Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jakie fajne miejsca polecacie nad polskim morzem?

Polecane posty

ledwo żywa jesteś, ale na wyzywanie ludzi od buraków, cebulaków, itp. jakoś masz siłę :P z takim poziomem nienawiści do świata i frustracji to chyba do "faktu" te felietony smarujesz :D

Gość gość
pawlus doradzi, leba, no ja p*****le, chlopczyk ,skad sie urwales kretynie? :D

bo mnie takie coś irytuje. zwyczajnie nie ma się taki burak do czego przyczepić i o, wielki triumf, bo znalazł zwyczajną omyłkę! jak cię nie stać na nic innego niż polskie morze to sobie tam jedź, bo pasujesz do tej zgrai miernoty umysłowej. nie znasz połowy słów jakie mam w głowie, ale po raz drugi napisałam "może", a nie, jak za pierwszym razem "morze", wyłapałaś nierozumnie i myślisz, że jesteś kimś. no ręce opadają na takich ludzi

Gość Silene
Fajna jest Krynica Morska. Piękne położenie, ładne plaże, cicho, spokojnie.

Gość gość
Knajpy w swinoujsciu -amsterdam, Casablanca , kurna chata ,dune,centrala i osada!

Moge polecic Kolobrzeg, ostatnio tam bylem przejazdem i jestem pod wrazeniem na +. Chociaz sie nie opalalem to jednak bylem ciekaw co sie zmienilo po tylu latach, dawniej jezdzilem z dziecmi do Kolobrzeg-Grzybowo to bylo dosc przyjemnie, ale niestety roztawiane parawany czasami utrudnialy dojscie do morza, no i wczesnie trzeba bylo isc na plaze zeby znalezdz dobre miejsce.

Gość gość
Taaa knajpy w Świnoujściu-i pełno wrzaskliwych Niemców wszędzie

Gość gość
pełno ńiemców, obrona Westerplatte zakończyła się klęską

ja nie mam ochoty na leżenie na plaży, poleżeć na słońcu to sobie mogę przy basenie, wolałabym właśnie jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania, spacerów, a plaże mogą być dzikie i takie mniej wypoczynkowe, a bardziej malownicze ;) X dzięki za wszystkie polecane miejsca :)

co do tych niemców, to ostatnio w zupełnie innym regionie polski natknęłam się na wycieczkę niemieckich emerytów, zablokowali całą stację benzynową stojąc w kolejce do toalety :D więc chyba zdarzają się wszędzie.

Ja polecam Karwię, Jastrzębia Górę i Władysławowo chyba najfajniejsze miejsca na wakacyjne lokalizacje nad naszym morzem.

Gość gość
gość dziś Taaa knajpy w Świnoujściu-i pełno wrzaskliwych Niemców wszędzie Zgłoś Nie zauwazylam zeby wrzeszczeli w knajpach ,fakt ,ze wszedzie ich pelno ,ale mi to nie przeszkadzalo .. jesli lubisz zwiedzac to polecam forty -fort aniola muzeum i mozna sie napic grzanego winka zima :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Zaba. Jak znajdziesz jakies fajne miejsce to daj znac. Tez bym sie wybrala nad Baltyk

zuza, jak będę miała coś sprawdzonego to napiszę :) nie ma co narzekać na bałtyk, każde morze ma swoją specyfikę, do opalania i leżenia to raczej nadają się regiony śródziemnomorskie. ale bałtyk też ma swój urok i to że nie ma nad nim upałów to też duża zaleta, zwłaszcza jeśli ktoś ma ochotę na aktywne spędzanie czasu, a nie leżenie plackiem ;)

Przypomnialo mi sie jedno miejsce pod Ustka. Orzechowo Morskie jest ladnym miejscem na urlop i nie jest co najwazniejsze zatloczone przez turystow

Gość gość
wez cos z duzymi penisami ,moze cie w koncu ktos zaspokoji

Gość gość
ŻabAlka wczoraj ej, ruszcie się z tymi poradami, bo zaraz lato się skończy jezyk.gif x dla ciebie lata juz niema ,polecm ci moczary:D:D:D

Gość gość
zaba jedzie sie tam walic a nie zwiedzac:D:D:D:D

Nie wiem , ostatni raz bylem tam jakies dobre 10 lat temu. Z tego co widze na google od tamtego czasu zrobilo sie jeszcze ladniej

Gość gość
chcesz sobie zapakowac orzecha w krocze?

właśnie wygooglałam, całkiem ładnie tam. w ogóle w tych mniejszych miejscowościach jest chyba spokojniej, nie ma tego całego szału turystycznego. w sezonie wyjazd nad bałtyk jest bez sensu, wychodzi chyba drożej niż adriatyk, a nie ma gdzie szpilki wetknąć, tyle ludu.

Dlatego tez polecam Orzechowo Morskie. Moze i wybawic sie nie ma zbytnio gdzie , ale w razie co do Ustki jest raptem 4 badz 5 kilometrow

Gość Albert Faja
co ty nie powiesz :D

Gość Albert Faja
ŻabAlka dziś właśnie wygooglałam, całkiem ładnie tam. w ogóle w tych mniejszych miejscowościach jest chyba spokojniej, nie ma tego całego szału turystycznego. w sezonie wyjazd nad bałtyk jest bez sensu, wychodzi chyba drożej niż adriatyk, a nie ma gdzie szpilki wetknąć, tyle ludu. x chcesz sobie szpilke wetknąc :D

"wybawić się", jeśli chodzi o imprezy czy koncerty (jak ktoś lubi), to można w mieście. a nad morze czy w góry jedzie się właśnie dla przyrody, specyficznego klimatu, zdrowego powietrza i spokoju. przynajmniej ja tam mam. zgiełku, hałasu i ludzi mam dosyć na co dzień, chcę od tego odpocząć :)

Gość Petuniaaa5
Dodałaś zdj i podpiusałaś, że jak jest taka plaża to warto :) no więc.. to nie plaża to wydmy pisakowe. w niedziele wróciłam z Łeby nyłam na wydmach i polecam ! Polecam równiez w Łebie Fokarium , krzywy domek :)