Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 15 lat i nie powiem iż należę do osób normalnych. Mam pewien problem, a mianowicie taki: Piszę powieść na przyszły rok szkolny. Wytyczne były m.in takie że głównym bohaterem jest dziecko poniżej 13 roku życia a temat przewodni to" mały książę". Powieść jest prawie gotowa ,lecz jest jeden problem. Nie jest to problem z fabułą ale wyglądem bohatera. Otóż wymyśliłam sobie pięknego 11 letniego chłopca. Ma czarne włosy z grzywka po obu stronach. Włosy są krótkie, dochodza do szyi i oplataja twarz chlopca. Ma duze, piękne brązowo-niemal czarne oczy z długimi rzesami. Jest szczuply a wręcz chudy i blady jak kartka papieru. Nos maly a usta pełne. Wyglada jak Nathan Gamble z okresu " the mist" tylko ma bardziej okragła twarz. Jest takim poloczeniem wlasnie Nathana Gamble i Edwarda Furlonga za "terminatora 2". Ale już przechodze do rzeczy. Wyglad tego chlopca tkwi mi w pamieci i bardzo chcialabym go gdzies uchwycic. Niestety nie potrafie rysowac wiec nie zrobie portretu. Chcialam sie wiec zapytac czy zna ktos jakis sposob by w inny spisob (pardon ze dwa razy) uchwycic wyglad chlopca z wyobrazni. Chcialam spytac czy wie ktos o moze jakiejs aplikacji ktora dziala w ten sposob ze wlisujesz cechy wygladu i tworzy ci sie portret?prosze o odpowiedź

Gość gość
Yyyy chyba łatwiej ci będzie znaleźć osobę która potrafi rysować i zrobi dla ciebie taki portret. Apki na pewno nie ma, ale dzięki za pomysł. Generalnie jeszcze możesz stworzyć sima w simsach, mają tam rozbudowany tryb modyfikacji twarzy i ogólnie wszystkiego a potem sobie drukniesz.

Gość przerost tresci nad forma
są takie programy nazwy nie znam

Gość gość
jest taki program "Makehuman" ale nie znam jego możliwości, aż z ciekawości go zacząłem pobierać i sprawdzę

Gość gość
wejdź na jakieś forum miłośników anime. Na niektórych siedzi całkiem sporo osób, które zajmują się rysunkiem. Może tam otrzymasz pomoc, może ktoś zgodzi się na to by nieodpłatnie zrobić Ci taki rysunek :)

Gość gość
ale to ona sobie wyobraza wiec ciezko aby ktos narysowal to co ona ma w wyobrazni

Gość gość
ten "Makehuman" jest dosyć ciekawy tylko nie wiem czy fryzurę dobierzesz jest mało dostępnych ale chyba można z neta pobrać więcej.

Gość gość
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Myslalam faktycznie nad tym by poprosic moja kolezanke ktora pieknie rysuje ale troche sie wstydzę. Dziekuje za propozycje z makehuman.:-)

Gość gość
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Myslalam faktycznie nad tym by poprosic moja kolezanke ktora pieknie rysuje ale troche sie wstydzę. Dziekuje za propozycje z makehuman.:-)