Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolelibyscie samotna matke czy poschizowana stara panne w podobnym wieku?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym wolał normalną, wolną dziewczynę, już nie dziewicę, bez jakiś dziwactw, nie związałbym się ani z kobietą z dzieckiem, ani też z osobą ,która jest dziewicą powyżej np 23 roku życia bo uznałbym że coś jest z nia nie tak Charakter też jest ważny, więc "poschizowana" dziewczyna nie wchodziłaby w grę ;)

Gość gość
Ale ty myślisz jak kobieta my faceci mając do wyboru dwie atrakcyjne kobiety z których jedna miałaby dziecko a druga byłaby dziewica, w większości wolelibyśmy rozdziewiczyć i oswoić nieśmiałą dziewicę.

Gość gość
Ale jednocześnie uważam, że "stara panna" to okreslenie nie na czasie czy z jakis wiosek. Teraz nie ma starych panien, sa singielki A jakby była dziwna to bym jej nie chciał i tyle, musialaby byc ładna, nie mieć dzieci, wielkich dlugów itd i fajna z charakteru, w miare ogarnieta w życiu i to wystarczy

Gość gość
Obiektywnie ci odpowiem, facet wybierze i tak tę atrakcyjniejszą, z którą fajniej się rozmawia i spędza czas. :D

Gość gość
15:41- dokładnie tak, facet poprostu wybierze taka co mu będzie bardziej odpowiadała z wygladu i zachowania Jak ta z dzieckiem go bardzo zauroczy to nawet przeciwnik cudzych dzieci moze zmienic zdanie

Gość gość
Ale z dwóch porównywalnie atrakcyjnych wybierze dziewicę.

Gość gość
Wiekszość wybierze wolną bez dzieci, niestety, ale samotne matki maja troche gorzej. Znam takie ,ale one sobie poukładały zycie z nowym partnerem dopiero gdzies po 40stce

Gość gość
Dlaczego niestety?

Gość gość
Ja sądzę, ze nawet jak będzie do wyboru : troche brzydsza ,ale wolna kobieta i ładna z dzieckiem to na stały zwiazek facet wybierze ta wolna. Przeciez nawet na zony faceci nie wybieraja samych pieknosci, oni ładne to maja kochanki, ale na stale mysla przede wszystkim o swojej wygodzie Np jak nawet kochanka jest o wiele ladniejsza od zony to jesli z zona mu wygodniej zostanie z nią

Gość gość
Chyba ze facet tez ma dziecko, wtedy chętniej zwiąże się z podobną kobietą.

Gość gość
generalnie faceci sa baaaardzo wygodni , fajnie jest bzykać na boku, ale do zwiazku szukaja nie tylko ładnej czy dobrej w łożku, a dziecko tu jest jednak duzym balastem i to cudze, trzeba takie potem utrzymywac, wychowywac

Gość gość
15:49- no chyba, ze tak, najpredzej jak taka poszuka samotnego ojca wtedy beda " na rowni"

Gość gość
Ale bezdzietne są zwykle ładniejsze i maja mniej zniszczone ciała od rówieśniczek, które rodzily.

Gość prawictwo pospolite 193
a po co mi samotna matka z dzieckiem ? Zebym wychowywał nie swoje dziecko ? Nie jestem idiotą .. POza tym nie planuje dzieci wiec wolałbym jednak panne

Gość gość
Zwykle tak ,ale to nie regula. jednak ciaza niszczy cialo baradzo

Gość gość
Stara panna ma większe szanse ułożyć sobie zycie ale matka z dzieckiem tez nie jest bez szans, jesli będzie celować w facetów z dziećmi.

Gość gość
Koleżanka mojej mamy łapała chłopaka na ciążę pod koniec studiów,nie dał się złapać.Sama wychowywała syna,potem udało jej się wyjść za mąż,urodzić córkę i rozwieść.Były mąż podobno faworyzował własne dziecko,a dla jej dziecka był niemiły,obrażał,że poślubił puszczalską i w dowód wdzięczności powinna mu ciągle dziękować i robić co jej każe.Stare panny to przeważnie kobiety wybredne i niezależne,które wymagają czegoś konkretnego,nie pasuje im pierwszy lepszy.Przecież to jest chore być z kimś jak nawet nie ma o czym z nim rozmawiać.Seks to nie wszystko.

Gość gość
W tym samym wieku? to znaczy? Jak np.w wieku 20-30 to oczywiste, ze panna bezdzietna ma większe szanse, ale po 30 szanse samotnej matki już się zwiększaja bo większość ludzi ma już jakiś bagaż doswiadczeń, a "stara panna"odstrasza swoim... dziwactwem? bo to trochę dziwne,nie mieć żadnych doswiadczeń, ale jak jej się poszczęści to moze znajdzie swojego księcia podobnego do niej, trochę sierotowatego (bez urazy). Po 40 to już stara panna jest z wyboru i odstrasza bardzo, więc wątpliwe, że kogokolwiek znajdzie a samotna matka raczej kogoś znajdzie, może innego rozwodnika.

Gość gość
A ja uważam, że faceci wybiorą samotną matkę niż starą pannę. Sama jestem starą panną , nie jestem dziewicą i wcale nie jest atutem dla innych , ze nie mam dziecka. Samotna matka jest wyżej w ocenie społecznej niż stara panna, (niezależnie czy jest poschizowana czy jest ogarnięta , samodzielna ) .

Gość prawictwo pospolite 193
moja ciocia jest samotną matką.od 15 lat . Nikogo nie znalazła .. Kuzynka ma 20 lat i nie ma ojca

Gość gość
lepiej się pytać mężczyzn a nie kobiet, kobiety przestańcie tu snuć swoje teorie....

Gość gość
Nie zgadzam się , uważam ze lepsza stara panna bez balastru niż kobieta po przejściach ktorej z facetem nie wyszło.

Gość gość
Ani jednej ani drugiej. Wybrałbym normalną co już ma jakieś związki za sobą, ale jest wolna Stara panna- to dotyczy kobiet tak po 40 roku życia jak dla mnie co nie miały męża Kobieta z dzieckiem i bez męża po 40-stce tez jest to stara panna

Gość gość
Ani jednej ani drugiej. Wybrałbym normalną co już ma jakieś związki za sobą, ale jest wolna Stara panna- to dotyczy kobiet tak po 40 roku życia jak dla mnie co nie miały męża Kobieta z dzieckiem i bez męża po 40-stce tez jest to stara panna

Gość gość
Nie zgadzam się , uważam ze lepsza stara panna bez balastru niż kobieta po przejściach ktorej z facetem nie wyszło.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Dla faceta ważny jest przebieg kobiety. Im mniejszy tym lepszy, wiec odpowiedz chyba jasna.

Gość gość
Znała samotne matki, które już nie są samotnymi matkami oraz stare panny, które też nie są starymi pannami, więc męskie społeczeństwo "woli" wybierać na podstawie czegoś innego :P

Gość gość
A co ma przebieg kobiety do dziecka? Kobieta mogła miec wielu partnerów np dwodziestu i nie mieć dziecka bo np bierze tabletki czy uzywa gumek, a inna mogła mieć tylko jednego faceta i wpasc