Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość741

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość gość741

Moja najbliższa koleżanka obraziła się na mnie, bo odmówiłam zatrudnienia jej w firmie, którą prowadzę z mężem. Nie wiem czemu tego ode mnie oczekiwała skoro mieszka 125 km od nas i za każdym razem jak tu przyjeżdża w odwiedziny powtarza, że to okropne i paskudne miasto. Poza tym mamy za małe mieszkanie, żeby mieszkała u nas , a przecież na początku musiałaby się gdzieś zatrzymać. Zresztą prowadzimy tę działalność we dwoje, bo nie stać nas na razie na zatrudnienie kogokolwiek. Wiem, że ona jest akurat bez pracy, ale tak naprawdę wcale jej nie szuka, bo w ciągu niemal roku wysłała jedynie kilka CV przez internet i nic więcej. Za to ma czas i pieniądze, żeby ciągle gdzieś jeździć i się gościć. Czy waszym zdaniem to jest normalne?

Gość gość
nie, to nie jest normalne, że z kimś takim się przyjaźnisz

Gość gość741
Dotychczas nic nie wskazywało na to, że moja koleżanka jest taka interesowna. Zresztą będąc ostatnio ze mną w firmie nie była w ogóle zainteresowana tym jak to wszystko funkcjonuje itp tylko w czasie gdy ja musiałam zrobić najpilniejsze rzeczy sama poszła do galerii na zakupy. A teraz już od kilku dni nie odzywa się do mnie jakbym wyrządziła jej ogromną krzywdę :/

Gość gość
no to niech się nie odzywa olej ją i tyle czemu robisz z tego aż taki problem

Gość gość741
Bo to była moja najlepsza koleżanka, znałyśmy się 15 lat...Jest mi po prostu przykro