Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka1995

przerwa między udami, jak??

Polecane posty

Gość gość
kiepska z twarzy albo debilne miny robi, chciałbyś patrzec na taki koslawy wyszczerz? za grosz gustu nie masz synu, trochę c**y i juz umierasz z zachwytu

Gość prawictwo pospolite 193
ha , bzdury .. Ale zlączone ze soba nogi swiadczą , że dziewczyna nie ma szczupłych nóg , a to nie jest dobry znak

chciałbyś patrzec na taki koslawy wyszczerz? tak mógłbym patrzeć na jej piękny uśmiech całymi dniami .. Daje radę dziewczę

ha , bzdury .. Ale brak szpary między nogami swiadczy , że dziewczyna nie ma szczupłych nóg , a to nie jest dobry znak

Gość gość
Można mieć szczupłe nogi i nie mieć szpary, takie są najlepsze. Im większa przerwa między nogami tym szersza c**a. Ty prawik się nie znasz. Ja mam doświadczenie i wiem co mówię. nigdy więcej randek z dziewczyną ze szpara. Jakbym walił w studnie.

Gość gość
Tak wygląda wysportowana kobieta tluku. Ale nie dziwi mnie to skoro nagie kobiety znasz tylko ze zdjęc z neta. Takie nogi i pupa są super sexy i jędrne. Cipka tez wąska bo ten typ zazwyczaj ćwiczy wszystkie mięśnie (kegla tez) a ty prawik jak sobie kiedyś wybierzesz kobietę ze szpara i wiadrem między nogami i do tego z ciałem o konsystencji budyniu to miej żal tylko do siebie. Wspomnisz moje słowa.

Gość gość
Tak wygląda wysportowana kobieta tluku. Ale nie dziwi mnie to skoro nagie kobiety znasz tylko ze zdjęc z neta. Takie nogi i pupa są super sexy i jędrne. Cipka tez wąska bo ten typ zazwyczaj ćwiczy wszystkie mięśnie (kegla tez) a ty prawik jak sobie kiedyś wybierzesz kobietę ze szpara i wiadrem między nogami i do tego z ciałem o konsystencji budyniu to miej żal tylko do siebie. Wspomnisz moje słowa.

Tak wygląda wysportowana kobieta tluku i twoim zdaniem ta wyportowana karykatura dorównuje tym laskom , które ja wklejam ? Nie rozśmieszaj mnie ..

dziewczyna którą wkleiłeś/as jest aseksualna, nie ma estetyki, nie ma kobiecych kształtów to jest prawdziwa kobieta : http://postimg.org/image/4qq9jalth/

Gość gość
Żadna z tego co wklejasz nie ujdzie jak dla mnie. Co do autorki to nie odchudzaj się tylko ćwicz nogi żeby je wyrzeźbic. Taka Twoja uroda i niepotrzebna Ci szpara. Powinnaś się cieszyć ze nie wyglądasz jak rozepchana 3 k****ami d****a