Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być czerniak

Polecane posty

Gość gość

Mam takie dziwne znamię w okolicach intymnych. Nie jestem w stanie powiedzieć czy się powiększył, ale jest jakby czarniejszy. Czy to może być czerniak? Jestem rozbita!

Gość gość
idz do dermatologa

Zdecydowanie, powinnaś zasięgnąć opinii lekarza, zanim popadniesz w depresję. To wcale nie musi być to najgorsze, czego się spodziewasz! Jeśli na wizytę musisz czekać długo (takie realia) to może skorzystaj z wizyty u profesjonalnego kosmetologa ( mogę podpowiedzieć ten Gabinet kosmetyki francuskiej Wyspa Piękna we Wrocławiu, jeśli jesteś z okolic), bo tam również możesz uzyskać wstępną ocenę tego znamienia. Nie zamartwiaj się jednak, tylko działaj!

Gość zetka3
WIele osób myli czerniaka ze zwykłym pieprzykiem. Poczytaj sobie tutaj: http://wizyta24.pl/choroby/czerniak-zlosliwy/ - masz informacje czym jest oraz ja wygląda. Podejrzewam,ze to Co Ci wyskoczyło jest zwykłym pieprzykiem i nie ma się czym stresować. Powinnaś sie jednak wybrac do lekarza. Jak nie do dermatologa to do swojego rodzinnego. Niech lekarz sobie to dokładnie obejrzy i niech on zdecyduje co dalej z tym robić. Czy trzeba to jeszcze przebadać czy może zostawić.