Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jakie fajne miejsca polecacie nad polskim morzem?

Polecane posty

Gość Albert Faja
przynajmniej ja tam mam. zgiełku, hałasu i ludzi mam dosyć na co dzień, chcę od tego odpocząć x nie daja ci odpocząc natarczywi klienci ,komorke tez wyłącz :P

Gość gość
jestes prostytutka?

Petunia - no własnie jakaś taka za bardzo pofałdowana wydawała mi się ta plaża :D fokarium to bardzo chętnie odwiedzę, bo foki urocze są. chociaż czy one się tam nie męczą? jestem przeciwniczką trzymania w zamknięciu delfinów i wielorybów, bo wiem, że bardzo cierpią, często odrywane od swoich rodzin jako maluchy.

Gość gość
bedziesz dawac kazdemu ?

Gość gość
petunia rozmawiasz z prostytutka

Gość gość
" Albert Faja dziś przynajmniej ja tam mam. zgiełku, hałasu i ludzi mam dosyć na co dzień, chcę od tego odpocząć x nie daja ci odpocząc natarczywi klienci ,komorke tez wyłącz jezyk.gif " X Albert, skąd wiesz? Korzystałeś z takich usług? Jesteś tak brzydki, że za darmo nie możesz mieć kobiety?

Gość Albert Faja
HAHAAH co to przelogowanie na gościa ,jestem tak piękny jak ty :P tylko dużo mądrzejszy

Gość Albert Faja
pozatym kobiety nigdy nie dają za darmo ,zawsze muszą miec w tym swój interes:D

Gość gość
Albert Faja jestem tak piękny jak ty xxxx No to masz chłopie p********e :D

Gość Albert Faja
zaba nie denerwuj sie zlosc piękności szkodzi:P

Gość Albert Faja
Nudzi mnie tamten topic .ilez mozna rozprawiac o kłamstwach ,widac ty sie udzielasz wszedzie tak jak ja:D

Gość gość
" Albert Faja dziś pozatym kobiety nigdy nie dają za darmo ,zawsze muszą miec w tym swój interessmiech.gif " X Widocznie nie jesteś zbyt atrakcyjny i miałeś w życiu tylko kiepski seks, do którego kobieta zmuszała się za pieniądze. Nic dziwnego, że w każdej kobiecie widzisz dziwkę, każdy sądzi po sobie i swoich doświadczeniach.

Gość Albert Faja
gość dziś " Albert Faja dziś pozatym kobiety nigdy nie dają za darmo ,zawsze muszą miec w tym swój interessmiech.gif " X Widocznie nie jesteś zbyt atrakcyjny i miałeś w życiu tylko kiepski seks, do którego kobieta zmuszała się za pieniądze. Nic dziwnego, że w każdej kobiecie widzisz dziwkę, każdy sądzi po sobie i swoich doświadczeniach. xx tak sobie to tłumacz teraz kobiety za dobrego drinka odwala z toba numer,nie mówiac ze takie galerianki za drobny prezent zrobia ci dobrze ,przeciez same łaza za facetami i sie proszą:D do tych innych kobiet z klasa podchodzi sie inaczej

Gość gość
" sobie to tłumacz teraz kobiety za dobrego drinka odwala z toba numer,nie mówiac ze takie galerianki za drobny prezent zrobia ci dobrze ,przeciez same łaza za facetami i sie proszą" X Jeśli zaliczałes takie panny to świadczy wyłącznie o tobie i środowisku, w jakim się obracasz. To że ty zadajesz się z laskami, które każdy w klubie przemacał i każdemu zrobiły loda, to nie znaczy że każda taka jest.

Gość Albert Faja
Widocznie nie jesteś zbyt atrakcyjny i miałeś w życiu tylko kiepski seks, do którego kobieta zmuszała się za pieniądze. xxx pytanie retoryczne kto im sie każe zmuszac? widzaiłas kiedys faceta tirówke:D

Gość gość
Albercik tłumacz sie dalej, widac po sposobie w jaki piszesz że jesteś prostak myślący chujem i płacący za seks, żadna myśląca dziewczyna nie poszłaby z takim do łóżka

Gość Albert Faja
chyba jasno napisałem ze nie kazda ,masz problemy z czytaniem :O sa kobiety świnki ,i kobiety damy to je kochamy i zabiegamy o ich wzgledy

Gość gość
Albert Faja to k****arz dymający wszystko co się rusza, nawet jakies oblesne baby za drinka, fuuuuj :/ Normalne kobiety brzydzą się takimi. Kobieta z klasą nawet by na takiego nie spojrzała, chyba tylko jakaś dyskotekowa prostytuta co sama jest zużyta jak wypluta guma orbit

Gość Albert Faja
To że ty zadajesz się z laskami, które każdy w klubie przemacał i każdemu zrobiły loda, to nie znaczy że każda taka jest xx skad wiesz o tych lodach w klubach?:D

Gość Albert Faja
ja nie dymam dzi...wek ,z chorobami wenerycznymi ale widac to twoja liga

Gość gość
gość dziś Albercik tłumacz sie dalej, widac po sposobie w jaki piszesz że jesteś prostak myślący ch*jem i płacący za seks, żadna myśląca dziewczyna nie poszłaby z takim do łóżka xx widziałes kiedykolwiek bym płacił za sex chyba ze byłes/byłas ze mną:D

Gość gość
Kobiety damy hahahahaha Bawimy sie jak da my, a jak nie damy to sie nie bawimy :D:D:D Lepiej sprawdz czy twoja dama jakiejs wenery do domu nie przyniosła :D

Gość Albert Faja
może zajmijmy sie tym czemy du..pa kobiety słuzy do zarobku ,czemu woli dac niz isc do normalnej pracy?

Nie :) Maja tam wszystko przystosowane :) Najlepiej było jak weszłam na taki podest (tzn ja i inni) i zaczął rekin walić w szybę, a szyba pękać i leciała na nas woda :) oczywiście to jest specjalnie zrobione. Jeśli lubisz jak coś się dzieje , jedź tam :) ja nie lubię ciszy i spokoju ale jeśli wieczorem wolisz spokój proponuję wynająć pokój lub mieszkanie 1km od plaży (ja tak miałam) noce cichutkie i spokojne :)

Gość gość
tirowka musi odpoczac

Gość gość
Albert Faja Krótka pilka: znasz ŻabAlkę, że twierdzisz, że jest prostytutką? Jeśli znasz, to znaczy, że zadajesz się z prostytutkami i w dodatku biegasz za nimi na tematach przez nie zakładanych, jeśli nie znasz, to znaczy, że po prostu rzucasz oszczerstwami jak ostatni debil.

Gość Albert Faja
najpierw zabalka zaczeła biegac za mna na tematach u Fiku Miku:D

Gość gość
nikt nie odpowie na pytanie albertosa o kobietach? zatkalo kakao?