności jak jacyś młodsi, ja tam nawet wolę starszych choc nie mam dziecka ;)

Gość gość
Jestem kobieta, ale jakbym była facetem chyba bym wybrala samotna matke, tak samo jak wolalabym faceta z dzieckiem, ale doswiadczonego niz prawiczka Nie lubie poschizowanych osob wiec pewnie dlatego, ale to pisze jakbym byla facetem wiec tez ciezko mi sie wczuc w taka sytuacje :P