Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka1995

przerwa między udami, jak??

Polecane posty

Gość emilka1995

bardzo bym chciała mieć odstęp między udami. schudłam już prawie 5 kilo (teraz ważę 52 przy wzroście 1,69) i nadal łączą mi się uda :((( jakieś ćwiczenia, sposoby na taką przerwe?

Gość gość
Łączą się bo masz taką budowę, czy masz tam sporo tłuszczu?

Gość gość
czasem się po prostu nie da, przerwa miedzy udami, to min. poprawna budowa antomiczna.. Ja mam 168, jakies 55-58kg i mam naturalnie, ale niewielką.. Zresztą to paskudnie wygląda jak się nogi nie schodzą:x

Gość prawictwo pospolite 193
przy twojej wadze przerwa powinna sie pojawić.. A jeśli jej nie ma to się nie przejmuj widocznie taka twoja uroda ..

Gość Katelina9777
szczerze mówiąc nie wiem czy samymi ćwiczeniami da się coś zdziałać. jedne dziewczyny mają tę przerwę, inne nie. to tak samo jak niektóre dziewczyny mają szerokie biodra, inne wąskie, jedne mają duże piersi mimo że są szczupłe, inne narzekają że są płaskie mimo nadprogramowych kilogramów w innych miejscach. ja mam ok. 164 cm wzrostu, ważę 56-57 kg (a więc wcale nie jestem jakaś drobniutka), ale i tak mam sporą przerwę między udami. moja mama mimo że jest mojego wzrostu i waży 61 kg, nadal ma przerwę między udami. mniejszą niż ja, ale ma. ja nic z tym nie robię, po prostu tak jestem zbudowana. mam koleżanki, które są ode mnie znacznie szczuplejsze ale owej przerwy nie mają.

Gość gość
Prosta sprawa: złap za uda od środka i napisz czy masz tłuszczyk w garści!

Gość emilka1995
nie wiem juz, mam naprawde szczuple nogi ale mimo ze sa szczuple nie wygladaja na takie... wszystko przez to że się łączą, ocierają o siebie... obrzydliwie to wyglada. ps. nie sadze bym miała tam dużo tłuszczu, bo nie obżeram sie, nie jem fastfoodów i słodyczy, naprawdę mało jem i dodatkowo biegam i jeżdzę na rowerze prawie codziennie

Gość emilka1995
jest minimalna ilość tłuszczyku ale naprawde niewielka, prawie nic tam nie ma :( jestem załamana czy to znaczy że nie mogę nic już z tym zrobic?

Gość gość
Ja mam 169 wzrostu i 60 kilo typowa gruszka o sporym tylku i masywnych udach ale przerwę miedzy udami mam. To chyba zalezy od budowy.

Gość gość
Klasycznie piękne nogi są smukłe i nie mają przerwy między udami, lub prawie niewidoczną przerwę. A teraz jest tendencja aby była przerwa między udami jak największa, taka chwilowa moda jako reakcja na anorektyczne modelki. Możesz dużo jeździć na koniu, albo siedzieć na imitacji konia, każdy dżokej ma dużą przerwę między udami, też możesz zostać imitacją dżokeja. Po paru latach będziesz mieć upragnione wykrzywienie między udami.

Gość gość
Możesz też zrobić przysiad i zobaczyć, np. w lustrze, czy od środka ud jest sadełko.

Gość gość
Klasycznie piękne nogi są smukłe i nie mają przerwy między udami, lub prawie niewidoczną przerwę Prawda, zamiast sie cieszyć, ze nogi wygladaja ok, to na siłę chcesz mieć przerwę zeby wygladały jak krzywe iksy,.... co sie porobiło z tymi dziewczynami,

Gość gość
U większości kobiet uda stykają się gdzieś między krokiem a kolanami – wyjaśnia badaczka. Jeśli nie należysz zatem do bardzo wąskiego grona kobiet o specyficznej anatomii, to "aby uzyskać przerwę między udami, powinnaś mieć naprawdę dużą niedowagę. Niestety, nastoletnie dziewczyny nie chcą uwierzyć w te słowa". James Lock, dyrektor programu na rzecz dzieci i nastolatków z zaburzeniami łaknienia ze Stanford University School of Medicine, zgadza się z tym stwierdzeniem. – Przerwa między udami nie jest typową cechą kobiecej budowy – podkreśla. – Dążenie do niej na siłę oznacza konieczność zniekształcenia sylwetki

Gość gość
prawictwo, mój drogi chłopcze jestes i durny jak but i do tego w zyciu kobiety nie widziałeś... zywej a nie przerabiane jpg

Gość gość
akurat to co wkleja prawictwo nie wygląda mi na przerabiane jpg jak z playboya .. To są zwkyle dziewczyny , które sobie robią fotki przed lustrem

Gość gość
i co ten biedny prawik jej włozy w taką wielka szparę?

Gość gość
a jak dziewczyna ma chłopięcą sylwetkę i wąskie biodra ?

Gość gość
no tak, że brzydka, chuda i ta szpara wygląda okropnie

Gość gość
a jak dziewczyna ma chłopięcą sylwetkę i wąskie biodra ? no to z niej chłopak jest a nie kobieta

Gość gość
a ty gdzie masz przerwę prawik? bo z przerwą lepiej

Gość gość
brzydkie te twoje d... ze zdjęć

Gość gość
Im szersza szpara między nogami tym większe c****o. Jak wiadro. Szczupłe złączone nogi to ciasna pipka