Gość gość Napisano Sierpień 22, 2017 Żywność zamawiam na NaturalnaSpizarnia.pl sympatyczna obsługa i szeroki wybór zdrowej żywności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2017 A może www.mlamp.pl ? Jeśli lubisz mieć duży wybór to zdecydowanie polecam. Dodatkowo pomagają w doborze lamp na podstawie opisu pomieszczenia czy zdjęcia, a to ułatwia sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fitsy Napisano Wrzesień 26, 2017 Ja ostatnio korzystałam z Teletorium. Szybka przesyłka, do tego całkiem fajne ceny. Jak dla mnie naprawdę w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2017 Super sklepem z zabawkami, a tak na prawdę z modelami jest https://www.satamax.pl/. Ceny fajne, zawsze można z nimi negocjować,przyjemni ludzi, zawsze doradza i dobiorą najlepszy produkt dla Waszych potrzeb. A co najważniejsze wszystko co można u nich kupic jest w pełni naprawialne! Gorąco polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2017 Skoro już mowa o sklepach z zabawkami to polecam www.Sezamek-zabawki.pl mam do nich duże zaufanie, zawsze bezpieczna przesyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2017 Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie zoologicznym. Kupowałam tam kilka razy legowiska dla psów https://www.zwierzakowo.pl/122-legowisko-dla-psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idryssia Napisano Październik 8, 2017 Ja lubię Teletorium, ostatnio kupowałam tam ładowarkę i nowe słuchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2018 jest dużo bardzo fajnych sklepów internetowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 9, 2018 Baaardzo polecam polską markę Aeterie. Tworzą wspaniałe projekty ubrań. Są nie tylko piękne, ale i super wygodne. Koniecznie sprawdźcie ich stronę internetową. Ja mam w planach zamówić kolejne projekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2018 Jeśli chodzi o buty i ubrania to tylko renee :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2018 Dość często widzę jak do mojej córki przychodzi kurier z paczkami z born2be, tam zawsze buty, ubrania, ostatnio jakaś torebka. Córka sobie chwali co mnie zawsze cieszy. Również możecie u nich rzucić okiem, następnym razem może i ja się na coś zdecyduje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2018 Dobrym i godnym polecenia, zaufania sklepem internetowym jest również www.Imbryczek.net.pl gdzie każdy znajdzie swoją ulubioną kawę i herbatę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 Ja mogę polecić bardzo sklep www.Olmix.pl - zawsze stamtąd kupuje przyprawy, są one najwyższej jakości i idealnie doprawiają smak dań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 Naprawdę dobrym sklepem internetowym jest www.Water-Star.pl - najlepsze filtry do wody i jonizatory w Polsce moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2018 Księgarnia to też sklep, dlatego śmiało mogę polecić www.CKwiedza.pl - dobre ceny i przydatne książki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Ze swojej strony moge polecić sklep www.Imbryczek.net.pl - zawsze stamtąd kupuję kawę i Yerba Mate, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komputeryniemodlin 0 Napisano Maj 26, 2018 Naprawa komputerów, Serwis laptopów http://komputery-niemodlin.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2018 Sklepem Internetowym ,który mogę z czystym sumieniem polecić dla każdego jest www.BK-Market.pl - niezwykle konkurencyjne oferty i bardzo szeroki asortyment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siloowa Napisano Marzec 12, 2019 W przypadku sklepów z rzeczami dla dzieci, to moim ulubionym od pewnego czasu jest https://allegro.pl/uzytkownik/alibabka1256?order=m&bmatch=baseline-cl-n-uni-1-1-1123 , ma bardzo fajne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KatarzynaS. Napisano Marzec 25, 2019 Ja największy strach miałam przed kupowaniem butów przez internet, ale sprawdziłam jeden sklep i okazał się spoko. Konkurencyjne ceny i super modne te buty mają- w szczególności a właściwie głównie damskie. Męskie i dziecięce słabo, ale damskich mam z 40 par- super tanie sandałki na słupku mają/ Modne, z dżetami i w panterkę! Pierwszy raz mam buty w panterkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamaiiica Napisano Kwiecień 10, 2019 Ja polecam zaś aukcje internetowe, mozna tam kupić świetne, praktyczne rzeczy w bardzo tanich cenach mając gwarancję uczciwości - ja ostatnio kupiłam rzeczy dla dziecka od użytkownika - COCCODRILLO1983 na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalia21 0 Napisano Listopad 25, 2019 Nigdy nie byłam fanką aukcji, zdecydowanie wole zamiawiać z opcją kup teraz, niezależnie czy to allegro czy zwykły sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rokus12 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 Zapraszam - Happy Babies ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach