Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem puszysta i faceci lecą na mnie

Polecane posty

Gość gość
Ja tez mam rozne spadki wagi,i wiem że oni nie lubią za grubych zagadują bo wiedza że taka nie ma zbyt duzych wymagan ale tak naoprawde bardziej podobaja im sie szczupłe nie oklamuj sie slonico ;)

Gość gość
Ale ekscytacje, bo ktoś jest gruby i ma powodzenie. Ojej. Bo co, reszta świata się odchudza i nie ma? Jest miliony brzydkich, chudych dziewczyn, które mają powodzenie bo są tylko chude i jakoś świat się nie przewraca, a nawet jest i tak jak piszecie, że pewnie faceci lecą na ładniejsze. Przeżywanie ciągle, bo ktoś coś ma. Współczuję.

Gość gość
Od kiedy ładny jest 80 kilogramowy słoń?Faceci lubią ładne szczupłe powabne dziewczyny,ale są tacy co lecą na dosłownie każda.

Gość gość
Atrakcyjny body fat percentage u kobiet ma wykres dzwonu , przy czym maksymalne powodzenie maja pomiedzy 15 a 24 % body fat. Czyli za suche i za pulchne sa nieatrakcyjne. To badania stwierdzily. U facetow ta wartosc jest waska i praktycznie atrakcyjni seksualnie sa tylko faceci z body fat percentage 10-12% czyli tacy raczej dobrze wysportowani, rzecietny janusz w polsce ma ok 20-30% body fat

Gość aniaasasasasas
oj tam oj tam nie oddalabym swijej "nadwagi" nie cycatej wychudzonej pannie nawet mlodszej ;P

Gość gość
Jesteś puussttaa l leco ? pewno pijane?abo ty za szeroka i nie ma sposobu jak cie minąć to i lecoooo ale jak tak naleco to i pewnie przepraszjo?

Gość gość
brawo może być