Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem puszysta i faceci lecą na mnie

Polecane posty

Gość gość

bardzo podobam się facetom , pomimo że ważę 90 kg :) można? można :)

Gość gość
a co nas to obchodzi :O

Gość gość
Jasne, że można. Znam kilka puszystych, a jednocześnie pięknych i atrakcyjnych kobiet. Nie daj się zakrzyczeć hejterom, autorko!🖐️

Gość gość
bo mi zazdroszczą , mam łądną buzię ,jestem bardzo zadbana , duże cycki :)

Gość gość
super, pewnie ze mozna. kto chce słyszec gruchot kosci, jego sprawa.

Gość prawictwo pospolite 193
pewnie ci faceci , którzy lecą na ciebie nie są zbyt atrakcyjni

Gość gość
Ta jasne ciekawe kto na Ciebie leci,przy 90 kg nawet twarz i rysy wygladają bardzo zle.OPewnie chodzisz na dyskoteki i imprezy mnostwo tam pijaków to wydajesz im się ładniejsza.

>>>pewnie ci faceci , którzy lecą na ciebie nie są zbyt atrakcyjni<<< x Prawictwo: Ty jesteś tak atrakcyjny, że kobiety tylko na zdjęciach z bliska oglądasz :D :D :D. x Zamknij więc mordę i wracaj do swoich jpg.

Gość Farmer858
kiedy zrozumiecie że liczy sie kobiecość i gesty? może być szczupła laska z super cyckami, ale jak jest sztywna to nic z tego, a może być taka przy kości co wystarczy, że się uśmiechnie i już ma wszystkich facetów w garści

Gość gość
nawet w polsce faceci wolą szczupłe:o to jakies prowo nie widziecie teog?albo autorka mieszka w melinie gdzie mnostwo pijaczków,a oni wiadomo kazda dla nich ładna.

Gość gość
jakies foto by sie przydało, cobysmy nie mielili po próznicy. poki co, jestem na tak. poka foto. :classic_cool:

>>>kiedy zrozumiecie że liczy sie kobiecość i gesty?<<< x Nigdy nie zrozumieją :(. x Aby zrozumieć, trzeba myśleć potrafić, a DEBILE wiecznie nadwagę hejtujący, są MÓZGU, PRACY i PRZYJACIÓŁ pozbawieni. x Tylko bezosobowy heit im pozostał, bo w realnym świecie, boją się nawet odezwać do innego człowieka. x Czego wymagasz od starych DEBILI, żyjących na koszt rodziców ?

Gość gość
Ciekawe u kogoona ma te powodzenie,pewnie trafiasz na takich co dawno nie ciupciali oni by nawet takao otyła bzyknęli tacy głodni są.

Gość
mam taką koleżankę. Około 85 kg i też ma powodzenie. Ale ma ładną twarz, duże cycki i zgrabne jak na taką wagę nogi. Więc można mieć powodzenie niezależnie od wagi. :)

>>>Ciekawe u kogoona ma te powodzenie,pewnie trafiasz na takich co dawno nie ciupciali oni by nawet takao otyła bzyknęli tacy głodni są.<<< x Pewnie u tych, co zadanie po polsku potrafią poprawnie złożyć :). x DEBILE tego (też) nigdy nie pojmą :D :D :D.

Gość gość
18:14 duże cycki u grbej baby to żadna zaleta,pewnie ma brzuch jak berczka faceci nie lubią takich tłustych wielkich maszyn opanujcie się,miec powodzenie bo sie podoba a mieć powodzenie u takich co lecą na wszystko co sie rusza to jest różnica.

Gość gość
a wolałabyś czuć ze masz powodzenie dlatego ze jesteś atrakcyjna , czy dlatego ze ruszasz sie i nie uciekasz na drzewo ?

Gość gość
No oczywiscie że dlatego bo jestem atrakcyjna,ale takie otyłe 85 kilo czy 90 kilo to maja szanse jedynie u facetów ktorzy lecą na wszystko co isę rusza.

Gość gość
A czy to że faceci leca na Ciebie to nie są czasem twoje urojenia?

Gość gość
a ja mam duzo kolegów :)

Gość gość
To że masz duzo kolegow nic nie znaczy,kobieta żeby sie podobac musi mieć ladna figure miec kształty,i nie przy takiej nadwadze.

Gość gość
Mężczyźni wbrew opinią mają bardzo małe wymagania wobec kobiet.

Gość gość
gość dziś nie musi ... ja się im wcale nie muszę podobać bo mam generalnie w d***e ich upodobania

Gość gość
Ja też mam ich gdzieś,ale oni leca na szczuple albo sa tacy co leca na wszyskiie z wysokim libidem.

Gość gość
A ja ważę 52 kg i też mam powodzenie. Można? Można. A ty wielorybie idź lepiej na siłownie, pobiegaj i dotleń mózg. Bo to powodzenie to twoje urojenia, gdyby to była prawda byłabyś na randce z jakimś.

Gość gość
bo daje na prawo i lewo to nawet żuliett się pokusi , jak płacić nie musi.Znam taka 90 kg lekko, no ma powodzenie ( w jej mniemaniu) , każdy ja przeleci i spieprza

Gość gość
No tak taka na jedna noc to z kazdym wygladem bedzie miała powodzenia,to nie sztuka sie wystawic isc do lozka a na drugi dizen facet nawet twoje imienia nie pamięta.