Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

czy z takimi grubymi nogami

Polecane posty

Gość gość
To jak 51 to ok :) Po prostu zdjęcie przekłamało wygląd

Gość gość
Masz jedne buty? Zrob zdj brzucha przy oświetleniu a nie costam ukrywasz. Biedne te twoje dzieci taka glupia matka

Gość gość
Nogi ok ale ciekawe jak bez obcasoq wygladasz :o

Gość gość
Po co tu wrzucasz takie foty dziewczyn??? Dlaczego tak idiotycznie probujesz sie dowartosciwac. Uzaleznilas sie juz od tego a lepiej skupic sie na swoim realnym zyciu. Nie jestes brzydka, cialo tez w miare choc widzialam o niebo lepsze. Twoje nosi slady ciaz, slusznie zauwazylas, ze masz potezne nogi zwlaszcza lydki ktore burza proporcje sylwetki. Do tego biust nie zachwyca. Ale i tak wygladasz lepiej od prawie kazdej matki polki. Denerwujace jest natomiast przerabianie fotek by wrzucic zaklamany obraz. Nikt nie jest idiota, kazdy rozpoznaje, ze szpilki sa by wydluzyc nogi, ciemne swiatlo by co nie co zakryc. Chcesz obiektywnej oceny? Wrzuc jak najbardziej realne foto. A ja radze znajdz sobie jakies hobby, moze sport, moze fotorafowanie. Byle co zebys przestala sie tu tak osmieszac

Ona chce się tylko dowartościować. :) Laska jest niewiele starsza ode mnie, a już ma ci/psko po porodach rozciągnięte. Infernalcia, ćwicz mięśnie kegla, bo pewnie żadnego tarcia już nie ma. :D

Moje kupy z kibla to nic w porównaniu do tego gowna. Ja j***e k****. Dobrze że chociaż nie czuć jej smrodu przez monitor k***a bo wtedy już bym nie tknal żadnego jedzenia w życiu. Beeeel fuuuuuuj