Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem puszysta i faceci lecą na mnie

Polecane posty

Gość gość
Nie trzeba być chudym ani prymitywnym żeby nie widziec za jakimi kobietami szaleja panowie.

Gość gość
Jakie te prymitywne chudzielce są zazdrosne Xxxxx Haha, wiadomo przecież że wieloryb wieloryba zrozumie :-P ja jestem szczupła i faceci cały czas się oglądają za mną na ulicy. Szłam ostatnio to 3 na raz się do mnie uśmiechnęło. A ty misio1 bezrobotny spaślaku pisałeś, że nie lubisz chudych ale nie obrażasz ich. Właśnie to widać :-P X To te wszystkie pasztety z zazdrości, nienawiści i zawiści do szczupłych że same tak nie wyglądają by je zatłukły z wściekłości.

Gość gość
Ja jestem tęzsza i raczej nikt mnie lubi takich grubszych kobiet.

Gość gość
są rózne rodzaje "tęgosci" "tezsza, rozlazła i zrezygnowana" to nie to samo co "teższa, foremna i dziarska".

Gość gość
Ja mam duza mniejsza wage od autorki,oni nie lubia takich kobiet jak już to biegają za tymi zbyt chudymi a co dopiero taka otyła u kogo taka moze miec powodzenie?Jedynie u desperasta i fetyszysty.

Gość gość
nie lecą na ciebie tylko na twoją dziure. Wygłodniały facet raz sobie podyma. A że ty dajesz wszystkim to korzystają. Jak kobiety niky takiego tłusciocha by nie chciał fuuuuuuj

>>>A ty misio1 bezrobotny spaślaku pisałeś, że nie lubisz chudych ale nie obrażasz ich. Właśnie to widać<<< x Ani bezrobotny, ani spaślaku biedny MATOLE :D. x A post skierowałem do chudych MIERNOT, które autorkę obrażały. W pełni na to zasłużyły :). x >>>To te wszystkie pasztety z zazdrości, nienawiści i zawiści do szczupłych że same tak nie wyglądają by je zatłukły z wściekłości.<<< x I tu wypływa całe g_wno, które zamiast mózgu posiadasz :(. x Zakładasz, że wszyscy, podobnie do Ciebie, żyją wyłącznie zawiścią i zazdrością, do tych którzy pod jakimś względem mają lepiej. Dlatego takie jak Ty MIERNOTY, kiszą się całe życie we własnym (obrzydliwym) sosie, a ludzie Waszych przywar pozbawieni, ciszą się życiem i CIAŁEM, które dostali :). x Potem takie MIERNOTY, jak Ty dziwią się, dlaczego mężczyźni wybierają te grubsze. Oni nie wybierają tych grubszych, oni zwyczajnie uciekają przed takimi MIERNOTAMI, jak Ty :D. x Na tej samej zasadzie ludzie nie głosują na PO, ale głosują PRZECIW PiS-owi :D. x A teraz wybaczcie, ale muszę pojechać po kobietę, która wolała takiego grubasa, jak ja :) od wielu o nią zabiegających :) i którą z całą pewnością grubą byście nie nazwali :).

Gość gość
No własnie wybierają grubsze bo maja zle doswiadczenie ze szczułymi.ale co z tego skoro z natury ich bardziej pociagaja te SZCZUPLEJSZE?tAKIE ZWIAZKI SA BARDZO SMUTNE,NAWETY JESLI NA POKAZ UDAWAJA SZCZESLIWYCH.

Gość gość
Po 1 misio1 nie próbuj się wybielać. Bo jesteś spaślakiem, sam się przyznałeś że tłuszcz posiadasz. 2.nie pracujesz ku*wo je*ana, bo masz chory kręgosłup i "twoja pani" na Ciebie tyra. 3.wyłazisz tylko wieczorami w sandałach i skarpetkach bo jesteś zapewne takim grubasem i brzydalem, że wstydzisz się wychodzić za dnia i swoją brzydką mordą byś tylko ludzi straszył :-(

Gość aniaasasasasas
ja cie doskonale rozumiem mam 173cm wzrostu 79 kg , piekne długie czarne włosy ciemna karnacjia proporcjonalna budowa ciała fajne cycki i dlugie nogi , i buzia calkiem ładna (opinia innych ) a ogladaja sie za mną ogladaja nawet na plaży coby nie było ze szmatkami coś ukrywam :P a na dodatek mam 37 lat :) i 2 dzieci :) nie uzywam cud kosmetyków zwykle najprostsze ,:) tu działa po prostu według mnie genetyka :)

Gość aniaasasasasas
a i mój mąż od 21 lat za mną lata i nadal leci na mnie sex 1,2 x dziennie , no może jak jesteśmy zmęczeni to rzadziej ale wtedy i tak na leniwca ;)

Gość gość
Hehe kolejna na oddział psychiatryczny,ta masz powodzenie nawert na plaży ludzie nie tylko ogladają sie za ładnymi ludzmi.Jak takiego spaslaka na plazy zobacza to też zwraca top ich uwagę niekoniecznie pozytywną.

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja ważę sporo mniej, twarz mam podobno ładną, a powodzenie no cóż niewielkie. No ale jestem nieco aspołeczna i co gorsza nie mam dużych piersi (tylko spory wystający tyłek).

Gość aniaasasasasas
i mówią że niezła dupa jestem?? po to by mi zrobic przyjemność?

Gość gość
Faceci moga naswet paszteta dla jaj tak skomentowac a jak pokazujesz na sile te swoje cielsko to zmuszasz ich do komentowania,co nie znaczy że to jest szczere.

Gość gość
Mnie też wku*rwia nieźle ten je*aniec misio1. Ale co ja się bede tu produkować, spaślak i tak jest przekonany o swojej z***bi*tości więc niech sobie będzie. Nie bede się zaniżać do poziomu tej ku*wy tylko przygotuje coś do jedzenia mojemu ukochanemu bo zaraz wraca z pracy do swojej chudzinki :-)

Gość aniaasasasasas
wiesz uroda a seksapil to dwie różne rzeczy !!

Gość gość
Hehe to juz sie robi smieszne,faceci raczej od pasztetow i spaslakow wyzywaja takie grube,to pwenie sa naj****i Ci kolesie co ice tak komentują.

Gość gość
ania do wy*****a

Gość gość
misio miszcz anala powrócił, -twoja kobieta? Jaka kobieta jak ty jesteś geyem

Gość gość
Ania nie ma brzydkich kobiet tylko czasami wina brak,tak jest i z grubymi pijany nawet grubą skomentuje "Nie zla du/pa.

Gość aniaasasasasas
no to nie wiem czym przyciagam uwage trzeźwych facetów po huj chca sie umawiac wiedząc że mezatka jestem ?? chca mi dowalić dziwne ?? to oni mi daja do zrozumienia ze jestem pociagajaca a nie ja siebie chwale ha ha

Gość gość
Pewnie to faceci ktorzy dawno nie ciupciali,i pytanie gdzie takich poznajesz?Musisz łazić do jakiegoś klubu,no kochana czasem po facexcie nie widać że wypite naprawde myslisz że na twoje tłuste dupsko lecą?Pewnie trafiasz na facetow co leca na wszystkie dziury.

Gość gość
Hahqa Ania Ty wcale nie musisz być dla nich pociągająca,wystarczy że masz opinie latwej na jeden raz znasz takie przysłowie"cO Z TEGO ŻE POTWOR WAZNE ŻE MA OTWÓR"?

Gość aniaasasasasas
oj tam własnie że nie chodze po imprezach ani dyskotekach takie hasła padaja w pracy a prace mam taka że mam kontakt z klientami i to tam padaja niemoralne propozycje :P

Gość gość
Hahah ale masz wysokie mniemanie slonico,no ciekawe w jakim wojewodztwie faceci chca isc na randke ze spaslakiem,pewnie sobie jaja robią albo sprawdzaja swoja atrakcyjnosc i 3 opcja pewnie to faceci co leca na kazdą teraz zauwazylam że faceci umowia sie z kazda byle żeby pociupciac.

Gość aniaasasasasas
no i tu sie mylisz zawsze odmawiam bo mam swietnego męza i nie zrobila bym mu takiego swiństwa ale skoro to cie boli to twoja sprawa :P

Gość gość
Haha o jaka porządna,jestes w błedzie Ty ich nie pociagasz teraz jak facet długo nie pociupcia to jest w styanie umówic sie dosłowniew z każda na ten jeden raz żeby sobie ulżyc haha.

Gość aniaasasasasas
glupia jesteś pewnie zazdrosna malolata znam takie :) żal mi ciebie :P