Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Etykieta Weselna

Polecane posty

Gość gość

Nie bylam w zyciu na wielu weselach. Mieszkam w USA. Kilka tygodni temu bylam na "wedding shower" zorganizowanym dla dalekiej kuzynki, a na samo wesele nie ide. Na ten shower, dalam prezent wartosci ponad $250. Z gory cos drozszego, poniewaz nie ide na wesele. Czy Waszym zdaniem, oni beda jeszcze oczekiwali drugiego prezentu na na samo wesele czy sa swiadomi, ze z gory dalam juz cos drozszego.?

Gość gość
na pewno beda oczekiwac,przeciez to hameryka

Gość gość
Nie powinni. Jezeli dalas juz prezent to jest po wszystkim :-)

Gość gość
Skoro nie idziesz na wesele, to jak mają oczekiwać, że dasz im wtedy prezent???

Gość gość
Tutaj mozna wyslac poczta. Ja jednak czuje, ze juz dalam i za shower i za wesele.

Gość Marcin Kabatka
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, Mam do Was gorącą prośbę. Jakis czas temu planując wesele z narzeczoną wpadłem na pomysł na nowa usługe dedykowanej rynku usług ślubnych. Zależy mi, na jak najwiekszej ilości opinii na ten temat szczególnie kobiet szykujące własne wesele . Jest to nowa usługa, która na rynku dopiero sie pojawiła i się rozwija. Zapraszam wszytskich do napisania do mnie na maila marcin.kabatka@gmail.com. Przedstawię swój pomysł a Wy przedstawicie mi swoją opinię i to wszystko. Spośród wszytskich opinii wylosuję 30% którym autorom zaproponuje darmową usługę, pozostałe 70% dostaną rabaty w wysokości od 10-60% upustu. Podkreśle jeszcze raz, zależy mi tylko i wyłącznie na opinii. Nie zajmie Wam to więcej niż 15 min czasu. marcin.kabatka@gmail.com